در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

بازار سهام روند صعودی گرفت، اما بیت کوین همچنان بلاتکلیف است

1 1,606

احتمال اختصاص بسته های حمایتی جدید دولت آمریکا منجر به صعودی شدن روند بازارهای سهام شد، اما روند کوتاه مدت بیت کوین همچنان نامشخص است.

قیمت بیت کوین در ساعت 30 دقیقه بامداد امروز در حدود سطح 9500 دلار بود و طی 24 ساعت گذشته کمتر از یک درصد رشد داشت. قیمت این ارز در ساعت 4:30 صبح چهارشنبه در صرافی های معاملات نقدی نظیر کوین بیس، به سطح 9414 دلار کاهش یافت. سپس با 2 درصد افزایش به سطح 9591 دلار رسید. اما حجم بالای فروش قیمت را دوباره کاهش داد. در حال حاضر، قیمت در بالای میانگین متحرک 50 روزه و در زیر میانگین متحرک 10 روزه قرار دارد. از نظر کارشناسان، این سیگنال نشان می دهد که معاملات بیت کوین برای مدت کوتاهی در یک منطقه محدود انجام خواهند شد.

معاملات بیت کوین
معاملات بیت کوین در کوین بیس از 14 ژوئن

بازارهای سهام روند صعودی داشتند. احتمال پیشنهاد یک بسته محرک جدید مالی در آمریکا به مبلغ 1 تریلیون دلار برای پروژه های زیربنایی مانند شبکه های بی سیم و جاده ها، منجر به روند صعودی در بازار سهام شد. شاخص S&P 500 ایالات متحده 1.9 درصد افزایش یافت. از آغاز ماه ژوئن تاکنون، بیت کوین عملکرد ضعیفی نسبت به بازارهای سهام داشته است.

در آسیا، شاخص نیکی 225 از شرکت های بازرگانی عمومی در ژاپن با افزایش 4.8 درصدی، معاملات سهام در بخش های صنعتی و حمل و نقل را به پایان رساند. در اروپا، شاخص 100 بورس اوراق بهادار فایننشیال تایمز(اف تی اس100 ) 2.9 درصد افزایش یافت و سهام در بخش سفر رشد داشت.

کاهش در حجم معاملات نقدی بیت کوین

معامله گران در بخش ارز رمزنگاری همچنان درباره “نقاط ضعف” بازار صحبت می کنند، چون صرافی های معاملات نقدی مانند کوین بیس شاهد کاهش حجم معاملات هستند. پیتر چان، یک معامله گر در شرکت OneBit Quant مستقر در هنگ کنگ، گفت:

میز کار ما(معامله گران انحصاری) اخیرا شاهد جریان ورودی ضعیف در جفت های بیت کوین در صرافی های متمرکز بوده است.

حجم معاملات نقدی در کوین بیس
حجم معاملات نقدی در صرافی کوین بیس در 6 ماه گذشته

طی شش ماه گذشته، متوسط حجم معاملات در صرافی کوین بیس 133 میلیون دلار بوده. براساس داده های جمع آوری شده توسط اسکیو (Skew)، در هفته گذشته حجم معاملات در این صرافی 12 درصد کاهش یافت و به سطح 116 میلیون دلار رسید.

ویشال شاه، معامله گر و بنیانگذار صرافی مشتقات آلفا 5، گفت: 

فکر می کنم که حجم قراردادهای باز کاهش یافته و این به خاطر بی ثبات بودن محیط بیرونی در مارجین است. هم اکنون، مجموع قراردادهای باز در تمام صرافی های مشتقات همانند ابتدای ماه ژوئن است.

در واقع، کل قراردادهای باز معاملات آتی بیت کوین در 11 تا از بزرگترین صرافی ها در تاریخ 1 ژوئن، به حدود 4 میلیارد دلار رسید. اما بیشتر این ماه را در حدود سطح 3.5 میلیارد دلار در نوسان بوده است.

