در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

معامله ارز رمزنگاری چه تفاوت هایی با سرمایه گذاری در ارز رمزنگاری دارد؟

0 1,866

معامله ارز رمزنگاری استفاده از استراتژی های کوتاه مدت برای کسب سود از تغییرات قیمت و روند بازار است. در حالی که سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری به خرید و نگهداری برای یک دوره طولانی تر با امید کسب سود بیشتر در دراز مدت اشاره دارد. معامله ارز رمزنگاری تفاوت هایی با سرمایه گذاری در این ارزها دارد که این مطلب به شرح این تفاوت ها و مزایا و معایب هر کدام می پردازد.

معامله ارز رمزنگاری چیست؟

معاملات ارزهای رمزنگاری، درست مانند معاملات سایر دارایی های مالی سنتی، مستلزم پیش بینی تغییرات قیمت و حدس و گمان در مورد ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، ریپل و غیره است.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین
اتریوم چیست؟ آموزش کامل اتریوم

معامله کردن عمدتا شامل “تعیین زمان ورود به موقعیت”  یا خرید و فروش دارایی ها براساس پیش بینی ها درباره بهترین نقاط ورود و خروج است. معامله گران اخبار بازار و شاخص های تحلیل تکنیکال را رصد می کنند تا بتوانند در مورد ورود به موقعیت تصمیم بگیرند. برخی از استراتژی های معاملاتی که معامله گران به کار می برند به شرح زیر هستند.
استراتژی معاملاتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

استراتژی های معاملاتی

آربیتراژ (Arbitrage): آربیتراژ یک استراتژی معاملاتی است که در آن معامله گر از تفاوت قیمت یک دارایی در صرافی های مختلف بهره می برد. معامله گران با خرید و فروش سریع دارایی ها در صرافی ها، می توانند از اختلاف قیمت های کم برای کسب سود سریع استفاده کنند.

معاملات روزانه: معامله گران روزانه حرکت های کوتاه مدت قیمت را زیر نظر می گیرند و براساس آنها معامله می کنند. این معامله گران تغییرات روزانه قیمت را برای کسب سود زیر نظر می گیرند و از موقعیت های خود تا قبل از شب خارج می شوند. هر معامله ممکن است از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد.

معاملات سوئینگ: معاملات سوئینگ یا مبتنی بر نوسانات یک استراتژی معاملاتی رایج در بازار است. معامله گران با اتخاذ این استراتژی از نوسانات سریع قیمت بهره می برند. یک معامله ممکن است بین یک روز تا چند هفته طول بکشد. معامله گران سوئینگ از تحلیل تکنیکال برای تعیین جهت حرکت قیمت یک دارایی استفاده می کنند.

معاملات موقعیت یا حفظ موقعیت: نوعی استراتژی معاملاتی است که به سمت سرمایه گذاری تمایل دارد و شبیه معاملات سوئینگ است. اما معامله گر باید روند ها و الگوهای بلند مدت را به دقت بررسی و تحلیل کند و این معامله معمولا چند ماه تا چند سال طول می کشد.

معاملات اسکالپ : معامله‌گران اسکالپ با انجام معاملات متعدد در یک بازه زمانی کوتاه، سودهای کوچک را هدف قرار می‌دهند که جمع شدن این سودهای کوچک با یکدیگر، منجر به بازده قابل توجهی می شود. معامله گران اسکالپ به دنبال دارایی هایی با حجم معاملات و نقدینگی بالا هستند که به دلیل اخبار، توجه بیشتر معامله گران را به خود جلب می کنند. معامله گران خیلی سریع وارد موقعیت می شوند و از آن خارج می شوند تا بدون متحمل شدن ریسک زیاد، به سود دست یابند.

مزایا و معایب معاملات ارز رمزنگاری

مزیت عمده معاملات ارزهای رمزنگاری، پتانسیل تولید سود سریع با بهره گیری از حرکات کوتاه مدت قیمت و روند بازار است. برخی از معامله گران نیز دارایی هایی مانند بیت کوین را پس اندازی با ارزش می دانند، چون این گونه دارایی ها به گونه ای طراحی شده اند که غیرمتمرکز هستند و مستقل از نهادهای متمرکز کار می کنند.

ارزهای رمزنگاری را می توان به صورت همتا به همتا معامله کرد که کارمزد بسیار کمتری نسبت به تراکنش های پردازش شده توسط نهادهای متمرکز مانند بانک ها و موسسات مالی دارند. علاوه بر این، ارزهای رمزنگاری در سراسر جهان در دسترس هستند و هر کسی که اتصال اینترنت و موبایل یا کامپیوتر دارد می تواند یک کیف پول ارز رمزنگاری ایجاد کند و معاملات خود را آغاز کند.

از سوی دیگر، معاملات ارزهای رمزنگاری به دلیل نوسانات زیاد، ریسک بالایی دارند؛ به این معنی که قیمت ها ممکن است به سرعت افزایش یا کاهش یابند. اگر معامله گران مراقب نباشند و موقعیت های خود را کنترل نکنند، این می تواند منجر به ضرر و زیان های سنگینی شود.

بنابراین، آیا معاملات ارز رمزنگاری برای مبتدیان خوب است؟ مبتدیان می توانند با مبالغ کم معاملات خود را شروع کنند و در حین انجام معاملات تجربه کسب کنند، اما آنها باید بدانند که ریسک های مرتبط با معاملات ارز رمزنگاری بسیار بیشتر از سایر انواع سرمایه گذاری هستند؛ به این معنی که معاملات با ریسک بالا ممکن است مناسب ترین روش سرمایه گذاری برای مبتدیان نباشند.

سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری چیست؟

سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری عمدتا مربوط به  خرید و نگهداری دارایی ها برای یک دوره طولانی مدت است، به این امید که ارزش سرمایه گذاری شخص به مرور زمان افزایش یابد.

بنابراین، سرمایه گذاران ارز رمزنگاری کمتر نگران نوسانات کوتاه مدت بازار هستند و به فاندامنتال های دارایی هایی که می خرند توجه بیشتری می کنند. برخی از استراتژی های سرمایه گذاری که سرمایه گذاران استفاده می کنند در ادامه آمده است.

استراتژی های سرمایه گذاری

هولد یا نگهداری: هولد کردن شامل خرید و نگهداری دارایی های رمزنگاری برای مدتی نامعلوم است. این استراتژی بر این پایه استوار است که قیمت ارزهای رمزنگاری به مرور زمان افزایش می یابد و سرمایه گذار با هولد کردن می تواند در بلند مدت سود قابل توجهی به دست آورد.

میانگین هزینه دلاری: سرمایه گذارانی که از این رویکرد استفاده می کنند، ارزهای رمزنگاری را بدون توجه به نوسانات بازار، در مقادیر کم و در فواصل زمانی منظم خریداری می کنند. از لحاظ نظری، این استراتژی به کاهش میانگین هزینه خرید دارایی در بلند مدت کمک می کند و تاثیر نوسانات بازار را بر سبد سرمایه گذاری کاهش می دهد.

سرمایه  گذاری ارزش (Value investing): این استراتژی شامل شناسایی ارزهایی است که قیمت آنها بسیار پایین تر از ارزش واقعی‌شان است، اما دارای فاندامنتال های قوی و پتانسیل رشد هستند. سرمایه گذاران با خرید این گونه ارزها در کف قیمت می توانند در بلند مدت سودهای قابل توجهی کسب کنند.

سرمایه گذاری رشد (Growth investing): نوعی استراتژی سرمایه گذاری است که در آن سرمایه گذار به امید افزایش قیمت و کسب سود، در دارایی های جدیدی سرمایه گذاری می کند که پتانسیل رشد تصاعدی در آینده را دارند. سرمایه گذار این دارایی ها را تا مدت زیادی نگه می دارد تا سود سرمایه گذاری خود را به حداکثر برساند.

صندوق های سرمایه گذاری شاخص (Index fund investing): این صندوق ها به گونه ای طراحی شده اند که به سرمایه گذاران امکان دسترسی به طیف گسترده ای از ارزهای رمزنگاری را می دهند. ساختار آنها مانند صندوق های قابل معامله در بورس (ETF) و صندوق های سرمایه گذاری مشترک است که سبدی از دارایی های مختلف را در اختیار دارند.

مزایا و معایب سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری چیست؟

بزرگ ترین مزیت سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری، پتانسیل افزایش سرمایه در بلند مدت است. با وجود نوسانات قیمت و احساسات بازار، داده های قدیمی نشان می دهند که با توجه به رشد سریع بازار ارزهای رمزنگاری در دهه گذشته، می توان با سرمایه گذاری بلند مدت، سود کسب کرد.

مزیت دیگر سرمایه گذاری این است که ارزهای رمزنگاری می توانند مانند یک محافظ در برابر تورم عمل کنند، زیرا قیمت آنها نسبت به ارزهای فیات در برابر تغییرات احساسات بازار پایدارتر هستند. سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری نیز ریسک های کمتری نسبت به معاملات این ارزها دارد، چون مستلزم نگهداری موقعیت برای مدت طولانی است.

تنها عیب سرمایه  گذاری در ارزهای رمزنگاری نوسانات ذاتی آنها است. سرمایه گذاری در ارزهای رمزنگاری به دلیل نوسانات بالای آن می تواند پرریسک باشد. بنابراین، سرمایه گذاران باید قبل از سرمایه گذاری، اطمینان حاصل کنند که از فاندامنتال های ارزهای رمزنگاری و ریسک های مرتبط با آن آگاه هستند.

تفاوت های بین معامله و سرمایه گذاری

با وجود تفاوت ها بین سرمایه گذاری و معامله کردن، آنها اغلب رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند. معامله گران می توانند سرمایه گذار باشند و بالعکس. با این حال، اطلاع از تفاوت های بین انها اهمیت زیادی دارد، به خصوص برای کسانی که به دنبال شروع ماجراجویی خود در بازار ارزهای رمزنگاری هستند.

تفاوت بین یک سرمایه گذار و یک معامله گر ارز رمزنگاری چیست؟ به طور کلی، سرمایه گذاران ارزهای رمزنگاری دارای فاندامنتال قوی را خریداری می کنند و انتظار دارند که قیمت آنها در بلندمدت افزایش یابد. در مقابل، معامله گران با خرید و نگهداری ارزها برای مدت کوتاهی ، از نوسانات بازار برای به حداکثر رساندن سود خود استفاده می کنند.

معامله ارز رمزنگاری

توجه به این نکته حائز اهمیت است که معامله و سرمایه گذاری هر دو دارای سطح مشخصی از ریسک هستند و سرمایه گذاران و معامله گران از لحاظ ریسک پذیری تفاوت هایی با یکدیگر دارند. سرمایه گذاران معمولا ریسک گریزتر هستند و نگران تغییرات روزانه قیمت نیستند. در مقابل، معامله گران تمایل به ریسک پذیری بیشتری دارند و به همین دلیل باید شناخت خوبی از نوسانات و شرایط بازار داشته باشند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.