در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

بهترین کیف پول های سخت افزاری بیت کوین در سال 2020

1 3,228

هر روز معامله گران و سرمایه گذاران زیادی به بازار بیت کوین ملحق می شوند. برخی از آنها خوشحال هستند که ارزهای خود را در کیف پول های نرم افزاری یا دسکتاپ ذخیره می کنند و برخی دیگر هم به دنبال استفاده از کیف پول هایی می گردند که امنیت بالایی دارند. اگر کاربر یک سرمایه گذار بلند مدت باشد، این ایده بدی نیست. اما برای نگهداری طولانی مدت یا به اصطلاح “هودل کردن” باید از یک کیف پول کاغذی یا سخت افزاری استفاده کرد. به معامله گران توصیه می شود که برای تراکنش های روزانه خود از یک کیف پول سخت افزاری استفاده کنند، چون از امنیت بالایی برخوردار هستند. کیف های سخت افزاری در مقایسه با کیف های نرم افزاری، وعده امنیت بیشتری در صورت سرقت و کلاهبرداری می دهند. علاوه بر این، ارزها ایمن هستند حتی اگر کامپیوتر کاربر هک شود یا کیف پول سخت افزاری وی به سرقت رود. اگر کاربر کیف پول سخت افزاری خود را گم کند، می تواند همه ارزهای خود را به کیف پول جدید انتقال دهد.

نکته مهم: هیچ کس بدون دانستن رمز پین کد، نمی تواند بیت کوین ها یا سایر ارزها را از کیف پول سخت افزاری کاربر به کیف پول دیگری منتقل کند. بعلاوه، هیچ ضبط کننده جاسوسی صفحه نمایش یا برنامه های نفوذی تروجان نمی توانند آنچه را که در کیف پول سخت افزاری رخ می دهد، ضبط کنند، زیرا این دستگاه از لپ تاپ یا منابع سیستم کاربر استفاده نمی کند و یک صفحه ال سی دی اختصاصی دارد. در ادامه اطلاعات بیشتری در این مورد آمده است.

کیف پول سخت افزاری بیت کوین چیست؟

کیف پول سخت افزاری بیت کوین، یک دستگاه الکترونیکی غیرقابل دستکاری بوده و برای ذخیره کلیدهای خصوصی ارزهای کاربر در یک حالت آفلاین طراحی شده است. کلیدهای خصوصی و امضاهای دیجیتالی لازم برای معاملات بیت کوین از طریق این کیف پول ها تولید می شوند. مانند سایر کیف پول ها، باید کلمه بازیابی( عبارت بازیابی) را روی یک تکه کاغذ نوشت و در یک مکان امن نگهداری کرد. ترجیحا 2 تا 3 نسخه از آن تهیه کنید. تا زمانی که کلیدها آفلاین باشند، امکان هک کردن آنها وجود ندارد.

تاکنون هیچ گونه سرقت بیت کوین از یک کیف پول سخت افزاری گزارش نشده است. برخی از کیف پول های سخت افزاری دارای کارت های شبکه امنیتی و برخی دارای صفحه نمایش کوچک با یک رابط کاربری برای تایید تراکنش ها هستند. حتی در صورت آسیب دیدن کیف پول سخت افزاری، می توان بیت کوین ها را با استفاده از عبارت بازیابی مسترد کرد.

نکته: کیف پول های سخت افزاری بیت کوین پس از ارائه این ارز به بازار، ساخته شده اند. در حال حاضر، می توان ارزهای رمزنگاری دیگر را نظیر اتریوم، لایت کوین، دش و غیره را در این کیف پول ها ذخیره کرد. 

اگر کاربر بخواهد بیت کوین و دیگر ارزهای رمزنگاری را ذخیره کند، حتما باید یک کیف پول سخت افزاری سفارش دهد. از آنجایی که دوره تحویل این کیف پول ها به دلیل تقاضای زیاد، یک یا دو ماه طول می کشد، باید هرچه سریعتر یکی را سفارش داد.

1. لجر نانو ایکس

لجر نانو ایکس جدیدترین کیف پول سخت افزاری ارائه شده توسط استارتاپ یونیکورن (Unicorn) است. مزیت کیف پول لجر در امنیت پیشرفته آن بوده که با کمک 2 تراشه امکان پذیر است. این کیف پول ترکیبی از امنیت و پویایی است. کیف پول لجر نانو ایکس، یک کیف پول سخت افزاری برای ارزهای دیجیتال بوده که می توان در آن ارزهای دیجیتالی که لجر پشتیبانی می کند را ذخیره کرد. از ویژگی های بارز این کیف پول می توان به قابلیت بلوتوث جهت اتصال به گوشی های هوشمند، صفحه نمایشگر بزرگتر و همچنین قابلیت مدیریت همزمان 100 ارز دیجیتال اشاره کرد. قابلیت بلوتوث آن، به کاربر امکان می دهد تا در حین حرکت به تلفن همراه یا لپ تاپ خود وصل شود. در نسخه قبلی لجر(نانو اس)، باید برای استفاده از یک کیف پول خاص، برنامه ها را به صورت دستی نصب یا حذف کرد ولی در لجر نانو ایکس می توان چندین کیف پول رمزنگاری را به طور همزمان نصب کرد.

