در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

آیا استخراج بیت کوین در فضا ممکن است؟

0 246

پیتر تاد (Peter Todd) دانشمند کامپیوتر کانادایی، که یکی از توسعه دهندگانه بیت کوین کور است، اخیراً در پستی در وبلاگ خود منتشر کرده است که امکان ساخت تأسیسات استخراج بیت کوین در فضای خلاء را بررسی کرده است.

تاد که پیش از این در مستند شبکه HBO به عنوان ساتوشی ناکاموتو معرفی شده بود معتقد است نه تنها استخراج ارزهای دیجیتال در فضا با استفاده از فناوری فعلی امکان‌پذیر است، بلکه در صورت کاهش هزینه ارسال محموله به فضا، می‌تواند از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه باشد.

استخراج بیت کوین در فضا

ایده استخراج ارزهای دیجیتال در فضا سال‌هاست که در جامعه ارزهای دیجیتال مورد بحث قرار گرفته است. طرفداران ایده مذکور، اغلب به این نکته اشاره می‌کنند که عملیات استخراج در فضا می‌تواند از انرژی خورشیدی نامحدود بهره‌مند شود و هیچ ردپای کربنی روی زمین باقی نگذارد.

با این حال، مخالفان نسبت به تمرکزگرایی ذاتی که ممکن است به دلیل هزینه‌های نسبتاً بالای استقرار، ساخت و بهره‌برداری از تأسیسات استخراج فرازمینی ایجاد شود، هشدار می‌دهند.

سقوط ناگهانی قیمت بیت کوین به 61 هزار دلار

از نظر فناوری، به نظر می‌رسد هر دو طرف موافق هستند که حتی اگر راه‌اندازی چنین پروژه‌ای از نظر مالی امکان‌پذیر باشد، موانعی وجود دارد که باید برای انجام عملیات در فضا بر آنها غلبه کرد.

همانطور که پیتر تاد (Peter Todd) در پست وبلاگ خود بیان کرد: «هر بار که این موضوع مورد بحث قرار می‌گیرد، مردم به طور اجتناب ناپذیری به این ایرادات اشاره می‌کنند که «فضا سرد نیست»، «خنک نگه داشتن چیزها در فضا تقریبا غیرممکن بوده» و «لیتنسی خیلی زیاد است».

منبع: پیتر تاد

با این حال، به گفته تاد:

«این افراد اشتباه می‌کنند»، «علم بیش از حد ساده شده را زیاد خوانده‌اند» و «فیزیک را درک نکرده‌اند».

او در پست خود این ادعاها را که خنک کردن ماینرها در فضا یک مشکل خواهد بود، با بیان اینکه ماهیت فضا امکان خنک‌سازی تابشی،پخش گرما از طریق تابش حرارتی را فراهم می‌کند، به چالش می‌کشد. او در ادامه افزود لیتنسی از طریق ترکیبی از مدار خورشید آهنگ و موقعیت‌یابی نزدیک، تا حدی قابل کنترل خواهد بود که ناچیز می‌شود.

علاوه بر این، تاد ادعاهای خود را با محاسبات و توضیحات ساده‌ای مطرح کرد که این ایده را که استقرار یک ایستگاه استخراج در فضا از نظر فناوری امکان‌پذیر نیست، رد می‌کند.

به گفته تاد، «هیچ چیز اساساً مانع از امکان استخراج فضایی نمی‌شود.» با این حال، او در ادامه اشاره می‌کند که این امکان‌سنجی فناوری به این معنی نیست که چنین تأسیساتی به این زودی‌ها ساخته خواهند شد.

تاد گفت:

«هزینه‌های پرتاب موشک فضایی باید کاهش یابد و اگر بتوان به نقطه تعادلی بین هزینه پرتاب و پتانسیل سود رسید، اقتصاد آن ممکن است منطقی باشد».

در خبری مرتبط، هزینه‌های پرتاب ممکن است به لطف چشم‌انداز ایلان ماسک، مدیر عامل میلیاردر اسپیس اکس (SpaceX)، در آستانه کاهش باشد.

استارشیپ شرکت اسپیس اکس اخیراً با 33موتور رپتور خود که در مجموع حدود 17میلیون پوند نیروی رانش تولید می‌کند، تقریباً دو برابر موشک سیستم پرتاب فضایی (SLS) ناسا که حدود 8.8میلیون پوند نیروی رانش تولید می‌کند، رکورد بزرگترین موشک پرتاب شده را شکست.

ماسک گفته است که هدف نهایی این شرکت افزایش ظرفیت محموله استارشیپ و در عین حال کاهش هزینه‌های پرتاب است. اگر اسپیس اکس موفق شود، ماسک قصد دارد انسان‌ها را از طریق ده‌ها استارشیپ به مریخ بفرستد.

این امکان وجود دارد که از همین فناوری یا حتی همان فضاپیما برای ایجاد تأسیسات استخراج ارزهای دیجیتال فرازمینی به شیوه‌ای مقرون به صرفه استفاده شود.

منبع cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.