در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

5 رویدادی که می توانند پایانی بر بازار نزولی فعلی باشند

0 942

در حال حاضر، بازار نزولی باعث سقوط قیمت ارزهای رمزنگاری شده و اکثر سرمایه گذاران و معامله گران با ضررهای سنگین مواجه شده اند. از آنجایی که بحث های رایج اکنون پیرامون پیش بینی های نزولی و این که بیت کوین چقدر کاهش خواهد یافت و این بازار نزولی چه مدت طول خواهد کشید، است، کسانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارند می دانند که پیش بینی کف قیمت آن تقریبا غیرممکن است.

به جای تمرکز بر زمان پایان بازار نزولی، شاید بهتر باشد به دنبال کشف رویدادهایی باشیم که می توانند بازار را از روند نزولی خارج کنند و آن را در مسیر چرخه بعدی قرار دهند. در این مطلب 5 رویداد را بررسی خواهیم کرد که می توانند به بازار ارز رمزنگاری کمک کنند تا از روند نزولی فعلی خارج شود.

ادغام موفقیت آمیز اتریوم

یکی از مورد انتظارترین تحولات پنج سال گذشته، انتقال شبکه اتریوم از اثبات کار به اثبات سهام بوده است. در حالی که این فرایند مدت زمان زیادی طول کشیده و با مشکلات متعددی روبرو شده است، پس از انجام موفقیت آمیز آزمایش Merge در شبکه آزمایشی Sepolia، اتریوم به زمان این انتقال نزدیک تر شده است. 

آزمایش نهایی Merge در هفته های آتی بر روی شبکه گوئرلی (Goerli) انجام خواهد شد. هیاهوی پیرامون این ادغام و موفقیت آمیز بودن آن ممکن است به خروج بازار از وضعیت فعلی کمک کند. به روز رسانی Merge  قرار است در آگوست 2022 انجام شود.

لازم به ذکر است که موفقیت آمیز بودن “Merge” همچنین می تواند منجر به رویدا “با شایعه بخر و با اخبار بفروش” شود که در آن قیمت ها به دلیل خوش بینی هولدرها افزایش می یابد.

تایید ETF اسپات بیت کوین

رویداد دیگری که می تواند موجب احیای بازار ارز رمزنگاری شود، ممکن است تصویب یک صندوق قابل معامله در بورس (ETF) اسپات بیت کوین برای بازارهای آمریکا باشد. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از سال 2017 تاکنون تمام پیشنهادات ارائه شده برای این ETF را رد کرده است.

 دستکاری در بازار ارزهای رمزنگاری و عدم تدابیر مناسب برای محافظت از سرمایه گذاران، دلایل SEC برای رد آنها بوده است. اگر ETF اسپات تایید شود، سطح جدیدی از مشروعیت را برای بیت کوین و به طور کلی دارایی های رمزنگاری به ارمغان خواهد آورد. این پتانسیل ایجاد موج جدیدی از پذیرش نهادهای سرمایه گذاری را دارد و ورود سرمایه های جدید آنها می تواند به بازار نزولی پایاد دهد.

تغییر در سیاست های فدرال رزرو

“با فدرال رزرو منازعه نکنید” عبارت رایجی است که سرمایه گذاران برای توصیف یکی از تاثیرگذارترین نیروها در بازارهای مالی جهان استفاده می کنند. پس از چندین سال سیاست های پولی انبساطی و نرخ های بهره نزدیک به صفر، فدرال رزرو در سال 2022 تصمیم گرفت که نرخ بهره را در چند مرحله افزایش دهد.

فدرال رزرو تاکنون سه بار (0.25، 0.5 و 0.75 درصد) نرخ بهره را افزایش داده و آن را به نرخ فعلی در محدوده 1.5 تا 1.75 درصد رسانده است. از زمان اجرای این سیاست، دارایی های پرریسک در سراسر جهان کاهش قیمت داشته اند و بیت کوین از سطح 48000 دلار در پایان ماه مارس به سطح 17650 دلار کاهش یافته است.

رشد تاریخی بازار ارزهای رمزنگاری در سال 2021 عمدتا به خاطر سیاست های پولی انبساطی فدرال رزرو بود. اگر فدرال رزرو دوباره این سیاست را در پیش بگیرد، بازار ارز رمزنگاری شاهد ورود سرمایه خواهد بود.

