در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

استفاده از میانگین متحرک نمایی برای شناسایی جهت روند و مناطق حمایت و مقاومت

0 497

معامله در بازار ارز رمزنگاری می تواند دشوار باشد و معامله گر به چیزی بیش از خرید و فروش دارایی های رمزنگاری نیاز داشته باشد. اگر می خواهید یک سرمایه گذار و معامله گر موفق در این زمینه باشید، لازمه آن داشتن مهارت، صبر و روانشناسی است تا از بقیه جلوتر بمانید.

سرمایه گذاران و معامله گران با اتخاذ استراتژی های مختلف معاملاتی، استفاده از شاخص ها، اندیکاتورها و الگوهای نموداری، همیشه به دنبال راه هایی برای کسب سود در بازار ارز رمزنگاری هستند تا در یک بازار صعودی و نزولی سودآور باقی بمانند.
استراتژی معاملاتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

 مطالعات نشان داده اند که دامنه نوسان بازار ارز رمزنگاری 70 درصد است، در حالی که درصد باقیمانده به معامله گران اجازه می دهد تا فرصت های روند را پیدا کنند. در این مطلب، میانگین متحرک نمایی (EMA) و نحوه استفاده از آن در معاملات را بررسی خواهیم کرد. این یکی از شاخص های پرکاربرد در بین معامله گران و سرمایه گذران برای سودآور ماندن و حرکت با روندهای بزرگ در بازار ارزهای رمزنگاری است.
معرفی شاخص های تکنیکال و چگونگی استفاده از آنها؛ میانگین متحرک

میانگین متحرک نمایی چیست؟

انواع مختلف میانگین متحرک وجود دارد که معامله گران از آنها برای معاملات روزانه و همچنین سرمایه گذاری های بلندمدت استفاده می کنند. با این وجود، آنها به دو نوع تقسیم می شوند: میانگین متحرک ساده (SMA) و میانگین متحرک نمایی (EMA). 

معامله گران و  سرمایه گذاران از میانگین متحرک نمایی در تحلیل تکنیکال دارایی های رمزنگاری استفاده می کنند تا مناطق احتمالی خرید و فروش و همچنین جهت حرکت دارایی را شناسایی کنند.

میانگین متحرک نمایی

بیشتر معامله گران استفاده از EMA را ترجیح می دهند، زیرا حرکت های قیمت و نوسانات ناشی از معاملات در بازار ارزهای رمزنگاری را فیلتر می کند و  از آنجایی که وزن بیشتری به داده های اخیر قیمت می دهد، ارزش واقعی تری نسبت به SMA دارد.

شناسایی سطوح حمایت و مقاومت با EMA

معامله با  EMA به معامله گر فرصت های بیشتری می دهد. این میانگین متحرک به معامله گر کمک می کند تا سطوح قوی حمایت و مقاومت را شناسایی کند و نیز این امکان را می دهد تا در صورت معکوس شدن روند، به موقعیت معاملاتی ورود کند و یا از آن خارج شود. یک EMA در حال افزایش تمایل به حمایت از حرکت قیمت دارد، در حالی که یک EMA در حال کاهش تمایل به ایجاد مقاومت در برابر حرکت قیمت را دارد.
مفهوم سطوح حمایت و مقاومت چیست و چه کاربردی دارد؟

غالبا، معامله گران کوتاه مدت از EMA استفاده می کنند، چون این میانگین متحرک سریع تر و بهتر از SMA، معکوس شدن روند قیمت را پیش بینی می کند. لازم به ذکر است که معامله گر یا سرمایه گذار باید براساس استراتژی ها و اهداف شخصی خود، میانگین متحرک را انتخاب کند و تنظمیات خود را مطابق با آن انجام دهد.

اگر یادگیری فرمول و نحوه دستیابی به این میانگین متحرک برای شما دشوار است، می توانید از آن در وب سایت ” tradingview.com” برای تحلیل ارز مورد نظر خود استفاده کنید.