به گفته نیِل فان هویس، مدیر فروش و معاملات شرکت Blockfills، انتظار می رود که فشار فروش بیت کوین در این حجم پایین ادامه یابد. وی گفت:

به نظر من، همه در حال نظاره کردن بخش استخراج هستند. استخراج کنندگان باید مقدار کمی از بیت کوین های خود را بفروشند تا پول کافی برای خرید ماشین های جدید بدست بیاورند، مگر اینکه آنها بتوانند از شرکت هایی مانند شرکت ما، تامین مالی کنند. اما ما در چین کسی را تامین مالی نمی کنیم.

براساس داده های مرکز کمبریج برای امور مالی جایگزین،  چین با داشتن 65 درصد از دستگاه های استخراج، بر بازار استخراج بیت کوین تسلط دارد.

نرخ هش
مجموع نرخ هش ماهانه

سایر ارزها و بازارها

دارایی های دیجیتال در صفحه بزرگ کوین دسک در ساعت 00:30 بامداد روز چهارشنبه، سبز بودند. اتریوم، دومین ارز برتر بازار، در حدود سطح 233 دلار معامله می شود و در 24 ساعت گذشته کمتر از یک درصد افزایش داشته است.

حجم معاملات نقدی 24 ساعته در صرافی غیرمتمرکز کِرو (Curve) بیشتر از پلتفرم یونی سواپ (Uniswap) بود. در روز گذشته، حجم معاملات در صرافی کِرو و پلتفرم یونی سواپ به ترتیب 21 و 11 میلیون دلار بود . صرافی غیر متمرکز کِرو 41.1 درصد از حجم معاملات بازار را به خود اختصاص داد.

ارزهای رمزنگاری لیسک با 2.4 درصد، کوانتوم با 2.1 درصد و استلار با 1.6 درصد افزایش ، بهترین عملکرد را داشتند. بزرگترین بازنده آیوتا بود که 1 درصد کاهش داشت. همه تغییرات قیمتی در ساعت 00:30 بامداد امروز رخ داده اند.

در بازار کالاها، قیمت نفت 2.9 درصد افزایش یافت و هر بشکه نفت خام 38 دلار معامله شد. معاملات طلا ثابت بودند و این فلز گرانبها  با کمتر از 1 درصد افزایش، در سطح 1726 دلار معامله شد. اوراق بهادار خزانه داری ایالات متحده در روز سه شنبه افزایش داشتند. بازده که در جهت مخالف قیمت حرکت می کند، با 4.8 درصد رشد به بالاترین میزان در 30 سال گذشته رسید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. ایران دوستت دارم می گوید