کشورهای بیشتری بیت کوین را ارز رسمی اعلام کنند

کشور السالوادور در سال 2021 بیت کوین را یک ارز قانونی اعلام کرد. جمهوری آفریقای مرکزی (CAR) دومین کشوری بود که در آوریل 2022 این ارز را به عنوان پول رسمی پذیرفت. این روند احتمالا در آینده ادامه خواهد یافت. اگرچه استفاده از بیت کوین به عنوان یک ارز رسمی هدف بلندمدت طرفداران ارزهای رمزنگاری بوده، پذیرش آن توسط این دو کشور کمک چندانی به پذیرش بیشتر آن نکرده است.

کشورهای مکزیک، پاناما، هندوراس، پرتغال، برزیل، آرژانتین و پاراگوئه در حال بررسی استفاده از بیت کوین به عنوان یک ارز رسمی هستند. با این حال، اگر کشورهای بزرگ تری مانند ژاپن یا آلمان به شهروندان خود اجازه دهند که برای خرید روزانه از بیت کوین استفاده کنند، احتمالا روند پذیرش این ارز تسریع خواهد شد.

تحولات اخیر در سطح جهان (از جمله جنگ ها و کمبود مواد غذایی) دولت ها را مجبور به انجام کارهایی می کند که هرگز به آنها فکر نمی کردند و از آنجایی که ارزهای فیات همچنان قدرت خرید خود را از دست می دهند، بعید نیست که کشورهای بزرگ تر به استفاده از بیت کوین به عنوان یک ارز رسمی روی آورند.

اضافه شدن به عنوان یک گزینه پرداخت توسط یک شرکت بزرگ

یک دلیل موجه برای این که چرا مردم از بیت کوین یا ارزهای رمزنگاری برای خریدهای خود استفاده نمی کنند، این است که آنها در هیچ کجا پذیرفته نمی شوند. در حالی که گزینه هایی برای دسترسی به  ارزهای رمزنگاری (مانند کارت های اعتباری و اضافه شدن به پلتفرم های پرداخت آنلاین مانند شاپ فای (Shopify)) وجود دارد، خرید از طریق انجام تراکنش های مستقیم در شبکه بلاک چین نسبتا محدود است.

ایلان ماسک بارها ثابت کرده که تنها اعلام اضافه شدن یک توکن به گزینه های پرداخت  یک شرکت می تواند موجب افزایش قیمت آن توکن شود. براساس پامپ های قیمتی پس از اعلامیه های پذیرش به عنوان پرداخت توسط شرکت های بزرگ،  این احتمال وجود دارد که اضافه شدن گزینه پرداخت ارز رمزنگاری توسط شرکت های بزرگی مانند آمازون یا اپل موجب شروع یک روند صعودی قوی در بازار شود.

تحلیل تکنیکال بیت کوین

الگوی کف دوقلو ادم و حوا

بیت کوین در نمودار 4 ساعته در حال نزدیک شدن به شکست الگوی کف دوقلو آدم و حوا است. اگر قیمت بالاتر از خط مقاومت این الگو بسته شود، احتمال ادامه روند صعودی آن به سمت منطقه 28000 تا 28500 دلار بیشتر خواهد بود.

لازم به ذکر است که این الگو زمانی ظاهر می شود که قیمت در طول دو چرخه، دو کف و دو روند بازیابی دارد. کف اول آدم نام دارد و V شکل بوده، در حالی که کف دوم حوا با شکل U است. همچنین، اوج های هر دو چرخه یک خط مقاومت مشترک را تشکیل می دهند.

بازار نزولی
نمودار 4 ساعته بیت کوین

براساس تحلیل تکنیکال، طول هدف شکست این الگو معمولا برابر با حداکثر فاصله بین پایین ترین سطح الگو و خط مقاومت است. بنابراین، هدف آن 30 درصد از سطح فعلی قیمت خواهد بود.

الگوی مثلث صعودی

در نمودار روزانه شاهد شکل گیری یک “مثلث صعودی” هستیم که در تضاد با الگوی ذکر شده در بالا است و نشان می دهد که در روزهای آینده قیمت بیت کوین بیشتر کاهش خواهد یافت.

سناریوی نزولی مثلث صعودی بسته به سطح شکست، منطقه 16000 تا 20000 دلار را نشان می دهد. در زمان انتشار این مطلب، قیمت بیت کوین در حدود سطح 21550 دلار بود.

منبع Cointelegraph cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.