در راستا رویکرد فیسبوک برای راه اندازی اکوسیستم پرداخت لیبرا ، یک شرکت فرعی کلیدی با نام و ظاهری جدید راه اندازی شده است.
طبق اعلامیه منتشر شده در روز سه شنبه، شرکت تابعه فیسبوک و ارائه دهنده کیف پول لیبرا با نام کالیبرا، حالا به نووی(Novi) تغییر نام داده است. یک نام با ریشه لاتین که ترکیبی از دو کلمه novus به معنای جدید و via به معنای راه و روش است. اولین کیف پول محصول این شرکت، پس از آن که طرح ابتکاری فیس بوک به سرانجام برسد، برای نگهداری انواع مختلف ارزهای دیجیتال لیبرا استفاده می شود.
نووی همچنین طرحی جدید دارد که گفته می شود نشان دهنده حرکت سیال ارزهای دیجیتال است. اما در لوگوی آن به نوعی از نماد لیبرا نیز استفاده شده.
نووی در بیانیه ای اعلام کرد:
اگر چه ما نام خود را از کالیبرا تغییر دادیم، اما تعهد بلند مدت خود برای کمک به مردم سراسر دنیا برای دسترسی به خدمات مالی مقرون به صرفه را تغییر نداده ایم.
نووی جزئیات کمی را در مورد نحوه عملکرد محصول خود ارائه کرده است. کیف پول دیجیتال به عنوان یک اپلیکیشن مستقل عمل خواهد کرد که همچنین قابلیت همکاری و استفاده در برنامه پیام سان فیسبوک و واتس اپ را دارد.
با توجه به اعلامیه منتشر شده، هدف این شرکت ارسال پول به دوستان یا خانواده، به آسانی ارسال پیام است که نووی این تراکنش را بلافاصله انجام خواهد داد و هیچ کارمزد جداگانه و مخفی نخواهد داشت. نووی هیچ چیزی در مورد این که کارمزد استاندارد تراکنش ممکن است چگونه محاسبه شود، ارائه نکرد.
تمام مشتریان نووی لازم است با شناسه صادر شده توسط دولت تایید هویت شوند. این کیف پول در ابتدا در تعداد محدودی از کشورها در دسترس خواهد بود.
تاریخ انتشار این کیف پول هنوز مشخص نیست، اما توسعه دهندگان این پروژه امیدوار هستند که نسخه اولیه نووی را هنگام در دسترس قرار گرفتن شبکه لیبرا، ارائه دهند.
کیف پول و خدمات مالی آتی این پروژه حالا توسط یک نهاد جدید به نام Novi Financial اداره خواهد شد. یک شرکت تابعه فیسبوک که به گفته خود مستقل است.
پروژه لیبرا فیسبوک با مشکلات متعددی روبرو شده است، زیرا دولت ها و قانون گذاران آن را از نظر امکان انجام جرائم مالی خطرناک می دانند و برخی حتی آن را تهدیدی برای حاکمیت پولی می دانند. در سال 2019 مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک، که شرکتش بخشی از انجمن لیبرا است گفت، در صورت انتشار سریعتر پروژه از آن خارج خواهد شد.
در مواجهه با تمام این فشارها، انجمن لیبرا در اواسط ماه آوریل مدل اصلی ارز دیجیتال خود را به صورت ارزهای پایدار وابسته به ارزهای فیات و اوراق قرضه دولتی، بازسازی کرد. این پروژه در حال حاضر قصد دارد تعدادی ارز پایدار را بر اساس ارزهای ملی در بازارهای مختلف منتشر کند.
لیبرا هنوز برنامه هایی برای ارائه ارز پایدار قابل پشتیبانی با چند ارز را دارد. اما این ارز با ارزهای پایدار جدید پشتیبانی می شود و مستقیما با ارزهای پایدار پشتیبانی نخواهد شد.
طی این مدت مسائل دیگری نیز برای پروژه لیبرا وجود داشته است. در ژوئن سال 2019 شرکت های بزرگی از جمله آبر، پی پل، ویزا، استریپ، مرکادو لیبرا و مسترکارت، از پروژه رمزنگاری فیسبوک حمایت کردند.
با این حال اعمال فشارها از جانب قانون گذاران ایالات متحده آمریکا در ماه اکتبر باعث عقب نشینی شرکت هایی مثل ویزا، مسترکارت و استریپ از مواضع خود نسبت به لیبرا شد. با این وجود از آن زمان اعضای جدید بیشتری به این پروژه افزوده شده اند، از جمله تماسک(Temasek) به عنوان اولین نهاد دولتی. Checkout.com نیز در ماه گذشته به این پروژه پیوسته است.
لیبرا اخیرا به طور ویژه به دنبال استخدام کارمندان سابق دولت آمریکا، احتمالا برای کمک به هموار کردن مسیر قانونی برای راه اندازی پروژه بوده است. در همین راستا دو کارمند سابق FinCEN را در هفته اخیر به خدمت گرفته است.
سلام ۸۰واحد لیبرا ماین کردم.الان چجوری و داخل چه کیف پولی میتونم انتقال بدم