    اخبار و تحلیل بیت کوین و دیگر رمز ارزها با تاخیر شدیدی به زبان فارسی نوشته می شود و به علت تاخیر شدید متاسفانه ارزش نوشتاری خودش را از دست میدهد حتی با وجود بروز کنش و واکنش زیادی که در این بازار وجود دارد صفحات فارسی به آن یا نمی پردازند یا بعد از گهنه شدن و از دست رفتن به آن پرداخته می شود. مثلا ابتدا اخبار حکایت از یک موضوع کم ارزش دارد که به نظر نمی رسد تاثیری بزرگ داشته باشد و بعد از گذشت زمان مشخص می شود که چیز دیگری بازار را این چنین تکان داده است
    مثلا انتقال 50 بیت کوین از یک بلاک قدیمی! نه 5000 بلکه 50 بیت کوین انقدر مانوری خبر دادند که انگار موضوعی غیر عادی پیش آمده و باید بازار چند میلیاردی واکنش شدید کاهشی بدهد اما اتفاق دیگری در جریان بود! این بدان معنی است که انگار که شما که بفرض خالق یک اثر هست مانند یک نقاش نباید هیچگاه آنرا بفروشید حتی اگر به پول نیاز دارید یا به کسی دیگری هم نباید بدهید و نباید جابجا شود تا گمان فروش را باعث شود!! این چه بازار ضعیف، حساس و نازک نارنجی است! چرا باید رسانه ها هم به این موضوعات پیش پا افتاده این قدرت فشار وارد کنند آیا دلیلی برای این کارشان است؟
    خیلی از پیشبینی های تکنیکی اتفاق نمی افته و بازار دست دارندگان بزرگ و بازی گردانان قرار دارد.
    نقد بر رمز ها بیشتر شده مانند:
    بازار پر شده از رمز ارز!
    طلا یک چیز مشخص است و مشابه ندارد و ویژگی های خاص خود را دارد و مقدار آن زیاد نیست. دلار آمریکا هم همینطور، اما دیگر مانند قدیم، تنوع بازار رمز ارز با ویژگی های ماشبه یا نزدیک کم نیست و هر چند روز شاهد رود یک رمزارز هستیم اگر دقت کنید منطق هم زیاد وجود ندارد از آن جهت که می بینید یک رمز ارز با ویژگی های بسیار برتر و و شاخص ها معقول تر بسیار ارزانتر از یکی دیگر است در حالی که مثلا در نقت و …اینطور نیست یک نقت بر اساس ویژگی های آن نقت یا بنزین قیمت دارد. مگر می شود جنس بنجل خریدار بیشتر داشته باشد مگر در بازار انحصاری و پر زد و بندی مانند ایران و نمونه پراید و … که اینجا هم اقتصاد هم مصرف کننده بیمار است.
    این مرز ارز نیست که به خودی خود پول می سازد بلکه تبلیغات دروغین و غلو و پیش گویی هایی که هدفند و برای داغ کردن بازار هستند و صرافی های رمز ارز و شرکت های مالی دخیل در این بازار هستند که پول می سازند. در بازار آشفته مالی جهانی و مخصوصا در کشورهای ناتوان اقتصادی و دارای ضعف های بنیادی از قبیل عدم دموکراسی و شفافیت بیشتر این مرز ارزها با این روند و پروپاگاندا مورد توجه هستند و از مردم برای خدمات کم ارزش و پرحاشیه ای که دارند پول دریافت می کنند.
    خیلی ها منتقد این هستند که مثلا در این دوران کرونا حکومتهای مسئولیت پذیر به مردمشان پول می دهند! پس چه کنند بگذارند تا مردم از نداری بمیرند پول هایی از قبل برای این شرایط برنامه ریزی و ذخیره شده بود و نگرانی برای چیست؟ ماشبه این وقایق تاثیر گذار بر حیات مردم اولین بار نیست که اتفاق می افتد در تاریخ فراوان است و نشان دهنده مسئولیت پذیری و تعهد و سلامت سیستم آن حکومت برای مردم خود و حتی جهانیان است مانند ماجرای حضرت یوسف و قحطی مصر و …
    نگرانی آنجایی باید باشد به بنیادهای اقتصادی و ساختار پرداخته نمی شود مانند اقتصاد رانتی و انحصاری و غیر مولد و تنشزای ایران.
    همان تصور ترسناکی که درباره پول فیات می شد یعنی همین پول هایی که می شناسیم امروز درباره رمز ارز ها هم صادق است.
    مثلا تغییر سختی استخراج یا محدودیت نداشتن استخراج یا استخراج کامل و قبل از ارائه برخی رمز ارزها! معادل اینها را برای هر فلز گرانبهایی متصور شوید تا بدانید چقدر بی ارزش می شوند! کنترل این رمزارز ها بوسیله راندگان بزرگ و صرافی ها و شرکت های سرمایه گذار و تاثیر آنها و جارو کردن و متضرر کردن دارندگان خرد. خرس ها و گاو ها همین را بیان میکند.
