در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

نکاتی ساده برای ایمن نگه داشتن ارزهای رمزنگاری

0 3,584

“بانک خود بودن” نباید زیاد سخت باشد. در این مطلب نکاتی را توضیح خواهیم داد که با استفاده از آنها می توانید از ارزهای رمزنگاری خود محافظت کنید. از آنجا که بازار ارز رمزنگاری در میانه یک روند صعودی بزرگ قرار دارد و بیت کوین در حال نزدیک شدن به بالاترین رکوردهای خود است، نگرانی های امنیتی مربوط به خود ذخیره سازی ارزهای رمزنگاری بیشتر از هر زمان دیگری شده اند.

قیمت بیت کوین در تاریخ 12 نوامبر برای اولین بار پس از روند صعودی سال 2017 ( که قیمت آن به بالاترین سطح در 20000 دلار رسید) از سطح 16000 دلار عبور کرد و تا سطح 16300 دلار رسید. بیت کوین در کل تاریخ خود فقط 12 روز بالاتر از این سطح قیمتی بوده است.

با توجه به این که بیت کوین اکنون در بالاترین سطح تاریخی خود قرار دارد و جامعه ارز رمزنگاری افزایش بیشتر قیمت را برای این ارز پیش بینی می کنند، لازم به یادآوری است که امنیت دارایی های رمزنگاری تا حد زیادی به خود کاربر بستگی دارد. نکات زیر می توانند به شما کمک کنند تا دارایی های خود را ایمن نگه دارید:

استفاده از کیف پول کاغذی یا سخت افزاری

همانطور که بیت کوین به کاربران اجازه می دهد” بانک خودشان باشند”، مسئولیت ذخیره ارز رمزنگاری عمدتا بر عهده خود آنها است. یک عبارت مشهور در فضای ارز رمزنگاری وجود دارد که می گوید ” نداشتن کلید برابر با نداشتن بیت کوین است”، به این معنی که هر کسی که کلیدهای کیف پول را در اختیار دارد، می تواند ارزهای موجود در آن را کنترل می کند.

کیف پول ها اشکال مختلفی دارند: نرم افزاری، سخت افزاری و کاغذی، که هر کدام دارای ویژگی های امنیتی متفاوتی هستند.

انواع کیف پول ها

کیف پول های نرم افزاری (همانطور که از نام آنها پیداست) مبتنی بر نرم افزار هستند و به کاربران اجازه می دهند تا با نصب برنامه های نرم افزاری کاربردی بر روی دستگاه های تلفن همراه یا رایانه، به ارزهای رمزنگاری خود دسترسی داشته باشند. بنابراین، کیف پول های نرم افزاری در انواع مختلفی مانند کیف پول وب، دسک تاپ و موبایل وجود دارند.

در حالی که کیف پول های نرم افزاری اغلب رایگان بوده و استفاده از آنها آسان است، اما کاملا امن نیستند، چون اکثر آنها به نوعی به اینترنت متصل می شوند و همین امر می تواند آنها را در برابر حملات هک یا نقض امنیتی آسیب پذیر کند. کاربران باید برنامه های خود را به روز نگه دارند تا خطرات نقض احتمالی را کاهش دهند.

بررسی اجمالی کیف پول های نرم افزاری؛ راهی آسان برای ذخیره ارز

کیف پول کاغذی در اصل یک تکه کاغذ حاوی آدرس چاپ شده ارز رمزنگاری و کلید خصوصی آن به شکل کدهای “QR” است که توسط وب سایت های کیف پول کاغذی تولید می شوند. برای اجرای تراکنش ها می توان این کدها را اسکن کرد. کیف پول های کاغذی در برابر حملات هک آنلاین بسیار مقاوم هستند و اغلب برای ذخیره سازی سرد استفاده می شوند.

چطور یک کیف پول کاغذی بیت کوین بسازیم و از آن استفاده کنیم

کیف پول های سخت افزاری یکی دیگر از روش های پیشرفته برای ذخیره ارزهای رمزنگاری هستند. این کیف پول ها  به اینترنت متصل نمی شوند و کلیدهای خصوصی کاربر را به صورت آفلاین در یک دستگاه متصل به یو اس بی نگه می دارند. کیف پول های سخت افزاری که به عنوان ذخیره سرد یا کیف پول سرد نیز شناخته می شوند، اغلب بالاترین سطح امنیت را دارند، چون کلیدهای خصوصی کاملا آفلاین هستند و به هیچ عنوان از دستگاه کاربر خارج نمی شوند. ترزور و لجر محبوب ترین ارائه دهندگان کیف پول های سخت افزاری محسوب می شوند.

