در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

منشاء بیشترین فشار فروش بیت کوین کجاست؟

0 565

تحلیل جدید شرکت گلس‌نود نشان می دهد که فشار فروش ماینرها با هر هاوینگ کاهش می یابد. ولی صرافی های متمرکز و ارائه دهندگان ETFهای اسپات در حال حاضر می توانند تا هشت برابر ماینرها فشار فروش بیت کوین ایجاد کنند که این نشان دهنده برخی تغییر و تحولات در بازار است.
صندوق قابل معامله در بورس یا ETF چیست و چگونه کار می کند

ETF بیت کوین

براساس بررسی های شرکت گلس‌نود، صرافی های متمرکز در حال حاضر بیشترین بیت کوین را در اختیار دارند. آنها در مجموع سه میلیون بیت کوین یا به عبارتی یک هفتم کل عرضه این ارز را در کیف پول های خود نگهداری می کنند.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین

همچنین جالب است بدانید که شرکت های ارائه دهنده ETF اسپات بیت کوین از زمان راه اندازی در ژانویه 2024 تا به امروز محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. در حال حاضر، آنها در مجموع 887000 بیت کوین را به نمایندگی از سرمایه گذاران نگهداری می کنند؛ به این معنی که خروجی بسیار زیاد از این صندوق ها می تواند فشار فروش شدیدی را ایجاد کند.

با صرف نظر کردن از موجودی قابل توجه ساتوشی ناکاموتو، ماینرها در حال حاضر روی هم 705000 بیت کوین دارند. در گزارش گلس‌نود آمده که فروش 50000 بیت کوین توسط دولت آلمان، این ارز بزرگ بازار را با فشار شدیدی مواجه کرد. اکثر موجودی کیف پول این دولت بین 7 تا 10 جولای انتقال داده شد. بیش از 39800 کوین از کیف پول های برچسب دار خارج شدند. این فشار فروش قیمت بیت کوین را به زیر سطح 54000 دلار رساند. در حالی که اینگونه فشار فروش ها سرمایه گذاران روزانه را نگران می کنند، دولت ها به ندرت اقدام به فروش می کنند.

ETFهای اسپات

تاثیر وال استریت بر قیمت اتریوم

اگرچه انتظار نمی رود که ETFهای اتریوم به اندازه ETFهای بیت کوین تقاضا داشته باشند، وال استریت می تواند تاثیر زیادی بر روند قیمت اتریوم داشته باشد.

با توجه به این که عرضه اتریوم به خاطر استیکینگ کاهش قابل توجهی داشته، احتمالا شاهد کاهش سریع مقدار کوین های در گردش آن خواهیم بود. شرکت گلس‌نود در ادامه خاطر نشان کرد که علاقه به اتریوم در این دوره نسبت به بازار صعودی سال 2021 به طور چشمگیری کاهش یافته و دلیل آن عملکرد ضعیف این ارز در چرخه فعلی است.

بیشتر هولدرهای بیت کوین در سود هستند

جالب است بدانید که تعداد بسیار زیادی از هولدرهای بیت کوین هنوز در سود هستند. حتی زمانی که فشار فروش دولت آلمان قیمت این ارز را به حدود 53500 دلار رساند، بیشتر هولدرها در سود بودند. برآوردهای شرکت گلس‌نود نشان می دهد که در آن زمان حدود 25 درصد از هولدرهای بیت کوین با ضرر تحقق نیافته مواجه شدند.

با کاهش بیت کوین به سطح 53500 دلار، 66 درصد از هولدرهای کوتاه مدت در ضرر بودند، که این یکی از بزرگ ترین ضررهای ثبت شده این گروه تا به امروز بوده است. 

در مقابل، تغییر بسیار ناچیزی در تعداد هولدرهای بلندمدتی که در سود هستند وجود داشته است. این نشان می دهد که تعداد اندکی از سرمایه گذاران کوین های خود را از زمان اوج بازار صعودی سال 2021 حفظ کرده اند.

مواجه شدن بیت کوین با مقاومت 70000 دلار

قیمت بیت کوین پس از پایان فروش دولت آلمان به بالای سطح 60000 دلار افزایش یافت. قیمت این ارز بلافاصله بعد از اعلام کناره گیری جو بایدن از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به سطح 68500 دلار رسید.

اما قیمت بیت کوین در 24 جولای به زیر سطح 65000 دلار کاهش یافت که دلیل آن “ممکن است” کاهش احساسات بازار و روندهای فصلی باشد. همچنین، کاهش حجم معاملات در طول ماه های تابستان می تواند این ارز را با مشکل مواجه کند.

اکنون سرمایه گذاران و تحلیلگران بیت کوین را زیر نظر دارند و منتظرند ببینند آیا این ارز می تواند سطح مقاومت روانی 70000 دلار را بشکند یا نه. قیمت از ماه ژوئن تاکنون نتوانسته به این سطح مهم برسد.

علاوه بر این، سطح مقاومت قوی بعدی برای بیت کوین در 73750 دلار است؛ اوج جدیدی که در 14 مارس 2024 ثبت شد.

ثبت یک اوج جدید دیگر در بالای این مقاومت، بیت کوین را به منطقه جدیدی وارد می کند و این حرکت بدون شک منجر به افزایش مجدد ورود سرمایه به ETFهای آن خواهد شد.

منبع crypto.news

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.