در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

بایننس چه فاکتورهایی را برای فهرست کردن ارزهای رمزنگاری در نظر می گیرد

0 1,700

چانگ پنگ ژائو، مدیر عامل صرافی بزرگ بایننس ، توضیحات مهمی را درباره نحوه فهرست کردن ارزهای رمزنگاری در این صرافی ارائه کرد. وی طی مصاحبه‌ای در روز دوشنبه اظهار داشت که مهم‌ترین فاکتور برای لیست شدن رمزارزها در بایننس، تعداد کاربران فعال آن است.

ژائو ادامه داد که فاکتورهای زیاد دیگری از جمله تعداد آدرس‌های فعال در بلاک‌چین، مخاطبان پروژه در رسانه‌های اجتماعی و مقید بودن به دستورالعمل‌ها در لیست شدن ارزها تاثیر دارند. اما “معیار کلیدی” همان تعداد کاربران است.

سی زی در ادامه گفت ارزی که تعداد کاربران زیادی داشته باشد در لیست بایننس قرار خواهد گرفت. از آنجایی که این یک عامل تعیین کننده است، وی به یک توکن میم اشاره کرد که با فهرست کردن آن موافق نبوده، اما چون اکثر مردم از آن استفاده می‌کردند، بایننس آن را فهرست کرده است. ژائو با بیان این که بایننس خواسته‌های جامعه را مد نظر قرار می‌دهد، ابراز داشت که تصمیمات فردی تاثیری در روند فهرست شدن ندارند.

فرایند فهرست شدن ارز

طبق گفته ژائو، فاکتور تعداد کاربران تنها یکی از فاکتورهای متعدد برای فهرست کردن یک ارز رمزنگاری یا توکن در صرافی است. وی تصریح کرد که هر چه تعداد کاربران بالاتر باشد، ارزش محصول بیشتر می‌شود. این معیار به راحتی اندازه‌گیری می‌شود. توسعه‌دهندگان باید در هنگام پر کردن فرم درخواست، تعداد کاربران را در کادر مربوطه وارد کنند. این کمک زیادی می‌کند.

به گفته سرگئی خیتروف، بنیانگذار پلتفرم “Listing.Help“، صرافی‌های ارز رمزنگاری مانند بایننس نیازی به فهرست کردن توکن‌های کوچک ندارند، چون آنها عمدتا از حجم معاملات درآمد کسب می‌کنند نه فهرست کردن ارزها. وی افزود:

این یکی از مشکلات اصلی است که بسیاری از پروژه‌ها آن را درک نمی‌کنند. آنها باید با ساختن یک جامعه شروع کنند. این به معنای داشتن 500 یا 10000 عضو در یک کانال تلگرامی نیست، بلکه مخاطبان خیلی زیادی باید داشته باشند. بهترین راه برای توسعه‌دهندگان تازه کار، شروع از صرافی‌های کوچک‌تر است.

در حال حاضر، بایننس در مجموع از 346 ارز رمزنگاری، از جمله ارزهای رمزپایه بزرگ مانند بیت‌کوین و اتریوم و همچنین توکن‌های میم محبوب نظیر دوج‌کوین و شیبا اینو، پشتیبانی می‌کند. آلت‌کوین‌های دیگری نیز در این پلتفرم در دسترس هستند. طبق داده‌های CoinGecko، حجم معاملات روزانه بایننس 28 میلیارد دلار است.

رقبای بایننس

در مقایسه، صرافی اوکی‌اِکس (دومین صرافی بزرگ ارز رمزنگاری از لحاظ حجم معاملات) تاکنون 312 ارز رمزنگاری را فهرست کرده و حجم معاملات روزانه آن حدود 7 میلیارد دلار است. صرافی کوین‌بیس در رتبه سوم قرار دارد. این صرافی در آمریکا مستقر است و تنها از 123 ارز پشتیبانی می‌کند. حجم معاملات روزانه این صرافی حدود 6 میلیارد دلار است.

برخی از صرافی‌های متمرکز دارای توکن‌های بیشتری نسبت به بایننس هستند. برای مثال، صرافی بیترکس بیش از 450 ارز رمزنگاری را فهرست کرده است.

برخلاف صرافی‌های متمرکز، صرافی‌های غیرمتمرکز بزرگ‌ترین پلتفرم‌های جهان از لحاظ تعداد ارزهای فهرست شده هستند. پنکیک‌سواپ یک صرافی غیرمتمرکز در بایننس اسمارت چین است که از 3200 ارز رمزنگاری و توکن پشتیبانی می‌کند. در حالی که صرافی یونی‌سواپ بیش از 1800 ارز را در فهرست خود دارد.