کیف پول سخت افزاری چیست؟

بررسی فعال بودن تایید هویت دو عاملی

با فراموش کردن فعال سازی تایید هویت دو عاملی (یا 2FA) در تنظیمات امنیتی کیف پول خود، یک لایه امنیتی مهم را نادیده نگیرید. هر بار که می خواهید وارد کیف پول خود شوید، 2FA یک رمز عبور اضافی را به تلفن یا ایمیل شما ارسال می کند.با فعال کردن 2FA، کاربر از دسترسی فوری هکر به حساب کیف پول خود جلوگیری می کند، زیرا هکر نیاز به دسترسی فیزیکی به تلفن یا ایمیل کاربر دارد.

برنامه رمزساز گوگل با نام “Google Authenticator ” یکی از محبوب ترین برنامه های 2FA است که کد تایید دو عاملی را در اختیار کاربران قرار می دهد. می توانید به مطلب زیر برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد 2FA مراجعه کنید:

با استفاده از رمز عبور دو عاملی(2FA) امنیت بیت کوین های خود را دو برابر کنید

هرگز کلیدهای خصوصی خود را به دیگران ندهید

هرگز کلیدهای خصوصی یا عبارت های بازیابی خود را در اختیار دیگران نگذارید. اگر کلیدهای خود را به دیگران بدهید، در واقع به آنها اجازه  ورود به کیف پول خودتان را داده اید. به خاطر داشته باشید که شرکت های ارز رمزنگاری معتبر حتی در هنگام کمک به شما برای حل کردن مشکلات، هرگز از شما درخواست کلید نمی کنند.

مطمئن شوید که آدرس کیف پول دریافت کننده صحیح است

همیشه قبل از شروع تراکنش، آدرس گیرنده را بررسی کنید. وارد کردن یک حرف اشتباه می تواند تراکنش شما را به کیف پول دیگری هدایت کند. برخلاف برخی از خدمات مالی سنتی، بیشتر تراکنش های ارز رمزنگاری برگشت پذیر نیستند. برخی از بدافزارها می توانند آدرس صحیح ارز رمزنگاری شما را تغییر دهند، بنابراین، لازم است که حتما جزئیات تراکنش را مجددا بررسی کنید.

درگیر طرح های اهدایی کلاهبرداری نشوید

هرگز به دنبال پیشنهاد هایی مانند “برای ما بیت کوین بفرستید و دو برابر آن را پس بگیرید” نباشید. این نوع حملات و کلاهبرداری ها در توییتر بیشتر رایج است. حمله کنندگان خود را به جای افراد مشهور، سیاستمداران یا شخصیت های دنیای ارز رمزنگاری جا می زنند و به کاربران قول می دهند که ارزهای رمزنگاری آنها را دو برابر می کنند.

از آنجا که این نوع حملات افراد تازه وارد دنیای ارز رمزنگاری را هدف قرار می دهند، با افزایش پذیرش ارز رمزنگاری حتی شاهد افزایش این چنین حملاتی خواهیم بود. در ماه جولای سال جاری، هکرهای آنلاین پس از هک حساب های توییتری شخصیت های بزرگی مانند ایلان ماسک و جو بایدن (رئیس جمهور منتخب آمریکا) ، موفق به اخذ 12 بیت کوین شدند.

استفاده از تراکنش های کوچکتر و صرافی های مختلف

در صورت نیاز به خرید و فروش ارزهای رمزنگاری در صرافی ها، تعداد زیادی از یک ارز را در یک تراکنش واحد ارسال نکنید. اگر می خواهید مقدار زیادی ارز را معامله کنید، بهتر است آنها را به چندین تراکنش تقسیم کنید تا مطمئن شوید که صرافی به درستی کار می کند.

اگرچه ممکن است تمام این لایه های امنیتی و بررسی های مجدد خسته کننده به نظر برسند، اما آنها کلیدی برای اطمینان از امنیت دارایی های شما هستند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.