    آیا طلا در سه سال گذشته ارزشش برای یک دقیقه یک سوم شده است؟ آیا همین را برای دلار شنیده اید. درست است مثلا بیت کوین ارزشش از ابتدا تا الان چند هزار برابر شده است اما شما ببینید چقدر انسان دارایی های خود را از دست داده اند تا منتظر قیمت های رویایی باشند همین بازندگان توان رشد قیمت را ایجاد کرده اند. ورودی سیستم های پانزی هم همین سود های بزرگ را به حاضران در سیستم تزریق می کردند و خودشان متضرر می شدند.
    عرضه و تقاضا، این مسئله مهم است اما توجه کنید که علت تقاضا چیست اگر از بین برود دیگر اگر طلا هم باشد ارزش نخواهد داشت. بیشتر تقاضا ناشی از محرومیت(مثل مردم دورافتاده چین یا مردمان ماشبه) جوامع از بستر و ابزار های مالی و تبدیل دارایی ها به یکدیگر است. مسئله سرعت انتقال هم مطرح میشود اما توجه کنید که خوب این مسله را ارز دیجیتال هم می تواند عهده دار باشد الزامی بر رمز ارز برای حل آن نیست! مسئله کامزد انتقالات مالی هم هست که در نظر بگیرید شما ابتدا باید برای خرید رمز ارز کمیسیون بدهید و برای فروش آن و یا تبدیل به ارز فیات هم همینطور، شما همواره به انتقال ارز فیات به راه دور نیاز ندارید که به رمز ارز متوسل شود.
    شما بیشتر نگران دارایی پول فیات خود هستید نه دیگر دارایی های سرمایه ای خود پس چرا اگر اینقدر نگران هستید آنها را به دارایی های سرمایه ای تبدیل نمی کنید! شاید یک شخص ثروتمند باشید که نمی داند با پول زیادی که در حساب بانکی یا نقدی دارد نمی داند باید چه بکند آن وقت شما گمراه می شوید و در چنین چاله هایی می افتید. ولی اگر یک شخص ثروتمند باشید که از همان بازار مالی قدیم هم چیز بداند خیلی بیشتر از رمز ارزها پول بدست خواهد آورد. سراغ زعفران و راه دور نرویم پیاز را ببینید چند می خرند و چند می فروشند هندوانه و …. حال من و شما دراریی خود را به رمز ارز تبدیل کنیم تا ببینم کی دوبرابر می شود.
    تولیدکنندگان که دارای سیستم تولید بروز و با توجه به علم و دانش روز تولید می کنند در سود هستند و به دیگران هم سود می رسانند و جامع خود را ارتقا می بخشند. نمونه کشور خودمان که آیا ما اکنون به مدرسه و آموزش نوین نیاز داریم یا رمزارز درحالی که این نسل جدید ما هستند که تعیین کننده هستند و نیاز به سرمایه گذاری هستند. و همینطور سرمایه باید از برخی تولید کنندگان جعلی مانند خودروسازان، مسکن سازان، سد سازان و…. حتی بورس جعلی خارج شود.
    حال شما دلشوره های تحریم و عقب افتادگی از هر نظر در جهان و عذاب های دیگر هم اضافه کنید. ما که سرمایگذاری تولید نکرده ایم باید وحشت داشته باشیم از تحویل انسان مدرن و دانش بنیان و مسئولیت پذیر آینده تا محصولات و خدمات مورد نیاز بروز. شما ببینید آیا شرکتی مانند ماکروسافت و آمازون و بوئینگ و …. موفق و سودمند برای همه هستند یا رمزارزی مانند بیت کوین و دیگری ها!
    اگر رمز ارزهای بر جدایی خودشان و عدم تاثیر پذیری از حکومت ها را اصرار می ورزند و اساسا برای همین ورود کرده اند پس چرا امروز سهم این تاثیر پذیری و اتصال اینقدر زیاد است؟! به اتصالات بازار سهام امریکا و تحریم و ممنوعیت رمز ارز ها در برخی کشورها نگاه بیاندازید حتی اخبار آنها زلزله هایی بزرگ در رمز ارزها دارد و یا حباب های بزرگ منفی و مثبت در آنها به جا می گذارد.
    در خلاصه مطلب بهتر است بار دیگر به این بازار نگاه بیندازیم و آن را برانداز کنیم که با این شرایط چقدر ارزش ورود و آینده دارد باید توجه داشت که هدف را طوری تعیین کنیم که به حال خودمان و جامع و کشورمان در درجه اول سود برساند و تاثیر زیادی برای آینده و نسل آینده ما داشته باشد. سعی کنید و اجازه ندید افکار شما را هدایت کنند.