در ماه اکتبر، پنکیک‌سواپ توکن جدیدی به نام اسکوئید گیم (SQUID) را فهرست کرد. این یک طرح کلاهبرداری ارز دیجیتال با الهام از نمایشی به نام “نِتفلیکس”بود. این توکن اندکی پس از عرضه، حدود 45000 درصد رشد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صرافی‌های پنکیک‌سواپ و یونی‌سواپ می‌توانید به مطالب زیر رجوع کنید:

پنکیک سواپ چیست؟ چگونه می توان در این صرافی ترید کرد

یونی سواپ چیست و چگونه می توان از این صرافی استفاده کرد؟

ژائو چقدر ثروت دارد

اخیرا، چانگ پنگ ژائو با ثروت حدود 90 میلیارد دلار، به عنوان ثروتمندترین فرد در قومیت چین معرفی شد. ارزش ثروت وی به همراه شرکت صرافی‌اش صدها میلیارد دلار است. مجله “China Caijing” نیز در گزارشی نوشت که ژائو در بین 10 ثروتمند برتر جهان قرار دارد و ثروت وی بیشتر از ثروت بنیانگذاران رسانه ‌ای تیک تاک (Tiktok) و ریسنت (Recent) است.

گفته می‌شود که بیشتر ثروت ژائو از 30 درصد سهامش در صرافی بایننس است. البته، کالین وو (روزنامه نگار چینی) ادعا می‌کند که ژائو بیش از 90 درصد سهام بایننس را در اختیار دارد که او را به ثروتمندترین فرد در دنیا تبدیل می‌کند.

با این حال، براساس داده‌های فوربس، ژائو 1.9 میلیارد دلار ثروت دارد. بنابراین، وی در سنگاپور بیست و دومین و در جهان 1664امین فرد ثروتمند است.

ژائو بایننس کوین و بیت‌کوین دارد

سی زی قبلا در مصاحبه ای با آسوشیتدپرس اظهار داشت که اگرچه درصد قابل توجهی از دارایی خالص او را بایننس کوین (BNB) تشکیل می دهد، هنوز مقداری بیت‌کوین دارد که آنها را در سال 2014 خریداری کرده است. ژائو همچنین گفت که بخش کمی از دارایی‌های بیت‌کوین خود را در سال‌های گذشته فروخته، ولی هنوز هم مقدار زیادی از آن را تا به امروز حفظ کرده است.

با وجود روی دادن اتفاقات زیادی در دنیای ارزهای رمزنگاری در طول 7 سال گذشته و رسیدن قیمت بیت‌کوین به رکورد های جدید، سی زی همچنان پایبند به استراتژی هولدینگ بوده است.

علی رغم این که ژائو مدیر عامل بزرگ‌ترین صرافی ارزهای رمزنگاری است و با پروژه‌ها، ارزها و توکن‌های مختلفی همکاری کرده، با کمال تعجب اعتراف کرد که پرتفوی‌اش چندان متنوع نیست.

وی گفت که به جز بیت‌کوین و بایننس کوین هیچ ارز رمزنگاری دیگری در پرتفوی خود ندارد:

شخصا، هیچ ارز رمزنگاری دیگری در پرتفوی خود ندارم. در هیچ پروژه دیگری (اعم از ارز رمزنگاری و و غیر رمزنگاری) صاحب سهام نیستم. من این کار را عمدا انجام می‌دهم، چون می‌خواهم از هر گونه تضاد منافع احتمالی جلوگیری کنم.

اظهار نظر ژائو در مورد احراز هویت

چانگ پنگ ژائو در طول مصاحبه خاطر نشان کرد که بایننس در راستای پیروی از قوانین، فرآیند احراز هویت (KYC) را برای همه کاربران خود (اعم از قدیم و جدید) در سراسر جهان اجباری کرده است.

با توجه به ماهیت ناشناس بودن ارزهای رمزنگاری پیش‌بینی می‌شد که این اقدام باعث کاهش چشمگیر تعداد کاربران در این پلتفرم شود، اما ژائو گفت که پس از اجباری شدن فرایند احراز هویت، تعداد کاربران در بایننس تنها 3 درصد کاهش یافته است.

احراز هویت یک روش رایج است که توسط صرافی‌های ارز رمزنگاری و موسسات مالی سنتی استفاده می‌شود. این نهادها برای احراز هویت از کاربران خود درخواست ارسال مدارک شناسایی معتبر می‌کنند تا اصالت آنها را تایید کنند. صرافی بایننس در 20 آگوست اعلام کرد که همه کاربران قدیمی و جدید باید احراز هویت کنند تا به محصولات و سرویس‌های آن (مانند معاملات ، واریز و برداشت ارزهای رمزنگاری) دسترسی داشته باشند.

منبع cryptopolitan.com cryptopolitan.com cryptopotato.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.