در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

استفاده تلگرام از بلاک چین TON برای توکن سازی؛ صدور USDT در شبکه TON

0 555

پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام، در کنفرانس 2049 دبی از برنامه های خود برای استفاده از قابلیت های بلاک چین (به ویژه بلاک چین TON) برای توکن سازی، تقسیم درآمد تبلیغات با کاربران و استفاده از ارز پایدار در این اپلیکیشن رونمایی کرد.
بلاک چین چیست؟ یک راهنمای کامل برای مبتدیان

دوروف طی سخنانی در این کنفرانس، پیش از مطرح کردن طرح های جاه طلبانه خود برای استفاده از قابلیت های اپن نتورک (Open Network)، از فناوری  بلاک چین برای ارتقای آزادی و حریم خصوصی تمجید کرد.

بنیانگذار تلگرام (که طبق گزارش ها بیش از 900 میلیون کاربر ماهانه دارد) گفت که این شرکت در تلاش است تا امکان ایجاد ابزارها، اپلیکیشن ها و کسب و کار را برای کاربران در تلگرام فراهم کند.

تقسیم درآمد تبلیغات با کاربران

دوروف گفت که تلگرام رویکرد متفاوتی را برای کسب درآمد از پایگاه کاربر نسبت به دیگر پلتفرم های پیام رسان و رسانه های اجتماعی (که داده های کاربران را به تبلیغ کنندگان می فروشند) اتخاذ کرده است. تلگرام اخیرا اعلام کرده که قصد دارد درآمد حاصل از شبکه تبلیغاتی “Ad Network” خود را با تولید کنندگان محتوا در این پلتفرم تقسیم کند.

دوروف این اقدام را یکی از سخاوتمندانه ترین مدل های تقسیم درآمد در تاریخ رسانه های اجتماعی توصیف کرد. وی همچنین گفت که 50 درصد از درآمدی که تلگرام از نمایش تبلیغات و کانال های پخش دریافت می کند، را با صاحبان کانال ها و تولیدکنندگان محتوا تقسیم می کند. به گفته وی، از فناوری بلاک چین و به طور ویژه از بلاک چین تن (TON) برای انجام همه این تراکنش ها، پرداخت هزینه تبلیغات و برداشت ها استفاده خواهد شد.

دوروف تخمین می زند که پخش تبلیغات در بلاک چین می تواند ده ها میلیارد دلار درآمد داشته باشد و کاربران (از صاحبان چت های گروهی بزرگ گرفته تا تولید کنندگان محتوا) سهم مناسبی از این درآمد خواهند داشت.

استفاده از پروتکل بلاک چین همچنین به تلگرام اجازه می دهد تا محدودیت خرید درون برنامه ای اعمال شده توسط اپل و گوگل برای پرداخت ها را کاهش دهد. با وجود این، تلگرام با اضافه کردن 40 سرویس پرداخت (از جمله شرکت هایی مانند استرایپ (Stripe)) این امکان را برای توسعه دهندگان اپلیکیشن و تاجران فراهم کرده تا کالاها و خدمات فیزیکی را بفروشند.

توکن سازی آیتم ها در تلگرام

دوروف همچنین گفت که تلگرام قبلا فرایند توکن سازی را آزمایش کرده و اولین پلتفرم رسانه اجتماعی است که فضای نام کاربری خود را توکن می کند. به گفته وی، بازار توکن سازی تلگرام 350 میلیون دلار فروش داشته و سایر آیتم های این پلتفرم در آینده توکن سازی خواهند شد.

گام بعدی که قرار است انجام دهیم، توکن سازی ایموجی ها و استیکرهای تلگرام است.

تلگرام

دوروف گفت که تلگرام به توان مقیاس پذیری شبکه TON نیاز دارد که می تواند ده ها تا صدها میلیون تراکنش را در آینده پردازش کند. 

پس از سخنرانی دوروف در کنفرانس 2049 دبی، شرکت تتر از صدور توکن USDT و تتر گلد (XAUT) در شبکه TON خبر داد. 

 این شبکه در ابتدا توسط تلگرام توسعه داده شد، اما این پلتفرم پروژه را در ماه مه 2020 به دلیل شکایت SEC کنار گذاشت. سپس، گروه کوچکی از توسعه دهندگان روند توسعه این پروژه را بر عهده گرفتند که منجر به تاسیس بنیاد تُن در ماه مه 2021 شد.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.