در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

اجلاس بریکس و پیامدهای آن بر دلار آمریکا

0 720

نشست آتی بریکس می تواند پیامدهای “دراماتیک” برای دلار آمریکا داشته باشد. در واقع، پیتر گراندیچ، تحلیلگر بازار، اخیراً در مورد نشست سالانه اتحاد اقتصادی بحث کرده است. او اظهار داشت که:

پیامدهای این رویداد می تواند برای رواج ارز سبز بسیار زیاد باشد.

شی جین پینگ
منبع: chinaobservers.eu

گراندیچ در گفتگو با کیتکو نیوز، در مورد نتایج احتمالی این اجلاس دو روزه بحث کرد. متعاقباً، او خاطرنشان کرد که این امر می‌تواند منجر به رویدادی شود که «رقیب انقلاب صنعتی» شود. به ویژه با اشاره به مانور بی سابقه دور از دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره.

در حالی که تنها چند روز به اجلاس بریکس باقی مانده است، درک دو نکته مهم وجود دارد: گسترش و استفاده از ارز محلی. در واقع، هر دوی این ایده‌ها مستقیماً با دلارزدایی از جنوب جهانی (کشورهای جهان سوم ) مرتبط هستند. بنابراین،موجب به چالش کشیدن سلطه جهانی غرب و واحد پول اصلی آن می شود.

پیتر گراندیچ اخیراً پیشنهاد کرده است که نشست بریکس می تواند پیامدهای “دراماتیک” برای دلار آمریکا داشته باشد. بحث در مورد خروج احتمالی ناشی از استفاده از ارز و آنچه که می تواند برای غرب و جهان معنی داشته باشد.

«آنچه که با کشورهای بریکس روی می‌دهد با انقلاب صنعتی باعث رقابت می‌کند، زیرا فکر نمی‌کنم مردم درک کنند که چند کشور از همکاری با ایالات متحده یا استفاده از دلار آن دور می‌شوند.» به طور مشابه، دونالد ترامپ اخیراً نگرانی های خود در مورد مسیر حرکت دلار را تکرار کرد.

در نهایت، این احتمالات می تواند درست باشد، به ویژه با توجه به نامزد احتمالی توسعه برای بلوک.

کشورهای خواهان پیوستن به بریکس

هم اکنون کشورهای اندونزی و ترکیه به عنوان کاندیدای عضویت کامل این گروه پتانسیل مورد نظر را دارا هستند و کشورهای آرژانتین، مصر، ایران، نیجریه و سوریه خواهان پیوستن به این گروه هستند.

حتی بدون عضویت گسترده، نیمی از جمعیت جهان و 28 درصد از ظرفیت اقتصاد جهانی را در اختیار دارد. بریکس امروز به اذعان اعضای آن، حامی کشورهای، در حال توسعه و برقرار کننده تعادل و عدالت اقتصادی در جهان تحت سیطره نظام پولی و بانکی غربی است. کشورهایی مانند عربستان سعودی و ونزوئلا به این بلوک متصل شده اند. متعاقباً، آنها می توانند بیش از 90 درصد سهم خود را از فروش جهانی نفت بگیرند، و تجارت خارج از دلار آمریکا را آغاز کنند. چیزی که ایالات متحده قبلاً از عربستان سعودی خواسته است در انجام آن تجدید نظر کند.

سرواژه بریکس (BRICS) از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو این گروه (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) تشکیل شد تا اقتصادهای نوظهور جهان ائتلافی را تشکیل دهند . که در کمتر از ده سال به یکی از قطب‌ها و قدرت‌های اقتصادی جهان تبدیل شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.