در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

کشورهای همسایه به دنبال ارائه اوراق قرضه بیت کوین

0 1,154

دولت های سه کشور به صورت رسمی تمایل خود را برای صدور اوراق قرضه دولتی بیت کوین به منظور افزایش سرمایه خود اعلام کردند.

افغانستان، تونس، ازبکستان

خبرگزاری آسیا تایمز از این روند در تاریخ هفدهم آوریل با اشاره به بیانیه های اخیر در جلسات اسپرینگ بانک جهانی و صندوق بین المللی پول (IMF) واشنگتن، خبر داد.

در حال حاضر افغانستان، تونس و ازبکستان در حال بررسی امکان پذیری اوراق قرضه بیت کوین هستند. همه ی این سه کشور به منظور کمک به بخش های حیاتی اقتصاد، علاقمند به پتانسیل ابزاری آن هستند.

در افغانستان به ویژه با توجه به صنعت 3 تریلیارد دلاری لیتیم آن، اوراق قرضه بیت کوین می تواند به فلزات مرتبط شود.

آسیا تایمز طبق گفته خلیل صدیق، رئیس بانک مرکزی افغانستان نقل می کند، این اوراق بهادار مبتنی بر راه حل هایی رمزنگاری مانند هایپر لجر فابریک خواهند بود.

او ادعا کرد:

با ارائه اولین ابزار مالی در نوع خود که با پلتفرم خدمات مالی فناوری هایپر لجر بلاک چین ساخته شده، قادر به ارائه راه حلی به منظور دسترسی به بازارهای بین المللی است.

به همین ترتیب مروان العباسی، رییس بانک مرکزی تونس که تازه به این سمت منصوب شده، به این موضوع خوش بین است. عباسی به موضع گیری های پیشرفت طلب خود در حوزه فناوری ها، از جمله فناوری بلاک چین معروف است. وی گفت که پیش از این، در این کشور یک گروه اختصاصی در حال مطالعه امکان پذیری اوراق قرضه بیت کوین هستند.

طبق بیان او:

بیت کوین و فناوری هایپر لجر بلاک چین برای بانک های مرکزی یک ابزار موثر جهت مبارزه با پولشویی، مدیریت پرداخت ها، مبارزه با تروریسم بین الملل و محدود کردن اقتصاد خاکستری (اقتصاد غیررسمی) ارائه می دهد.

نکته:  اقتصاد خاکستری به عرصه غیررسمی اقتصاد گفته می‌شود که در کنترل دولت نیست و آمار و ارقامی شفاف هم ندارد. زمینه‌های رشد اقتصاد خاکستری در هر کشوری متفاوت است. در برخی از کشورهای قوانین سفت و سخت و دست و پاگیر و مالیات‌های سنگین از عوامل رشد فعالیت‌های غیررسمی در اقتصاد است.

تونس همراه با بسیاری از ملل دیگر نیز در حال فعالیت به منظور صدور نسخه دیجیتال ارز فیات ملی خود است.

صندوق بین المللی پول محتاط می ماند

سفیر ازبکستان، جاولون واخلبوف گفت که اوراق بهادار بیت کوین می تواند به قراردادهای آتی وابسته به پنبه در این کشور خاتمه دهد.

این رویکردها ممکن است به ویژه از صندوق بین المللی پول با نقدهای مختلفی مواجه شود. اوایل این ماه، کریستین لاگارد، مدیر عامل صندوق بین المللی پول مجدد برای احتیاط در دارایی های دیجیتال هشدار داد. او می گوید به عنوان نخستین گام، انجام یک آزمایش نظارت شده باید در اولویت قرار گیرد.

او در پستی اظهار کرد:

رویکردی که در هنگ کنگ، ابوظبی و مکان های دیگر اعمال شده است، ایجاد یک محیط آزمایشی نظارتی است که به واسطه ی آن فناوری های مالی جدید در یک محیط نظارتی سخت مورد آزمایش قرار می گیرند.

کریستین لاگارد افزود:

مهم تر از همه، در رابطه با دارایی های دیجیتال و فناوری مالی نه تنها به خاطر خطراتی که بوجود می آورند، بلکه بخاطر پتانسیلی که آنها جهت بهبود زندگی دارند، باید با ذهنی باز استقبال شود.

لاگارد ظهور ارزهای رمزنگاری اولیه و فناوری مالی مرتبط با آنها را به تلفن و نمود اولیه آنها تشبیه کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.