در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

متا (فیس‌بوک سابق) محدودیت‌های تبلیغات ارزهای رمزنگاری را کاهش داد

0 1,739

رسانه اجتماعی متا شرایط لازم برای تبلیغات ارزهای رمزنگاری در این رسانه را به تفصیل شرح داده است که به شرکت‌ها آزادی عمل بیشتری برای بازاریابی محصولات رمزنگاری می‌دهد.

متا روز چهارشنبه اعلام کرد که 27 مجوز نظارتی را از تبلیغ‌کنندگان می‌پذیرد که در مقایسه با سه مورد قبلی افزایش یافته است؛ به این معنی که درخواست‌های تبلیغاتی بیشتری پذیرفته خواهند شد. این تغییرات در بخش 10 سیاست تبلیغاتی به روز شده فیس‌بوک تحت عنوان “محصولات و خدمات ارزهای دیجیتال” منعکس شده‌اند.

تا قبل از این به روزرسانی، تنها تعداد محدودی از شرکت‌های ارز رمزنگاری می‌توانستند در رسانه اجتماعی متا تبلیغ کنند، زیرا این پلتفرم تعداد کمی از مجوزهای نظارتی را می‌پذیرفت. طبق تغییرات جدید، محصولات و خدمات رمزنگاری زیر اکنون می‌توانند مجوز کتبی برای انجام تبلیغات در متا دریافت کنند:

  • صرافی‌های ارز رمزنگاری و پلتفرم‌های معاملاتی
  • سرویس‌های وام و استقراض ارز رمزنگاری
  • کیف‌پول‌های ارز رمزنگاری
  • شرکت‌های استخراج ارز رمزنگاری

علاوه بر این، شرکت‌ها می‌توانند محصولات و خدمات مرتبط با فناوری بلاک‌چین، اخبار ارز رمزنگاری، آموزش، روش‌های پرداخت و کالا را بدون مجوز کتبی تبلیغ کنند. یک سخنگوی متا گفت که این تغییرات بر اینستاگرام (که متعلق به این شرکت است) نیز تاثیر خواهند گذاشت.

متا توضیح داد که سیاست به روز شده منعکس‌کننده بلوغ و افزایش قوانین صنعت ارز رمزنگاری است؛ یعنی:

طی سال‌های گذشته، چشم‌انداز ارزهای رمزنگاری به بلوغ رسیده و تثبیت شده است. دولت‌ها قوانین زیادی درباره بازار ارز رمزنگاری وضع کرده‌اند و با این کار به تعیین مسئولیت‌ها و انتظارات شفاف‌تر برای این صنعت کمک کرده‌اند. در آینده، دیگر نیازی به چندین مجوز برای تبلیغ ارزهای رمزنگاری نیست و فقط یکی از این 27 مجوز کفایت می‌کند.

هدف متا فراتر از یک رسانه اجتماعی سنتی است

فیس‌بوک در ماه اکتبر 2021 به متا تغییر نام داد تا نشان دهد اهدافی را دنبال می‌کند که فراتر از یک رسانه اجتماعی سنتی هستند. این شرکت همچنین می‌خواهد یک “متاورس” بسازد که رسانه‌های اجتماعی دیجیتال را به دنیای واقعی متصل می‌کند.

متا در ژانویه سال 2018 تبلیغات ارزهای رمزنگاری و عرضه‌های اولیه سکه (ICO) را به دلیل نگرانی از “روش‌های تبلیغاتی به اصطلاح فریبنده” ممنوع کرد. حدود شش ماه بعد، این شرکت ممنوعیت کلی ارز رمزنگاری را لغو کرد، اما محصولات و خدمات زیادی بودند که اجازه تبلیغ نداشتند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.