در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

چه چیزی پشت فشار فروش در بازار ارز رمزنگاری بود

0 1,873

قیمت بیت‌کوین بعدازظهر روز سه‌شنبه پس از سقوط به سطح 42900 دلار به حدود سطح 47000 دلار برگشت. قیمت این ارز قبل از فشار فروش تا سطح 52800 دلار رسیده بود. انتظار می‌رفت که 7 سپتامبر روز خوبی برای بیت‌کوین باشد، اما اصلاح قیمت این روز را خراب کرد.

سایر ارزهای رمزنگاری بازار نیز سقوط کردند. اتریوم (دومین ارز بزرگ بازار) با 15 درصد کاهش به سطح 3290 دلار رسید.

قیمت ارزهای رمزنگاری از اواخر ماه جولای شروع به افزایش کرد و این فشار فروش احتمالا به خاطر هجوم معامله‌گران برای حفظ سودهای خود بوده است. بیت‌کوین در اواخر ماه جولای در حدود سطح 34000 دلار معامله می‌شد و از آن زمان تا قبل از فشار فروش بیش از 50 درصد افزایش یافته بود. قیمت اتریوم نیز پس از به‌روزرسانی فنی شبکه بلاک‌چین آن، رشد چشمگیری داشته است.

چه چیزی پشت فشار فروش بود

روند نزولی پس از آن رخ داد که کشور السالوادور بیت‌کوین را در کنار دلار (دیگر واحد پول رسمی این کشور) به عنوان پول ملی قبول کرد. روند نزولی در این روز می‌تواند منعکس کننده استراتژی”با اخبار بفروش” باشد.

در حال حاضر، تجار در السالوادور بیت‌کوین را برای کالاها و خدمات می‌پذیرند. دولت السالوادور به شهروندان خود قول داده که 30 دلار بیت کوین به کیف‌پول‌های دیجیتال آنها منتقل می‌کند. به گزارش رویترز، رستوران‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد پذیرش بیت‌کوین را در السالوادور آغاز کرده‌اند. نجیب ابوکیله، رئیس جمهور این کشور، حداقل 20 میلیون دلار بیت کوین را قبل از آغاز رسمی استفاده از این ارز خریداری کرده است.

اما سازمان‌هایی مانند صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی مخالف این اقدام السالوادور هستند و به این کشور هشدار داده‌اند که پذیرش بیتکوین به عنوان پول رسمی میتواند ثبات مالی را به خطر بیندازد. سایر کشورها در حال ممنوع کردن معاملات ارز رمزنگاری، استخراج و صرافی‌های ارز رمزنگاری هستند، اما این اقدام السالوادور نشان می‌دهد که این کشور تافته‌ای جدا بافته است.

فاکتورهای تکینکال

ناظران ارز رمزنگاری همچنین فاکتورهای تکنیکال را عامل سقوط بازار می‌دانند. کتی استاکتون، بنیانگذار و شریک مدیریت Fairlead Strategies (یک شرکت تحقیقاتی در زمینه معاملات ارز رمزنگاری) گفت با فرض این که قیمت  به طور ناگهانی افزایش نیابد، یک الگوی نزولی در نمودار بیت‌کوین شکل گرفته است. این ارز در منطقه وسیع‌تری معامله می‌شود و شمع امروز آن پایین‌تر از دیروز بسته می‌شود. وی خاطرنشان کرد:

همه چیز دلالت بر نوسان قیمت در یک منطقه دارند. به نظر می‌رسد که فشار فروش تاکنون یک شکست جزئی را در پی داشته، چون بیت‌کوین میانگین متحرک 50 روزه خود در حدود سطح 44000 دلار (سطح حمایت بعدی آن) نشکسته است.

به گفته استاکتون، شکست سطح 44000 دلار یک شکست نزولی نیست، بلکه تست میانگین متحرک 50 روزه است. حمایت قوی برای بیت‌کوین وجود دارد و اکثر ارزهای رمزنگاری تقریبا به کف‌های خود نزدیک شده‌اند.

سایر عواملی که ممکن است در فشار فروش نقش داشته باشند عبارتند از گزارش قطعی و تعمیر برنامه‌ریزی نشده در بیت‌فینکس (از صرافی‌های پیشرو در بازار ارز رمزنگاری). طبق گزارش Downdetector، صرافی کوین‌بیس نیز حوالی ظهر دیروز برای چند بار به طور موقت با قطع خدمات روبرو شد.

نهنگ‌ها مقصر در فشار فروش بیت‌کوین

داده‌های کوین تلگراف مارکتس پرو و تریدینگ‌ویو نشان می دهند که بیت‌کوین به طور ناگهانی سطح روانی 50000 دلار را از دست داد.

سقوط شدید قیمت این ارز در حالی رخ داد که تحلیل‌گران به طور مشترک هم عقیده بودند که بیت‌کوین باید سطح 50000 دلار را حفظ کند تا بتواند به حرکت صعودی خود ادامه دهد.

یکی از این تحلیل‌گران مایکل ون د پوپ بود که بر اهمیت حفظ سطح حمایت 49500 دلار برای ادامه روند صعودی تاکید کرد. وی گفت که در صورت شکست این سطح، حمایت بعدی در 44000 دلار است.

وی متعاقبا اشاره کرد که بیت‌کوین شکاف قراردادهای آتی آخر هفته CME را بسته است. در زمان انتشار این مطلب، قیمت این ارز نوسانات زیادی داشت و با از دست دادن سطح حمایت 47200 دلار به حدود سطح 46000 دلار کاهش یافته بود.

اسکات ملکر، معامله‌گر و تحلیل‌گر بازار، سرمایه‌گذاران بزرگ (معروف به نهنگ ها) را مسئول فشار فروش و سقوط بیت‌کوین دانست. وی گفت:

نهنگ‌ها بیت کوین را روزی دامپ کردند که السالوادور استفاده از آن را به عنوان پول ملی شروع کرد.

منبع barrons cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.