جهش قیمت استلار در پی سوزاندن بیش از 55 میلیارد توکن

قیمت استلار

بنیاد توسعه استلار(SDF)، امروز دستورالعمل جدیدی را برای توسعه شبکه خود اعلام کرد. این بنیاد در اعلامیه خود عنوان کرده که بیش از 55 میلیارد توکن استلار(XLM) را سوزانده است.

SDF تعداد توکن های موجود خود را به طور چشمگیری کاهش داده است. این کار به عنوان بخشی از برنامه آنها در جهت پیشروی سریعتر در کارآمدتر شدن این توکن است.

SDF از 85 میلیارد توکنی که برای برنامه های هدیه دادن و مشارکت در  نظر گرفته بود، بیش از 55 میلیارد آن را سوزانده است.

با توجه به قیمت فعلی استلار که برابر 0.081 دلار است، ارزش توکن های سوخته شده در حدود 4.5 میلیارد دلار است. بازار به این اخبار واکنش نشان داد و قیمت استلار تا حدود 25 درصد افزایش یافت و حتی به قیمت 0.085 دلار نیز رسید. اما در حال حاضر قیمت این ارز با کمی اصلاح نزولی به 0.081 دلار رسیده است.

SDF بر توسعه اکوسیستم تمرکز دارد

همانطور که عنوان شد، SDF سوزاندن توکن ها را جهت تسریع در کارآمدتر شدن سیستم خود انجام می دهد. در این بیانیه آمده است:

SDF می تواند موجودی کمتری داشته باشد و کارها را با استفاده از توکن های کمتری انجام دهد. با گذشت این سال ها ما همچنان شاهد آن هستیم که هدیه دادن و ایردراپ ها تاثیرات کاهنده دارند، به ویژه با تعداد زیادی که برای بخش پشتیبانی در نظر گرفته شده است. بنابراین اندازه و مقدار کوچکتر هم می تواند به همان اندازه موثر باشد.

این سازمان توسعه می گوید که 12 میلیارد از توکن های باقی مانده(در حدود 1.02 میلیارد دلار) را در یک برنامه جهت توسعه و حمایت از استلار هزینه خواهد کرد. SDF اظهار داشت که انتظار دارد تا پایان سال کارمندان خود را دو برابر کند و به حدود 60 نفر برساند.

دو میلیارد از توکن ها به بخش پشتیبانی اکوسیستم تعلق دارد و یک میلیارد توکن برای برنامه های زیرساختی استلار  هزینه خواهد شد.

توکن های باقی مانده برای سرمایه گذاری موردی، پشتیبانی ارزی، محصولات جدید و سایر برنامه های توزیع، هزینه خواهد شد.

ایمان کیمیایی

مقالات مرتبط

شروع معاملات ETFهای سولانا در بورس آمریکا؛ دوج کوین در نوبت تایید

شرکت ون‌اک (VanEck) سومین صندوق ETF با قابلیت استیکینگ سولانا را در آمریکا راه‌اندازی کرد؛ به زودی ETFهای بیشتری برای آلت‌کوین‌ها عرضه خواهند شد. صندوق ETF سولانا ون‌اک (VSOL) روز دوشنبه عرضه شد. همچنین شرکت‌های بیت‌وایز و گری‌اسکیل در اکتبر صندوق‌های مشابه با قابلیت استیکینگ راه‌اندازی کردند که تاکنون مجموعاً بیش از ۳۸۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده‌اند.

مارک یوسکو: زمستان ارزهای رمزنگاری شروع شده

قیمت بیت‌کوین در دو سال گذشته رشد بسیار قابل توجهی داشته است و در اکتبر امسال به بالاترین قیمت خود رسید، اما از آن زمان روند بازار تغییر کرده و به نظر می‌رسد که بازار نزولی آغاز شده است. این بدان معناست که قیمت‌ها در بازار در حال اصلاح و کاهش هستند و فشار فروش بیشتر شده است. مارک یوسکو، سرمایه‌گذار مشهور و موسس شرکت مورگان کریک کاپیتال، در مصاحبه اخیر خود توضیح داد که چرا معتقد است این بازار نزولی ممکن است کاملاً متفاوت از بازارهای نزولی گذشته باشد.

طرح تازه برای یکپارچه‌سازی سیاست‌های بلاک‌چین در ایالت‌های آمریکا رونمایی شد

اتاق دیجیتال آمریکا (The Digital Chamber)، یکی از مهم‌ترین گروه‌های حامی صنعت…

دیدگاهتان را بنویسید