در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

با وجود اخبار منفی اقتصاد کلان، بیت کوین در حال گذار از روند نزولی طولانی خود است

0 275

به نظر می رسد که خوش بینی امیدوارکننده معامله گران بیت کوین در هفته اول مارس از بین رفته است، چون شاخص های مهم درون زنجیره ای مقاومت ایجاد کرده اند.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین

 اکنون این احتمال وجود دارد که بیت کوین سطح 22000 دلار را تست مجدد کند و در صورتی که این اتفاق رخ دهد، بسیاری از دارندگان موقعیت های شورت سود خواهند برد. برخی از تحلیلگران معتقدند که اگر قیمت این ارز به قیمت اعمال دارندگان موقعیت های شورت برسد، احتمالا تا سطح 19000 دلار کاهش خواهد یافت.
موقعیت خرید (long) یا فروش (short) چیست؟ چگونه می توان از آنها استفاده کرد؟

بیت کوین

تعداد کمی از تحلیلگران هنوز پیش بینی می کنند که قیمت بیت کوین در کوتاه مدت به سطح 25000 دلار خواهد رسید، در حالی که داده های درون زنجیره ای چند دلیل برای مقاومت قیمت در سطوح بالاتر را برجسته می کنند.

شاخص ارزش واقعی بیت کوین به سیو سود اشاره دارد

نگرانی سرمایه گذاران بازار در مورد افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو و افزایش نرخ تورم، اخبار منفی مرتبط با اقتصاد کلان است که بیت کوین را تحت تاثیر قرار می دهد و این امر باعث شده تا سرمایه گذاران ارزش زمانی پول (TVM) سرمایه گذاری شده در این ارز بزرگ بازار را ارزیابی کنند. برای محاسبه TVM باید دارندگان بیت کوین را براساس مدت زمانی که این ارز را در کیف پول خود هولد کرده اند و میانگین هزینه خرید گروه بندی کرد.

سرمایه گذارانی که بیت کوین را در شش ماه گذشته خریداری کرده اند، از فرصت بازار نزولی بهره مند شده اند و میانگین قیمت واقعی 21000 دلار دارند که آنها را در سود قرار می دهد. میانگین قیمت واقعی در بین همه دارندگان 19800 دلار است که در حال حاضر آنها نیز در سود هستند.

در مقابل، هولدرهایی که بیت کوین را بیش از شش ماه هولد کرده اند، قیمت واقعی بالاتری نسبت به بقیه سرمایه گذاران دارند که در سطح 23500 دلار است. زمانی که قیمت به این سطح می رسد، هولدرهایی که بیش از شش ماه شاهد سود TVM اندکی بوده اند، مانع شکست صعودی می شوند، چون برای سیو سود فشار فروش ایجاد می کنند.

افزایش ورودی نقدینگی

قیمت بیت کوین واکنش شدیدی به نرخ بهره و شاخص دلار آمریکا (DXY) نشان می دهد. همچنین، این دو فاکتور بر دارایی های ریسکی فشار وارد می کنند. تاثیر منفی این عوامل برای دارندگان موقعیت های شورت عالی بوده و برای بیت کوین بد است. بهترین شیوه مقاومت بیت کوین در برابر فشار فروش از طرف دارندگان موقعیت های شورت، ورود نقدینگی جدید و معامله گران اسپات به بازار است.

تجزیه و تحلیل ورودی خالص به صرافی های ارز رمزنگاری روش خوبی برای اندازه گیری میزان ورودی نقدینگی جدید است و در حال حاضر، این معیار افزایش 34 درصدی را از آغاز سال 2023 تاکنون نشان می دهد، اما از میانگین روزانه 1.6 میلیارد دلاری یک ساله کم تر است.

نقدینگی

در حال حاضر، اجماع عمومی در بین تحلیلگران بازار این است که ورودی نقدینگی جدید به بازار ارز رمزنگاری با اعمال فشار بر بانک های حامی کسب و کارهای مبتنی بر ارز رمزنگاری، با مشکل مواجه شده است.

افزایش شاخص سود تحقق نیافته بیت کوین منعکس کننده چرخه های قبلی

در حالی که برخی از سرمایه گذاران سود کسب کرده اند، بررسی شاخص سود/زیان خالص تحقق یافته (NUPL) سیگنال های مثبتی را نشان می دهد. این شاخص تفاوت بین سود و زیان تحقق نیافته در عرضه بیت کوین را محاسبه می کند.

طبق گفته گلس نود، شاخص NUPL در 6 مارس نشان می دهد:

از اواسط ماه ژانویه، میانگین هفتگی NUPL از حالت زیان خالص تحقق نیافته به وضعیت مثبت تغییر کرده است. این نشان می دهد که به طور متوسط سود خالص تحقق نیافته دارندگان بیت کوین در حال حاضر حدود 15 درصد از ارزش بازار است. این الگو شبیه فازهای تغییر روند در بازارهای نزولی قبلی است.

آدرس های فعال بیت کوین 

داده های درون شبکه ای نشان می دهند که شاخص آدرس های فعال بیت کوین در حال حاضر یک کف سه قلو را تشکیل داده است. طبق اظهار نظر یک تحلیلگر در یک پست کریپتوکوانت، در طول بازار نزولی 2019-2018 این الگو تشکیل شد و سپس  قیمت بیت کوین به طور قابل توجهی افزایش یافت.

شاخص آدرس های فعال تعداد کل آدرس های روزانه بیت کوین را اندازه گیری می کند که درگیر فعالیت تراکنش در شبکه هستند. این شاخص آدرس های گیرنده و فرستنده را در نظر می گیرد و اگر یک آدرس در طول روز چندین انتقال را انجام دهد، فقط یک بار آن را محاسبه می کند. نمودار زیر روند آدرس های فعال بیت کوین را در چند سال گذشته نشان می دهد.

آدرس فعال

طبق نمودار بالا، نسخه آدرس های فعال بیت کوین در اینجا در واقع میانگین متحرک وزنی 30 روزه (WMA) است. این شاخص وزن بیشتری را به داده های جدیدتر می دهد.

مقدار شاخص آدرس های فعال با شروع بازار نزولی 2019-2018 به شدت سقو کرده و در طول آن در مقادیر بسیار پایین باقی مانده است. این شاخص برای ایجاد یک روند صعودی تلاش کرد، اما در دو بار اول شکست خورد و دو کف تشکیل داد. این دو کف به همراه کف اولیه، الگوی کف سه قلو را تشکیل دادند.

پس از تشکیل کف سه قلو، شاخص آدرس های فعال افزایش یافت و به دنبال آن قیمت بیت کوین از کف بازار نزولی خود شروع به صعود کرد. در حال حاضر، این شاخص الگوی کف سه قلوی مشابهی را تشکیل داده است. اگر بیت کوین از الگوی کف سه قلوی چرخه قبلی پیروی کند، شاهد افزایش تدریجی قیمت آن در سال 2023 خواهیم بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.