در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

تاثیر انتخاب ترامپ یا بایدن بر بازار ارزهای رمزنگاری

0 3,214

در این مطلب به بررسی تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر بازار ارز رمزنگاری می پردازیم. هر چند که انتخاب بایدن یا ترامپ اهمیت زیادی برای این بازار ندارد.

خُوان ویلاورد یک اقتصاددان و ریاضیدان است که از سال 2012  تجزیه و تحلیل ارزهای رمزنگاری را انجام می دهد. او تیم تحلیلگران و برنامه نویسان رایانه ای Weiss Ratings که رتبه بندی ارزهای رمزنگاری Weiss را ایجاد کرده اند، رهبری می کند.

دکتر بروس نگ در زمینه فناوری لجر توزیع شده (DLT) تدریس می کند و مدت کوتاهی پس از راه اندازی Weiss، تحلیل گر اصلی فناوری رمزنگاری آن شده است.

عجیب به نظر می رسد، اما برای بازار ارز رمزنگاری مهم است که چه کسی به کاخ سفید، مجلس سنا یا مجلس نمایندگان آمریکا راه پیدا می کند.

چرا؟ چون ترامپ و بایدن هر دو سوگند یاد کرده اند که برای بهتر کردن اقتصاد بیمارگونه کشورشان تریلیون ها دلار بیشتر پول چاپ خواهند کرد.

در دوران هر امپراطوری زمانی فرا می رسد که عقل سلیم و خرد جای خود را به غفلت ، خودرایی و نخوت می دهد. در گذشته هم شاهد چاپ بی پروای پول برای نجات اقتصادهای ورشکسته بوده ایم.

برای مثال، مسئولان روم چند هزار سال پیش به چاپ بی رویه پول روی آوردند تا اقتصاد ورشکسته خود را نجات دهند، اما این کار فقط باعث سرعت بخشیدن به سقوط آن شد.

با نگاهی فراتر از انتخابات، کاملا واضح است که سوء مدیریت بی سابقه در اقتصاد آمریکا به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد. برای مثال، خبرهایی که از واشنگتن به گوش می رسند از این دست هستند:

  • کسری بودجه مهم نیست!
  • خرج کردن پول اهمیتی ندارد!
  • چاپ بی پروای دلار تورم ایجاد نمی کند!

به کسانی که این اخبار را باور می کنند باید گفت که این خبرها فقط برای فریب افکار عمومی منتشر می شوند.

سیستم مالی در آستانه نابودی

به این نکته توجه داشته باشید که چاپ بی رویه پول تنها دلیل همه مشکلات جهان نیست. اما بدون شک این اقدام نشانه یک سیستم مالی در آستانه سقوط است.

نوآوری، سرمایه گذاری، تلاش های صادقانه و ارزشها در آمریکا جای خود را  به فساد اداری، انتصاب افراد فاقد صلاحیت در پست های مهم، مصاحبه و چاپ پول برای تامین هزینه ها داده اند.

اقدام اخیر وزارت دادگستری و کمیسیون معاملات آتی کالاها را به خاطر بیاورید. آنها صرافی بیتمکس را متهم به راه اندازی غیرقانونی صرافی مشتقات و نقض قانون رازداری بانکی کرده اند.

آرتور هیز، بنیانگذار بیتمکس، در آمریکا متولد و بزرگ شده است. او عملا قراردادهای مشتقات را اختراع کرد که اکنون برای تجارت صدها میلیارد دلار در ماه استفاده می شوند. این اختراع اکنون در عالی ترین شرایط قرار دارد.

اما چگونه به بنیانگذار بیتمکس پاداش دادند؟ به او برچسب مجرم بودن زدند. برای چه؟ به خاطر نقض قانونی که بیشتر برای محافظت از بانک های بزرگ استفاده می شود.

همزمان با تلاش های  دولت ترامپ برای خراب کردن وجهه صرافی بیتمکس فهمیدیم که بانک جی پی مورگان بدون سر و صدا در حال حل و فصل یک دادخواست برای دستکاری آگاهانه بازار فلزات گرانبها است که باعث شده تا سرمایه گذاران 300 میلیون دلار ضرر کنند. هیچ اتهام کیفری برای این بانک وجود ندارد.

قبلا شاهد بودیم، همه چیز دوباره تکرار خواهد شد

به نظر می رسد که وضعیت فعلی اقتصاد مانند سال 2008 است. در آن زمان ده ها میلیون آمریکایی خانه های خود را از دست دادند. ده ها بانک به طور آشکار از سرمایه گذاران کلاهبرداری کردند. اما هیچ یک از آنها متهم نشدند و هیچ کسی به زندان نرفت.

مهم نیست که چقدر کاندیداها زشت و زننده با هم بحث و جدل می کنند،  حل واقعی هر یک از این مشکلات بیشتر از انتخابات ریاست جمهوری زمان خواهد برد. بازارهای ارز ارز رمزنگاری این را درک می کنند. شاید…

هرچه سیستم های حقوقی و سیاسی آمریکا آشفته تر و نابسامان تر شوند، ارزهای رمزنگاری رونق بیشتری خواهند یافت.

هرچه مقامات دولت آمریکا درباره معاملات ارزهای رمزنگاری بیشتر سخت گیری کنند، نوآوری را بیشتر به خارج از مرزهای آن کشور سوق خواهند داد و رقبای جهانی مانند روسیه یا چین در این عرصه خود را پیشگام خواهند کرد.

هرچه آنها بیشتر ارز رمزنگاری را مخدوش کنند، افراد بیشتری در سراسر جهان وجوه خود را از سیستم پولی قدیمی فیات خارج و وارد بازار ارز رمزنگاری خواهند کرد و باعث پیشرفت و رونق بیشتر این بازار خواهند شد.

بنابراین، فکر نکنید که پس از انتخابات همه چیز به حالت عادی خود بر خواهد گشت.صرف نظر از این که چه کسی برنده این انتخابات می شود(بایدن یا ترامپ)، شرایط و اوضاع پیش رو به هیچ وجه خوب و آرام نیستند. انقلابی در شرف وقوع است و هیچ قدرتی در روی زمین نمی تواند آن را متوقف کند.

منبع cryptonews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.