به خاطر داشته باشید که EMA به حرکت قیمت حساس تر است و این می تواند مانند یک شمشیر دو لبه عمل کند. از یک طرف، می تواند به شما کمک کند تا روندها را زودتر از SMA شناسایی کنید. از طرف دیگر، EMA احتمالا تغییرات کوتاه مدت بیشتری را نسبت به SMA تجربه خواهد کرد.

از EMA برای تعیین جهت روند و معامله در آن جهت استفاده می‌شود. وقتی که EMA افزایش می‌یابد، معامله‌گر کاهش قیمت به نزدیک یا درست زیر این میانگین متحرک را فرصت خرید در نظر می‌گیرد. زمانی که EMA کاهش می‌یابد، معامله‌گر افزایش قیمت به  سمت میانگین متحرک یا بالای آن را سیگنال فروش تلقی می‌کند.

محاسبه میانگین متحرک نمایی

توجه داشته باشید که چگونه میانگین متحرک نمایی از مقدار قبلی EMA در محاسبه خود استفاده می کند. این بدان معناست که EMA تمام داده های قیمت را در مقدار فعلی خود به حساب می آورد. جدیدترین داده های قیمتی بیشترین تاثیر و قدیمی ترین داده ها حداقل تاثیر را بر این نوع میانگین متحرک دارند.

EMA = (K * (C — P)) + P

در این فرمول، C قیمت فعلی، P دوره های قبلی EMA (یک SMA برای محاسبات اولین دوره ها استفاده می شود) و K  مقدار ثابت هموارسازی نمایی است. مقدار ثابت K وزن مناسبی به آخرین حرکت های قیمت می دهد و از تعداد دوره های مشخص شده در میانگین متحرک استفاده می کند.

نحوه استفاده از EMA و حرکت با روند

معامله گران بلندمدت معمولا از میانگین متحرک های نمایی 50 و 200 روزه استفاده می کنند تا روند ها را شناسایی کرده و براساس بازه های زمانی طولانی، روندهای اولیه را دنبال کنند. معامله گران کوتاه مدت از میانگین متحرک های 8 و 20 روزه برای شناسایی روند، تعیین نقاط ورود به موقعیت و خروج از آن و معکوس شدن احتمالی روند استفاده می کنند.

نمونه ای از میانگین متحرک نمایی 50 و 200 روزه

طبق نمودار بالا، بیت کوین در زیر میانگین متحرک های 50 و 200 روزه معامله می شود که این نشان دهنده روند نزولی است و این میانگین متحرک ها مانند مقاومت برای قیمت این ارز عمل می کنند که مانع صعود به سطوح بالاتر می شوند.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین

میانگین متحرک نمایی 50 روزه سریع تر به تغییر قیمت واکنش نشان می دهد، بنابراین شکست به بالای میانگین متحرک های 50 و 200 هفته ای و حفظ قیمت در بالای آنها، حاکی از تغییر احتمالی روند از نزولی به صعودی است.

نمونه ای از میانگین متحرک نمایی 8 و 20 روزه

میانگین متحرک

میانگین متحرک های نمایی 8 و 20 روزه برای معاملات کوتاه مدت به کار می روند و می توان از آنها برای شناسایی تغییرات کوتاه در روندها استفاده کرد. میانگین متحرک 8 روزه به تغییرات سریع تر واکنش نشان می دهد.

به این ترتیب، زمانی که این میانگین متحرک، 20 EMA را قطع می کند و به بالای آن می رسد، می تواند به معنای تغییر احتمالی روند قیمت از نزولی به صعودی باشد. بسته شدن شمع در بالای این دو میانگین متحرک نمایی حاکی از تغییر احتمالی از نزولی به صعودی است.

برای تایید بهتر معکوس شدن روند و سودآوری بیشتر، می توان از این شاخص در کنار سایر استراتژی های معاملاتی و الگوهای تکینکال مانند مثلث نزولی استفاده کرد.
معرفی قوی ترین الگوهای قیمتی در تحلیل های تکنیکال

منبع newsbtc medium

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.