در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

ارزهای برنده و بازنده سه ماهه اول سال 2020

0 2,130

اگر چه روزهای ابتدایی ماه مارس برای بازار ارزهای رمزنگاری خوب به نظر می رسید، اما در ادامه شاهد رکود اساسی بازارها بودیم. بیت کوین، ارز شماره یک، در یک روند نزولی سریع به قیمت 4000 دلار رسید و با وجود جبران 50 درصدی این افت، ضررهای زیادی را به سرمایه گذاران تحمیل کرد.

این سقوط تاثیر قابل توجهی را بر تصویر کلی حرکت 1 ماهه و نیز سه ماهه بازار ارزهای رمزنگاری گذاشت. از هر جهت که به این روند نگاه شود، فاکتور خوبی در آن دیده نخواهد شد. هر چند این سه ماهه در مقایسه با سه ماهه قبل از آن عملکرد بازار بهتر است. عملکرد قیمتی، حتی به لطف شروع بسیار خوب بازار در ابتدای سال، روند مساعدی نداشته است. 

بیت کوین

با بررسی ماه مارس می بینیم که اغلب ارزها با افت شدید 2 رقمی روبرو شده اند. 10 ارز برتر از نظر ارزش بازار، سقوط شدیدی داشتند. این سقوط تحت تاثیر ترس از بیماری همه گیر کرونا بوده که تمام اقتصاد جهانی را تحت تاثیر خود قرار داده است.

از میان 10 ارز برتر، تنها سه ارز افتی کمتر از 30 درصد داشته اند. در بین این ارزها، تزوس که از ماه دسامبر تغییر مسیر داده بود و در فوریه به اوج خود رسید، با افتی 40 درصدی، بیشترین کاهش را داشته است. ارزهای بعدی اختلاف چندانی ندارند. اتریوم و اییاس تنها یک یا دو درصد تفاوت دارند.

با این حال به نظر می رسد عملکرد سه ماهه اول تا حدودی بهتر از عملکرد یک ماهه است. اگر چه اُفت هایی دیده می شود، اما سودهای قابل توجهی نیز وجود دارد.

در سه ماهه سوم سال 2019 بیت کوین افت 22 درصدی را نشان می داد، در حالی که در سه ماهه چهارم همان سال 13 درصد سقوط کرده بود. اما در سه ماهه اول سال 2020 بیش از 11 درصد افت را نشان می دهد.

علاوه بر بیت کوین ارزهای دیگری که افت داشتند شامل اییاس با 14 درصد افت، که بیشترین کاهش را داشته و سپس ریپل، بایننس کوین و لایت کوین هستند.

بحث های زیادی در مورد علت افت شدید قیمت بیت کوین در یک ماه گذشته صورت گرفته است. از جمله این که برخی معتقدند این افت، بیشتر توسط معامله گران کوتاه مدت و جدید بیت کوین هدایت شده. اما به نظر می رسد اجماع عمومی این است که ویروس همه گیر کرونا عامل اصلی افت قیمت بوده است.

ماتی گرینسپان، بنیانگذار QuantumEconomics.io می گوید، بیت کوین به خودی خود امکان آلوده شدن با ویروس را از بین می برد، اما هنوز شاهد تاثیر این آلودگی بر شبکه بیت کوین هستیم. وی در ادامه می افزاید، تعداد تراکنش ها از زمستان ارزها در سال 2018، به پایین ترین حد خود رسیده است. از سوی دیگر میانگین حجم مبادلات بیت کوین بیش از 1 میلیارد دلار است که بسیار پایین تر از یک ماه قبل است، اما در مقایسه با سال های ابتدایی پیدایش بیت کوین، بسیار بالاتر است.

10 ارز برنده ماه مارس

در واقع باید گفت در ماه مارس برنده ای نداریم. در بین 50 ارز برتر از نظر ارزش بازار، تنها یک ارز در ماه مارس افت نکرد. اونوس سِد لیوُ(LEO) تنها ارزی است که حدود 10 درصد افزایش را نشان می دهد.

در رتبه بعدی اف تی ایکس توکن(FTT) قرار گرفته که با افتی 10 درصدی کمترین کاهش را در بین 50 ارز برتر داشته است.

