در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

پشتیبانی لجر از استکینگ سولانا؛ تفاوت استیکینگ کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری

0 903

استیکینگ در صرافی های ارز رمزنگاری و کیف پول های نرم افزاری بسیار محبوب شده، با این حال برخی ارائه دهندگان کیف پول های سخت افزاری نیز این وِیژگی را در دستگاه های خود اضافه کرده اند. 
برای آشنایی بیشتر با کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری به مطالب زیر رجوع کنید:
بررسی اجمالی کیف پول های نرم افزاری؛ راهی آسان برای ذخیره ارز
کیف پول سخت افزاری چیست؟

کیف پول لجر از زمان شروع استیکنگ در سال 2019، به طور فعال روی ویژگی های استیکینگ ارز رمزنگاری خود کار کرده است. روز دوشنبه 9 مه، لجر پشتیبانی از استیکنگ سولانا را اعلام کرد. این کیف پول قبلا امکان استیکینگ ارزهای اتریوم، تزوس، پولکادات، کازموس و الگورند را فراهم کرده بود.

تفاوت استیکینگ در کیف پول سخت افزاری با کیف پول نرم افزاری و صرافی

الکس زیندر، رئیس شرکت لجر، گفت استکینگ ارزها در کیف پول سخت افزاری دارای مزایای خاصی نسبت به کیف پول های نرم افزاری یا صرافی های ارز رمزنگاری است.

تفاوت اصلی بین استیکینگ در کیف پول سخت افزاری و کیف پول نرم افزاری، امنیت است. کیف پول های سخت افزاری ایمن ترین روش برای ذخیره ارزهای رمزنگاری هستند و کاربران کنترل کامل بر دارایی های رمزنگاری خود دارند.

هنگامی که ارزهای خود را در یک کیف پول نرم افزاری استیکینگ می کنید، مالک ارزهای رمزنگاری خود هستید و همچنین کلیدهای خصوصی را در اختیار دارید، اما امنیت ارزهای شما توسط یک منبع امنیتی خارجی تامین می شود. اما امنیت ارزهایی که در کیف پول های سخت افزاری استیکینگ می شوند به امنیت کامپیوتر یا گوشی هوشمند کاربر بستگی دارد.

برخلاف استیکینگ در صرافی های ارز رمزنگاری، استیکینگ در کیف پول های سخت افزاری به سرمایه گذاران این امکان را می دهد تا مالک واقعی دارایی های خود باشند و آنها را کنترل کنند. همچنین، کاربران در انتخاب اعتبار سنج کاملا آزاد هستند. از سوی دیگر، استیکینگ در صرافی آسان تر است و به مراحل کم تری نیاز دارد. علاوه بر این، نیازی به تحصیلات  بالا برای انتخاب اعتبار سنج ها ندارد.

ارز رمزنگاری همیشه آنلاین باقی می ماند، حتی در کیف پول سخت افزاری

از آنجا که کیف پول های سخت افزاری برای ذخیره سازی آفلاین یا سرد ارزهای رمزنگاری طراحی شده اند، به فرایند استیکنگ در این کیف پول ها گاهی اوقات “استیکینگ سرد” گفته می شود. در مقابل، استیکنگ در صرافی های ارز رمزنگاری از نوع آنلاین است.

زیندر خاطرنشان کرد که ذخیره ارزهای رمزنگاری در کیف پول سخت افزاری به این معنی نیست که خود ارز رمزنگاری آفلاین است. وی افزود:

لازم به ذکر است که ارزهای رمزنگاری شما همیشه در بلاک چین آنلاین باقی می مانند، حتی زمانی که از کیف پول سخت افزاری استفاده می کنید. وقتی که در مورد کیف پول های سخت افزاری صحبت می کنیم، منظور کلیدهای خصوصی هستند که در یک تراشه امن در کیف پول ذخیره می شوند.

هنگام امضای یک تراکنش (مانند واگذاری ارزهای خود به یک اعتبارسنج)، آن پیام از طریق واحد امن منتقل شده، در نانو امضا و سپس به بلاک چین ارسال می شود.

کیف پول های سخت افزاری نوعی کیف پول رمزنگاری غیرحضانتی هستند که مالکیت و کنترل کامل ارزهای رمزنگاری را در اختیار کاربر می گذارند. در مقابل، کیف پول های حضانتی به شخص ثالث متکی هستند که می تواند دارایی های رمزنگاری کاربر را بازیابی، مسدود یا توقیف کند. اما در کیف پول های غیرحضانتی شخص ثالثی وجود ندارد و این امر باعث می شود که کاربر صرفا مسئول ذخیره کلیدهای خصوصی برای دستیابی به دارایی های رمزنگاری خود باشد.

با یک کیف پول سخت افزاری، کاربر دستگاهی برای ذخیره کیف پول رمزنگاری و کلیدهای خصوصی دریافت می کند. با این حال، کاربر همچنان باید کلیدهای خصوصی را به صورت آفلاین نگهداری کند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.