در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

سرقت 17 بیت کوین با اپلیکیشن جعلی ترزور

0 1,936

واشنگتن پست گزارش داد که یک اپلیکیشن کلاهبرداری بیت کوین با طراحی شبیه به اپلیکیشن اصلی توسط تیم بررسی اپ استور اپل پذیرفته شده و در نهایت 17.1 بیت کوین به ارزش حدود 1 میلیون دلار را از کاربر آیفون به نام فیلیپ کریستودولو به سرقت برده است.

کریستودولو قصد بررسی موجودی بیت کوین خود در ماه فوریه را داشت و در اپ استور اپل، اپلیکیشن ترزور (شرکت سازنده کیف پول سخت افزاری که در آن ارزهای خود را ذخیره کرده) را جستجو کرد. او برنامه ای را با آرم قفل ترزور و پس زمینه سبز مشاهده کرد، بنابراین آن را دانلود و اطلاعات هویتی خود را وارد آن کرد.

متاسفانه، این اپلیکیشن جعلی بود و مانند اپلیکیشن اصلی طراحی شده بود تا دارندگان بیت کوین را فریب دهد. کریستو دولو کل موجودی خود را در این سرقت از دست داد. او از اپل شاکی است. وی به واشنگتن پست گفت که اپل باید مسئولیت این کار را بر عهده بگیرد.

اپل برای این که از دانلود اپلیکیشن های کلاهبرداری توسط کاربران آیفون جلوگیری کند، همه اپلیکیشن های ارسالی به اپ استور را بررسی می کند. اما اپلیکیشن های کلاهبرداری زیادی مانند اپلیکیشن جعلی ترزور وجود دارند که به صورت پنهانی وارد می شوند و عواقب سهمگینی برای کاربران آیفون به همراه دارند.

نحوه ورود اپلیکیشن جعلی به اپ استور

اپل می گوید اپلیکیشن جعلی ترزور از طریق ” تبلیغات فریبکارانه” وارد اپ استور شده است. اپل افزود، این اپلیکیشن از آرم و رنگ ترزور استفاده می کرد که یک برنامه “رمزنگاری” بود و می توانست فایل های آیفون را رمزگذاری و رمزهای عبور را ذخیره کند. توسعه دهنده این اپلیکیشن جعلی به اپل گفت که با ارزهای رمزنگاری سر و کار ندارد. اما پس از ارسال به اپ استور، این اپلیکیشن به یک کیف پول ارز رمزنگاری تبدیل شد و اپل قادر به تشخیص آن نبود.

فرد سِینز، سخنگوی اپل، به واشنگتن پست گفت زمانی که مجرمان از کاربران کلاهبرداری می کنند، این شرکت سریع اقدام می کند:

اعتماد کاربر پایه و اساس ایجاد این اپ استور است و در سال های بعد فقط این تعهد را عمیق تر کرده ایم. تحقیقات متعدد نشان داده اند که اپ استور امن ترین بازار اپلیکیشن در جهان است و ما به طور مداوم تلاش می کنیم تا ضمن حفظ این استاندارد، محافظت از آن را تقویت کنیم. در موارد محدودی که مجرمان از کاربران ما کلاهبرداری می کنند، سریع علیه آنها اقدام می کنیم. 

اپل از اظهار نظر درباره تعداد اپلیکیشن های کلاهبرداری پیدا شده و همچنین تعداد دفعات حذف آنها از اپ استور خودداری کرد. اما سال گذشته 6500 اپلیکیشن به دلیل ” ویژگی های پنهان یا غیر مستند” حذف شده اند.

اپل تایید کرد که اپلیکیشن های کلاهبرداری ارز رمزنگاری دیگری را در اپ استور پیدا کرده است، اما جزئیات بیشتری در مورد تعداد آنها و همچنین وجود اپلیکیشن جعلی ترزور ارائه نداد. سخنگوی ترزور گفت که اپلیکیشن اصلی به هیچ وجه برای سیستم عامل iOS  ارائه نمی شود و سال هاست که به اپل و گوگل در مورد اپلیکیشن های جعلی ترزور اخطار می دهیم.

عدم افشای نام توسعه دهنده توسط اپل

اپل نام توسعه دهنده این اپلیکیشن جعلی را در اختیار واشنگتن پست قرار نمی دهد، حتی اگر این توسعه دهنده اپلیکیشن های دیگری در اپ استور داشته باشد. اپل همچنین درباره ارسال نام این شخص به مقامات اجرای قانون چیزی به واشنگتن پست نخواهد گفت. این اپلیکیشن جعلی از اپ استور حذف شده و پس از گزارش شرکت ترزور واقعی، به توسعه دهنده اجازه دسترسی نداده است. یک اپلیکیشن جعلی دیگر دو روز بعد ظاهر شد و اپل آن را نیز حذف کرد.

شرکت تنظیم مقررات ارز رمزنگاری کوین بیس مستقر در انگلیس گفت که از سال 2019 تاکنون بیش از 7000 درخواست در مورد ارزهای رمزنگاری به سرقت رفته دریافت کرده و اپلیکیشن های جعلی پیدا شده در گوگل پلی و اپ استور از شکایات رایج کاربران هستند. در واقع، ارزهای رمزنگاری پنج نفر توسط اپلیکیشن جعلی ترزور به سرقت رفته اند که ارزش آنها در مجموع 1.6 میلیون دلار بوده است.

داده های  Sensor Tower نشان می دهند که اپلیکیشن جعلی ترزور از 22 ژانویه تا 3 فوریه در اپ استور قرار داشته و تقریبا 1000 بار دانلود شده است. 17.1 بیت کوین به سرقت رفته از کریستو دولو با قیمت فعلی حدود 1 میلیون دلار ارزش دارد. یکی دیگر از کاربران آیفون که 14000 دلار بیت کوین و اتریوم از دست داده، اظهار داشت که نماینده اپل گفته هیچ مسئولیتی در قبال دارایی های به سرقت رفته توسط اپلیکیشن جعلی ترزور ندارد.

منبع macrumors

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.