در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

نحوه تشخیص منطقه عرضه و تقاضا و استفاده از آن در معاملات

0 342

بازار نزولی یا خرسی یکی از سخت ترین دوره ها برای اکثر تریدرها، از جمله معامله گران حرفه ای و ماهر، جهت انجام معاملات ارز رمزنگاری است. اما از قدیم گفته اند که بازار نزولی بهترین معامله گران را پرورش می دهد و در آن میلیونرها متولد می شوند.
 بازار صعودی (گاوی) و بازار نزولی (خرسی) چه هستند؟ چگونه می توان در این بازارها معامله کرد؟

داشتن روانشناسی مناسب، صبر و معامله کردن با استراتژی های درست، شما را در موقعیت مطلوب تری نسبت به نهادها و سرمایه گذاران بزرگ قرار می دهد. بیشتر معامله گران و سرمایه گذاران به دنبال استراتژی هایی با بالاترین سود و بازده هستند تا از این طریق درآمد خود را افزایش دهند.
استراتژی معاملاتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

اکثر استراتژی های تحلیل تکنیکال در صورت ترکیب شدن به طور صحیح، نتیجه بهتری را به همراه دارند. در این مطلب توضیح خواهیم داد که چگونه نهادهای سرمایه گذاری از استراتژی منطقه عرضه و تقاضا برای به حداکثر رساندن سود خود استفاده می کنند. همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه این استراتژی را با سایر استراتژی های معاملاتی ترکیب کنید.

منطقه عرضه و تقاضا چیست؟

مهم است بدانید که بازار همیشه براساس چرخه ها حرکت می کند و یادگیری نحوه معامله در این چرخه ها به شما این امکان را می دهد تا بهترین موقعیت را برای کسب بالاترین بازده به دست آورید.

کوین سرا

چهار چرخه رایج یا ساختار بازار وجود دارد که معامله گران باید از آنها مطلع باشند. این چهار چرخه عبارتند از: روند صعودی، روند نزولی، انباشت (خرید) و توزیع (فروش). مفهوم عرضه و تقاضا حول ساختارهای مختلف بازار می چرخد. در مرحله انباشت سرمایه گذاران اقدام به خرید می کنند، آنها قیمت را خیلی سریع افزایش می دهند. این سرمایه گذاران پس از رسیدن قیمت به سطوح بالاتر برای سیو سود اقدام به فروش می کنند و این باعث روند نزولی قیمت می شود.

منطقه عرضه به منطقه قیمتی گفته می شود که فروشندگان در آن تسلط بیشتری دارند و می خواهند یک دارایی را با قیمت مناسبی بفروشند. بنابراین آنها مانع افزایش بیشتر قیمت آن دارایی می شوند. هنگامی که قیمت به این منطقه می رسد، سفارش های تکمیل نشده انجام می شوند. فروش ناگهانی در این منطقه منجر به عدم تعادل بین عرضه و تقاضا می شود (به عبارت دیگر عرضه بسیار بیشتر از تقاضا می شود) و قیمت کاهش می یابد. برای درک منطقه عرضه به نمودار زیر نگاه کنید.

منطقه تقاضا

منطقه تقاضا به منطقه ای اطلاق می شود که خریداران در آن بیشتر هستند و می خواهند یک دارایی را با قیمت مناسبی خریداری کنند و در نتیجه از کاهش بیشتر آن داریی جلوگیری کنند. در این منطقه سفارشات خرید زیادی وجود دارد و پایین تر از قیمت جاری بازار است. در این منطقه تقاضا بسیار بیشتر از عرضه است و در نتیجه قیمت افزایش می یابد.

چند نکته در مورد مناطق عرضه و تقاضا

مناطق عرضه و تقاضا عامل هدایت بازارها هستند. این مناطق به سرمایه گذاران کمک می کنند تا در مورد خرید یا فروش بهتر تصمیم بگیرند. منطقه عرضه قبل از یک روند نزولی شکل می گیرد و منطقه تقاضا قبل از یک روند صعودی به وجود می آید.

زمانی که قیمت یک ارز از سطح خاصی کاهش یابد و برای مدتی در یک منطقه محدود نوسان کند، معنایش این است که این ارز در مرحله انباشت (خرید) قرار دارد و احتمالا قیمت آن به سطوح بالاتر صعود خواهد کرد.

منطقه توزیع (فروش) منطقه ای است که در آن قیمت شروع به کاهش کرده و روند نزولی خود را آغاز می کند. به عبارت دیگر،  ارزی که روند صعودی دارد، تقاضا برای آن بالا بوده و شاهد انباشت (خرید) است. ارزی که نزولی است، عرضه آن بیشتر از تقاضا بوده و در حال توزیع (فروش) است. توزیع، فشار فروش و انباشت، فشار خرید را نشان می دهد. 

نحوه شناسایی مناطق عرضه و تقاضا

با بررسی نمودار می توان به راحتی مناطق عرضه و تقاضا را شناسایی کرد و پیدا کردن آنها دشوار نیست. در اینجا چند گام ساده برای یافتن مناطق عرضه یا تقاضا وجود دارد.

  • قیمت جاری بازار را پیدا کنید.
  • به سمت چپ نمودار نگاه کنید.
  • به دنبال شمع های بزرگ سبز یا قرمز باشید.
  • مبدا قیمت (معمولا یک منطقه محدود معاملاتی) را که حرکت سریع از آنجا شروع شده، مشخص کنید.
  • منطقه اطراف این “منطقه محدود یا مبدا” را علامت گذاری کنید.

زمانی که تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت افزایش می یابد که با شمع های سبز بزرگ نشان داده می شود. برعکس، زمانی که عرضه بیشتر از تقاضا باشد، قیمت کاهش می یابد و شمع های قرمز بزرگ در نمودار ثبت می شوند.

عرضه

این شمع های بزرگ در واقع حرکات قیمت هستند و عدم تعادل بین تقاضا و عرضه در بازار را نشان می دهند. نکته مهمی که باید هنگام یافتن عدم تعادل در بازار به خاطر داشته باشید این است که فقط به شمع های بزرگ نگاه کنید. این شمع ها به شمع های قیمت انفجاری یا “شمع های منطقه بزرگ (ERC)” نیز معروف هستند.

یکی از پرکاربردترین الگوها در معاملات، الگوی پین بار(pin bar) است که برای تشخیص تغییر احتمالی روند قیمت از صعودی به نزولی و بالعکس استفاده می شود. چگونه این الگو در منطقه عرضه و تقاضا قابل استفاده است. در نمودار زیر، تشکیل یک منطقه تقاضا با الگوهای پین بار نشان دهنده احتمال معکوس شدن روند به صعودی است که با حرکت رو به بالای قیمت تایید می شود.

منبع newsbtc

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.