ویژگی های کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس

  • اندازه : 72mm x 18.6mm x 11.75mm
  • وزن : 34 گرم
  • جنس : فولاد ضد زنگ براق و پلاستیک
  • باطری : 100 میلی آمپر
  • نحوه اتصال : USB Type-C
  • چندین ارز رمزنگاری را همزمان ذخیره می کند
  • سهولت در استفاده
  • ورود به صرافی های غیر متمرکز مانند بایننس

 برخی از ارزهایی که لجر نانو ایکس پشتیبانی می کند:

بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، لایت کوین، مونرو، ریپل، نئو، بایننس کوین، توکن های ERC20 و بیش از 100 ارز رمزنگاری دیگر

2. لجر نانو اس

کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس، یکی از بهترین و امن ترین کیف پول ارز دیجیتال برای ذخیره مطمئن ارزهای دیجیتالی است. این کیف پول ویژگی‌های امنیتی قدرتمندی دارد که هم در زمینه نگهداری ارز رمزنگاری و هم برای پرداخت کاربرد دارند. برخی از ویژگی‌های متمایز این کیف پول سخت‌افزاری شامل سهولت در استفاده از رابط OLED، امکان پرداخت سریع، سطح امنیتی بالا، کلید پشتیبان بازیابی برای دسترسی به بیت کوین ها و یک فلش با دو دکمه در کنار جهت هدایت کردن رابط. این کیف پول به باتری نیاز ندارد و می توان آن را به رایانه شخصی یا تلفن همراه وصل کرد. لجر نانو اس در حال حاضر بیش از 9 ارز رمزنگاری (از جمله بیت کوین) را پشتیبانی می کند و همچنین با قیمت 65 دلار، ارزانترین کیف پول سخت افزاری چند ارزی موجود در بازار است. کیف پول لجر نانو اس، یک صفحه نمایش داخلی با اندازه مناسب دارد که پیغام‌ها و بازدیدها را در لحظه نمایش میدهد، که برای بررسی و تایید وجه و تراکنش ها می توان از دکمه ای که روی خود دستگاه تعبیه شده استفاده کرد.

3. ترزور

ترزور (TREZOR) کیف پولی سخت افزاری است که در آگوست سال ۲۰۱۴ برای بیت کوین عرضه شد. ترزور را می‌توان اولین کیف پول سخت‌افزاری بیت کوین دانست. این کیف پول در عین قابلیت‌های امنیتی یک کیف پول سرد ، راحتی استفاده را نیز به ارمغان می‌آورد. این کیف پول با صفحه نمایش کوچک OLED شبیه به یک ماشین حساب است و به صورت تصادفی یک پین کد 9 رقمی  و یک کلید بازیابی 24 کلمه ای تولید می کند تا در صورت گم شدن یا آسیب دیدن دستگاه، امنیت داده ها را تضمین کند. هدف آن ذخیره کلیدهای خصوصی و امضای تراکنش های آفلاین است. می توان از آن در دستگاه های اندروید و برنامه هایی مانند ترزور والت( TREZOR Wallet)، مایسلیوم ( Mycelium) و مولتی بیت اچ دی(Multibit HD) استفاده کرد. این کیف پول 8 ارز رمزنگاری را (از جمله بیت کوین) پشتیبانی می کند و قیمت آن 99 دلار است.

4. کیپ کی

یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری برای ذخیره بیت کوین، کیپ کی است. در مقایسه با لجر نانو اس یا ترزور امکانات زیادی ارائه نمی دهد. بعلاوه، اندازه آن دو برابر دیگر کیف پول ها بوده و نمی توان آن را در جیب گذاشت. این کیف پول بطور خاص می تواند به عنوان یک کامپیوتر مینیاتوری جهت ذخیره سازی کلید خصوصی مورد استفاده قرار گیرد. از ویژگی های آن می توان به قیمت مناسب، صفحه نمایش زیبا و حرفه ای OLED، دسترسی به ارزهای پیشرو بازار و برخورداری از استانداردهای بالای امنیتی اشاره کرد. مانند دیگر کیف پول ها داری کلید بازیابی و پین کد است. در حال حاضر، این کیف پول شش ارز رمزنگاری ازجمله بیت کوین را پشتیبانی می کند.

معایب کیف پول های سخت افزاری

یکی از مزیت های این کیف پول ها این است که کلیدهای کاربر را به صورت آفلاین ایمن نگه می دارد. اما این کار ممکن است مشکلاتی برای کاربر بوجود بیاورد. برای مثال، اگر کاربر کلید بازیابی یا پین کد خود را فراموش یا گم کند، دیگر نمی تواند به ارزهای خود دسترسی داشته باشد. بنابراین به کاربران توصیه می شود که پین کد های خود را به خاطر سپرده و همچنین کلید بازیابی خود را روی یک تکه کاغذ نوشته (در 2 تا 3 تکه کاغذ) و در جای امن نگهداری کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. hosein می گوید

    سخته
    منتظر سرمایه گزاری هستم
    راهنما لطفا