در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

با بروزرسانی اتریوم سرنوشت استخراج کنندگان این ارز چه می شود؟

0 1,649

همه طرفداران اتریوم می دانند که بلاک چین این ارز در حال تبدیل شدن و انتقال از الگوریتم اثبات کار به اثبات سهام است. اما آنچه کمتر در مورد آن صحبت می شود، حتی در بین افراد جامعه اتریوم، این است که تکلیف ماینرهای اتریوم که به امنیت شبکه اتریوم کمک می کردند چه خواهد شد.

با توجه به سرمایه گذاری زیاد و توسعه تجهیزات استخراج توسط ماینرهای اتریوم، بعید به نظر می رسد که با تغییر الگوریتم اتریوم، استخراج کنندگان از این صنعت خارج شوند. در حقیقت تحلیلگران انتظار دارند که ماینرها به سراغ ارزهای دیگری بروند که الگوریتم آنها با کارت های گرافیک(GPU) مطابقت داشته باشند. هر چند نمی توان گفت که دقیقا چه ارزهایی انتخاب می شوند.

با این حال تحلیلگران معتقدند ماینرهای اتریوم بعید است که به استخراج بیت کوین، با توجه به این که استخراج این ارز بیشتر با دستگاه های ASIC انجام می شود، روی بیاورند. نتیجه این امر باعث خواهد شد که احتمالا شبکه سایر ارزها از نظر محاسباتی نسبت به بیت کوین از امنیت بیشتری برخوردار شوند. زیرا قدرت هش اتریوم به سمت این ارزها سوق پیدا می کند.

تغییر شبکه ها

ماینرهای اتریوم از تحولات و پیشنهادات اخیری که در مورد پلتفرم اتریوم ارائه شده بود چندان راضی نبودند. آنها تهدید کردند که نسبت به ارتقاء پیش رو EIP 1559 اعتراض می کنند. با این حال انتقال به اتریوم 2.0 و اثبات سهام باعث می شود که دیگر این ماینرها نتوانند در شبکه اتریوم فعالیت کنند.

با این حال به نظر می رسد که هنوز هم می توانند در این عرصه فعالیت کنند، البته در بلاک چین های دیگر. به گفته میکو ماتسومورا، بنیانگذار اورکوین(Evercoin)، استفاده از GPUهای مربوط به اتریوم و فعال بودن آنها به معنی انتقال این دستگاه ها به سایر شبکه ها است. وی می گوید:

ماینرهای اتریوم گزینه های زیادی دارند. به دلیل این که از GPU برای استخراج استفاده می کنند و نه دستگاه های اسیک، بنابراین در استفاده از این منابع محاسباتی انعطاف پذیری بیشتری دارند. می توانند از آنها برای استخراج ارزهای دیگری استفاده کنند و یا به سراغ موارد دیگر مثل رندر از راه دور بروند.

تیم بیکو، مدیر بنیاد جامعه اتریوم، با این نظر و پیش بینی موافق است. هر چند او خاطرنشان کرد ماینرهایی که از ریگ های اسیک مخصوص استخراج اتریوم استفاده می کنند، کار سختی برای پیدا کردن شبکه جدید و منطبق با دستگاه های خود خواهند داشت. بیک می گوید:

اکثر ماینرهای اتریوم از GPU استفاده می کنند و بنابراین می توانند در هر بلاک چینی که از دستگاه های استخراج GPU پشتیبانی می کند، از دستگاه های استخراج خود استفاده کنند. دستگاه های اسیک استخراج اتریوم نیز وجود دارند و احتمالا استفاده از آنها منسوخ شود، مگر این که از بلاک چینی استفاده کنند که از الگوریتم مشابه اتریوم استفاده کند.

با توجه به این که دستگاه های اسیک اتریوم مخصوص استخراج اتریوم هستند، مسلما ماینرهای سابق اتریوم نمی توانند از این دستگاه ها برای استخراج بیت کوین استفاده کنند.

ماتسومورا می گوید:

استخراج کنندگان اتریوم به احتمال زیاد نمی توانند بیت کوین استخراج کنند، زیرا استخراج بیت کوین به شدت وابسته به دستگاه های اسیک است. پس به جای این که دستگاه های خود را به اسیک ارتقاء دهند، می خواهند از طریق کارت های گرافیک خود کسب درآمد کنند، زیرا از GPUهای گران قیمت استفاده می کنند.

انتخاب بهترین گزینه برای ماینرهایی که قصد انتقال از استخراج اتریوم به دیگر ارزها را دارند، ممکن است دشوار باشد. در اینجا برخی از محبوب ترین ارزهایی که شبکه آنها از استخراج GPU پشتیبانی می کند لیست شده اند:

همانطور که در لیست بالا مشخص است، ماینرهای اتریوم احتمالا به سمت ارزهایی با ارزش بازار بالاتر گرایش داشته باشند. به این دلیل که استخراج آنها سودآورتر است.

تیم بیکو می گوید که برخی از ماینرها در مورد بعضی از این شبکه ها صحبت کرده اند، اما تغییر به شبکه آنها بی اهمیت نخواهد بود. وی گفت:

“اتریوم کلاسیک و رواین کوین دو موردی هستند که نام آنها را خیلی شنیده ام، اما مطمئن نیستم که آیا آنها الگوریتم سازگار با اتریوم فعلی را حفظ می کنند.”

تاثیرات در آینده

طبق داده های BitInfoCharts، اتریوم در حال حاضر دارای نرخ هش 597 ترا هش بر ثانیه است. این مقدار بیشترین مقدار نرخ هش در بین شبکه سایر ارزها پس از بیت کوین است.

نمودار

این مقدار قابل توجه است و تفاوت زیادی در ثبات و قدرت محاسبات در هر بلاک چینی که بخش قابل توجهی از این نرخ هش را دریافت کند، ایجاد خواهد کرد.

به عنوان مثال نرخ هش اتریوم کلاسیک 28 ترا هش بر ثانیه است، در حالی که این مقدار برای مونرو تنها 2.5 گیگا هش است. اضافه شدن قدرت هش اتریوم به هر کدام از این ارزها تفاوت زیادی از نظر ثبات ایجاد خواهد کرد. به خصوص در زمینه جلوگیری از حملات 51 درصدی.

طبق اعلام Crypto51.app، برای انجام حمله 51 درصدی علیه راون کوین هزینه ای حدود 233000 دلاری خواهد داشت. در حالی که هزینه حمله 51 درصدی شبکه اتریوم 1.6 میلیون دلار است.  این هزینه برای آترنیتی فقط 329 دلار است!!

مدت ها است که تحلیلگران نرخ هش بیت کوین را به عنوان شاخص امنیت شبکه این ارز عنوان می کنند. این در حالی است که نرخ هش برای سایر ارزها بسیار شکننده است. این نرخ هش پایین ممکن است برخی سرمایه گذاران را از خرید ارزهای مربوطه منصرف کند. 

با ورود اتریوم 2.0 و مهاجرت استخراج کنندگان قبلی اتریوم به شبکه هایی مانند مونرو، اتریوم کلاسیک و راون کوین می تواند باعث افزایش اعتبار و امنیت بلاک چین این ارزها شود.

این امر به نوبه خود می تواند منجر به افزایش قیمت شود که خبر خوبی برای مجموعه ارزهای رمزنگاری و استخراج کنندگان این ارزها است.

منبع cryptonews.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.