در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

کاهش اهرم در بازار معاملات آتی؛ بالاخره فشار فروش کاهش خواهد یافت؟

0 1,352

قیمت بیت کوین در روز جمعه در حدود سطح 41000 دلار تثبیت شد و در هفته گذشته حدود 9 درصد کاهش یافت. تحلیلگران انتظار نوسان قیمت در یک منطقه محدود را دارند. اگرچه ممکن است در معرض کاهش بیشتر باشد، در صورتی که سطح های مهم حمایت خود را از دست بدهد.

کاهش اهرم در بازار معاملات آتی بیت کوین و اتریوم می تواند نشان دهنده فراهم شدن شرایط مساعدتر برای بازار و فروکش کردن فشار فروش باشد. به طور معمول، زمانی که معامله گران مقدار موقعیت های خود را کاهش می دهند، احتمال کمتری برای روند نزولی بیشتر وجود دارد.

جِنِویو یو (Genevieve Yeoh) از تحلیگران شرکت دلفی دیجیتال در یک پست وبلاگی نوشت:

براساس داده های موقعیت های لانگ لیکوئید شده، به نظر می رسد که برخی از معامله گران در هفته گذشته انتظار جهش مجدد قیمت را داشتند، ولی در کاهش اخیر قیمت متضرر شدند. 

لیکوئید شدن موقعیت ها که می تواند حرکت های نزولی قیمت را تسریع کند، زمانی اتفاق می افتد که صرافی موقعیت اهرمی معامله گر را به دلیل از دست رفتن بخشی از مارجین اولیه وی یا کل آن، می بندد. این اتفاق در بازار معاملات آتی رخ می دهد.

در حال حاضر، بیت کوین نزدیک به پایین ترین سطح سه ماهه خود باقی مانده است و روند نزولی بازارهای جهانی سهام را دنبال می کند.

معامله گران ریسک را کاهش می دهند

برخی از تحلیلگران به نشانه هایی از ثبات در بازار ارزهای رمزنگاری پس از فشار فروش روز چهارشنبه اشاره می کنند. پس از لیکوئید شدن حدود 800 میلیون دلار از موقعیت ها در طول کاهش قیمت به سطوح پایین، فشار فروش ممکن است در کوتاه مدت کاهش یابد.

دیوید دوونگ، رئیس بخش تحقیقات سازمانی کوین بیس، در روز جمعه گفت:

معامله گران اکنون میزان ریسک خود را به طور قابل توجهی کاهش داده اند و فاندینگ ریت قراردادهای آتی دائمی بیت کوین و اتریوم نزدیک به صفر است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که اهرم به شدت کاهش یافته و این در کاهش نرخ مبنای بیت کوین از 20 درصد در اوایل سه ماهه سوم سال 2021 به 5 درصد در ژانویه 2022 و کاهش نرخ مبنای اتریوم از 20 درصد به 2 درصد در همین مدت منعکس شده است.

شاخص ورودی – خروجی صرافی ها

حجم خالص ورودی- خروجی بیت کوین و اتریوم صرافی ها طی سال گذشته روند کاهشی داشته است. با این حال، در یک هفته گذشته تعداد زیادی بیت کوین وارد صرافی ها شده که می تواند نشان دهنده تغییر احساسات سرمایه گذاران به نزولی باشد.

مقدار خالص ورودی حاکی از تمایل سرمایه گذاران برای فروش است، در حالی که خروجی ثابت نشان دهنده  قوی بودن احساسات بوده و عرضه در گردش را از بازار خارج می کند و راه را برای افزایش قیمت هموار می کند.

در حالی که افزایش اخیر در مقدار خالص ورودی به صرافی ها نشان دهنده تغییر روند نیست، تحلیلگران به دقت افزایش پایدار مشابه ژانویه را زیر نظر دارند که می تواند منجر به فشار فروش طولانی مدت در بازار شود.

ورودی بیت کوین
حجم خالص ورودی- خروجی بیت کوین تمام صرافی ها (میانگین متحرک 90 روزه)

منطقه های حمایت و مقاومت بیت کوین

در حالی که شاخص در سود/ در ضرر(In/Out of the money) سیگنالی مبنی بر ظاهر یا ناپدید شدن فشار فروش در بازار ارزهای رمزنگاری ارائه نمی کند، همچنان می توان از آن برای تعیین سطح های مقاومت قوی استفاده کرد که یک دارایی در مسیر صعود با آنها مواجه می شود.

از آنجایی که سرمایه گذاران در جهش های قیمت تمایل به فروش برای کسب سود یا کاهش ریسک دارند، بیت کوین ممکن است با بیشترین فشار فروش بین 42000 تا 43000 دلار و بین 45000 تا 47000 دلار مواجه شود.

بیت کوین

بیت کوین در هر دو منطقه با مقاومت قوی روبرو است. برای این که قیمت دوباره به سطح 47000 دلار برسد، باید از 3.2 میلیون آدرس که دارای 1.9 کوین هستند، عبور کند. 

از طرفی، بزرگ ترین منطقه حمایت برای این ارز در حال حاضر بین 39000 تا 41900 دلار است و تقریبا یک میلیون آدرس دارای 700000 کوین در این منطقه وجود دارد. کاهش ناگهانی تعداد دارندگان در منطقه بین 38000 تا 39000 دلار ( با کمتر از یک میلیون آدرس که در سود هسستند) به چشم می خورد. طبق شاخص در سود/ در ضرر، حمایت قوی وجود ندارد که بتواند از سقوط قیمت تا سطح 37000 دلار جلوگیری کند.

پس از اصلاح اخیر، سودآوری بیت کوین به 57 درصد کاهش یافته، به طوری که 37 درصد از دارندگان با ضرر معامله یا هولد می کنند.

پس از سقوط بیت کوین به منطقه 42000 دلار، شاخص ترس و طمع به 10 کاهش یافت. این ترس شدید در بازار را نشان می دهد و از جولای سال 2020 تاکنون به چنین سطحی نرسیده است.

منبع coindesk u.today

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.