در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

معاملات سوئینگ چیست و چه تفاوتی با معاملات روزانه دارد

0 288

معاملات سوئینگ یا مبتنی بر نوسانات یک استراتژی معاملاتی رایج است که می تواند برای معامله گران مبتدی گزینه مناسبی باشد. این یک روش نسبتا راحت برای بیان دیدگاه ها و احساسات در مورد بازار است، چون افق های زمانی دخیل در معاملات قابل مدیریت هستند. معامله گران سوئینگ در اکثر بازارهای مالی، مانند فارکس، سهام و ارز رمزنگاری فعال هستند. اما آیا معاملات سوئینگ استراتژی مناسبی است؟ آیا باید معاملات روزانه را شروع کرد یا معاملات سوئینگ را؟

معامله گر در معاملات سوئینگ سعی می کند از حرکات قیمت در یک بازه زمانی کوتاه تا میان مدت حداکثر استفاده را ببرد. ایده پشت این معاملات، گرفتن نوسان در بازار است که طی چند روز تا چند هفته رخ می دهد.

استراتژی معاملات سوئینگ در بازارهای دارای روند نتیجه بهتری به همراه دارد. اگر روند قوی در یک بازه زمانی بلند مدت وجود داشته باشد، فرصت های معاملات سوئینگ فراوان خواهد بود و معامله گران می توانند از نوسانات قیمت بیشتر بهره ببرند. در مقابل، معاملات سوئینگ در بازاری که قیمت در حال تثبیت است، می تواند دشوارتر باشد. همچنین، اگر قیمت در یک منطقه محدود بین سطوح مقاومت و حمایت نوسان کند، گرفتن نوسانات بزرگ را دشوارتر می کند.
مفهوم سطوح حمایت و مقاومت چیست و چه کاربردی دارد؟

معامله گران سوئینگ چگونه کسب درآمد می کنند؟

همانطور که گفته شد، هدف معامله گران سوئینگ گرفتن نوسانات قیمتی است که از چند روز تا چند هفته رخ می دهند. معامله گران در این استراتژی موقعیت های بیشتری نسبت به معامله گران روزانه دارند، اما موقعیت های کمتری نسبت به سرمایه گذارانی دارند که می خرند و هولد می کنند.

معامله گران سوئینگ معمولا از تحلیل تکنیکال برای معاملات خود استفاده می کنند، البته نه به اندازه ای که معامله گران روزانه استفاده می کنند. از آنجایی رویدادهای فاندامنتال ممکن است در طول هفته ها رخ دهند، معامله گران سوئینگ برای معاملات خود بیشتر تمایل به تحلیل فاندامنتال دارند.
استفاده از شاخص قدرت نسبی و میانگین متحرک‌ها برای ورود به موقعیت‌ها

پرایس اکشن (price action)، الگوهای نمودار شمعی، سطوح مقاومت و حمایت و شاخص های تکنیکال معمولا برای شناسایی فرصت های معاملاتی استفاده می شوند. میانگین متحرک ها، شاخص قدرت نسبی، باندهای بولینگر و سطوح فیبوناچی اصلاحی برخی از رایج ترین شاخص های تکنیکال هستند که معامله گران سوئینگ از آنها برای معاملات خود استفاده می کنند.
استفاده از فیبوناچی اصلاحی و سطوح فیبوناچی در پیش بینی قیمت
استفاده از باندهای بولینگر برای تعیین وضعیت اشباع خرید یا فروش

معامله گران سوئینگ معمولا نمودارهای بازه های زمانی میان مدت و بلند مدت را بررسی می کنند، چون یک روند صعودی یا نزولی قوی در بازه های زمانی بلندتر تایید می شود. اما آنها همچنین ممکن است بازه های زمانی درون روز (مانند نمودارهای 1، 4 و 12 ساعته) را زیر نظر بگیرند تا نقاط ورود و خروج خاصی را پیدا کنند. برای مثال، این نقاط می توانند یک شکست صعودی یا پولبک در یک بازه زمانی کوتاه مدت باشند.

مهم ترین بازه زمانی برای معاملات سوئینگ احتمالا نمودار روزانه است. البته، هر معامله گر استراتژی های معاملاتی و سرمایه گذاری خاص خودش را دارد و معامله گران مختلف ممکن است استراتژی های متفاوتی داشته باشند. 

تفاوت بین معاملات روزانه و سوئینگ

معامله گران روزانه حرکت های کوتاه مدت قیمت را زیر نظر می گیرند و براساس آنها معامله می کنند، اما معامله گران سوئینگ به دنبال حرکت های بزرگ تر هستند. در واقع، معاملات روزانه استراتژی پویاتری است که در آن معامله گران باید به طور مکرر بازار را زیر نظر داشته باشند و آنها در پایان روز معاملاتی از موقعیت های خود خارج می شوند.