10 ارز بازنده ماه مارس

اتریوم

در حالی که FTT با افت در رتبه بالایی در بین برندگان قرار گرفته، 10 ارز بازنده سقوط بسیار بیشتری را تجربه کرده اند. الگوراند(ALGO)  با افت 55 درصدی در صدر جدول قرار دارد. سایر ارزها بین 40 تا 50 درصد افت داشته اند. آنتولوژی(ONT) با 47 درصد کاهش پشت سر الگوراند قرار گرفته. اتریوم نیز در رتبه آخر بازنده ها قرار دارد.

برندگان و بازندگان ماه در بین 100 و 200 ارز برتر

با بررسی 100 ارز برتر، تصویر امیدوار کننده تری از بازار را مشاهده خواهیم کرد. در حالی که مسلما تعداد ارزهایی که افت قیمت داشته اند بسیار بیشتر بوده، هشت ارز وجود دارند که افزایش قیمت را تجربه کرده اند. اینسولار(XNS) با افزایشی 576 درصدی در جایگاه نخست برندگان ماه مارس قرار گرفته. پس از آن نومرایر(NMR) است که 92 درصد رشد کرده. در رتبه سوم و چهارم پوسیدون نتورک(QQQ) و انرژی(NRG) به ترتیب با 91 و 40 درصد افزایش قرار دارند. 

در بین 200 ارز برتر 21 ارز هستند که افزایش قیمت را تجربه کرده اند. اینسولار در رتبه نخست است، در حالی استرمر دیتا توکن(DATA) با 289 درصد افزایش در رتبه دوم قرار گرفته. در بین بازندگان نیز اسوایپ(SXP) با 69 درصد کاهش در رتبه اول قرار دارد.

سه ماهه اول

10 ارز برنده سه ماهه اول

بر خلاف ماه مارس، در سه ماهه اول برندگان به رنگ سبز هستند. در صدر این جدول هدرا هش گراف(HBAR) با حدود 200 درصد افزایش قرار دارد. در رتبه دوم آیکان(ICX) با 109 درصد افزایش و در رتبه سوم لیسک(LSK) با 73 درصد افزایش قرار گرفته اند. 4 ارز بعدی بین 40 تا 70 درصد رشد داشته اند. سه ارز آخر نیز بین 24 تا 33 درصد افزایش قیمت را تجربه کرده اند.

10 ارز بازنده سه ماهه اول

کازموس

اما بازندگان سه ماهه اول. در بین 50 ارز برتر، ارز کازموس(ATOM) با 55 درصد سقوط، رتبه اول بازندگان را به خود اختصاص داده است. پس از آن سنتتیکس نتورک توکن(SNX) با کاهشی 45 درصدی قرار دارد. در انتهای این لیست نئو با 24 درصد افت قرار گرفته است . 

 برندگان و بازندگان 3 ماهه اول در بین 100 و 200 ارز برتر

در بین 100 ارز برتر باز هم اینسولار در رتبه نخست برندگان از لحاظ عملکرد در سه ماهه اول، با 353 درصد افزایش قرار گرفته است. در رتبه دوم پوسیدون نتورک با 224 درصد و سپس هدرا هش گراف قرار دارند. کمترین افزایش متعلق به مونرو با 4 درصد صعود است. در بین بازندگان، کازموس و هولو(HOT) با 50 درصد کاهش قرار دارند.

با اضافه شدن 100 ارز دیگر، در رتبه نخست برندگان نام یونیبرایت(UBT) با 444 درصد افزایش به چشم می خورد. کمترین میزان افزایش در بین 200 ارز برتر متعلق به اتریوم است. اما در رتبه نخست بازندگان در بین 200 ارز برتر، ملکولر فیوچر(MOF) با 85 درصد افت قرار دارد. 

در حال حاضر چند روزی است که از شروع ماه جدید گذشته است و روند بازار تقریبا امیدوار کننده است. روز گذشته بازار روند صعودی مناسبی را تجربه کرد و برای لحظاتی سطح مقاومت 6900 دلار شکسته شد. علاوه بر این در سه ماهه دوم شاهد هاوینگ بیت کوین خواهیم بود که نزدیک شدن به این رویداد می تواند تاثیرات قابل توجهی را بر روند بازار داشته باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.