در مقابل، معامله گران سوئینگ می توانند رویکرد منفعلانه تری داشته باشند. آنها موقعیت های خود را کمتر نظارت می کنند، چون هدفشان سود بردن از تغییرات قیمت است که مدت زمان بیشتری طول می کشد تا رخ دهند. از آنجایی که این حرکت ها بزرگ تر هستند، معامله گران سوئینگ می توانند حتی از چند معامله موفق سود قابل توجهی کسب کنند.

معامله گران روزانه برای معامله کردن فقط از تحلیل تکنیکال استفاده می کنند. معامله گران سوئینگ معمولا ترکیبی از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را به کار می برند و تاکید بیشتری بر تکنیکال دارند. از طرف دیگر، سرمایه گذاران ممکن است به هیچ وجه تکنیکال را در نظر نگیرند و فقط براساس فاندامنتال سرمایه گذاری کنند.
تحلیل فاندامنتال چیست؟
تحلیل تکنیکال چیست و چگونه کار می کند؟

معاملات روزانه یا سوئینگ؟

کدام استراتژی برای شما مناسب تراست: معاملات روزانه یا سوئینگ؟ شما خود را در این طیف از بازه های زمانی کوتاه و بلندمدت و تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال در کجا می بینید؟ پاسخ به این سوالات کمک می کنند تا بفهمید چه استراتژی معاملاتی مناسب شخصیت، سبک معاملاتی و اهداف سرمایه گذاری شما است.
انواع استراتژی های مهم معاملاتی در بازار ارزهای رمزنگاری 

شما می توانید نقاط قوت خود را در نظر بگیرید و یک سبک معاملاتی را انتخاب کنید که این نقاط قوت را به بهترین وجه تقویت کند. برخی ترجیح می دهند که به سرعت وارد موقعیت شده و از آن خارج شوند و در هنگام خواب یا استراحت نگران موقعیت های باز خود نباشند. برخی دیگر زمانی تصمیمات بهتری می گیرند که وقت بیشتری برای در نظر گرفتن تمام نتایج ممکن و ساخته و پرداخته کردن برنامه های معاملاتی خود داشته باشند.

البته، می توانید از استراتژی های مختلف استفاده کنید تا ببینید کدام یک بیشترین بازده را دارد. همچنین می توانید قبل از اجرای استراتژی ها در برنامه معاملاتی واقعی خود، معاملات کاغذی (معاملات شبیه سازی شده) را انجام دهید.

چگونه معاملات سوئینگ را شروع کنیم؟ 

معاملات سوئینگ می تواند یک روش ایده آل برای شروع معامله باشد، چون با افق های زمانی طولانی تر، می توان با آرامش در مورد معاملات تصمیم گیری کرد و آنها را به راحتی مدیریت نمود.

اگر یک معامله گر تازه کار هستید، می توانید به مطالب منتشر شده در مورد استراتژی های معاملاتی از جمله “استراتژی معاملاتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟” و “انواع استراتژی های مهم معاملاتی در بازار ارزهای رمزنگاری” مراجعه کنید. اگر فکر می کنید که به اندازه کافی دانش انجام معاملات را دارید، می توانید در یک پلتفرم معاملاتی مانند بایننس معاملات کاغذی را انجام دهید تا تجربه کسب کنید و مهارت های معاملاتی خود را بدون سرمایه گذاری واقعی امتحان کنید.
استراتژی معاملاتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

بنابراین، هنگامی که احساس کردید آماده هستید، می توانید معاملات را در یک صرافی ارز رمزنگاری آغاز کنید. پلتفرم های معاملاتی زیادی وجود دارند که می توانید معاملات خود را در آنها انجام دهید. البته، قبل از استفاده از یک پلتفرم در مورد اعتبار و شهرت آن به طور کامل تحقیق کنید. 

حرف آخر

معاملات سوئینگ یک استراتژی رایج در بازار سهام و همچنین ارز رمزنگاری است. معامله گران سوئینگ بسته به اهداف معاملاتی خود، معمولا برای چند روز یا چند هفته موقعیت هایشان را حفظ می کنند.

آیا باید معاملات روزانه را شروع کنید یا معاملات سوئینگ؟ ساده ترین روش برای فهمیدن آن این است که هر دو استراتژی را امتحان کنید و ببینید کدام یک از آنها با سبک معاملاتی شما مطابقت دارد. همچنین، یادگیری اصول مدیریت ریسک (مانند استفاده از سفارش حد ضرر) قبل از شروع معاملات اهمیت زیادی دارد.
مدیریت ریسک؛ هنر از دست ندادن تمام سرمایه

منبع binance

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.