هکرها در حال حاضر تتر (USDT) در سیستم واریز مجدد شبکه تونکوین را هدف قرار داده اند تا با واریزهای جعلی از صرافی های ارز رمزنگاری کلاهبرداری کنند. سیستم نظارتی “Dilation Effect” این فعالیت کلاهبرداری را با کشف یک آدرس مخرب TON شناسایی کرده است.
تتر چیست؟ راهنمای کامل تتر
هکر از یک قرارداد توکن USDT جعلی که شبیه به قرارداد اصلی آن است، استفاده می کند تا تست های واریز مجدد تقلبی را در صرافی های مختلف انجام دهد.
به صرافی های ارز رمزنگاری توصیه شده که فرآیندهای نظارت و تایید دقیق را برای واریزهای بزرگ توکن ها در شبکه تونکوین اجرا کنند. گزارش ها حاکی از آن است که هکرها قبل از انجام تراکنش های بزرگ تر، سیستم را با مقادیر کم آزمایش می کنند. این الگو نشان می دهد که آنها در حال شناسایی و سوء استفاده از نقاط ضعف در پروتکل های واریز به حساب صرافی ها هستند.
پشتیبانی بایننس از تتر در شبکه تونکوین
این فعالیت کلاهبرداری در حالی رخ داده که صرافی بزرگ بایننس پشتیبانی از تتر در شبکه تونکوین را آغاز کرده و کاربران این صرافی از 21 ژوئن می توانند تتر را در این شبکه واریز و برداشت کنند. زمان این کلاهبرداری همچنین نگرانی هایی را در مورد امنیت تراکنش های شبکه تونکوین ایجاد کرده، مخصوصا اکنون که بسیاری از صرافی های ارز رمزنگاری شروع به پشتیبانی از واریز های USDT در این بلاک چین کرده اند.
در آوریل سال جاری تیم توسعه تونکوین از ایجاد و صدور USDT در این بلاک چین خبر داد. از آن زمان تاکنون، حجم USDT در شبکه تونکوین افزایش قابل توجهی داشته و به حدود 600 میلیون دلار رسیده است. با این رشد، این شبکه از لحاظ حجم USDT جایگاه ششم را در بین سایر بلاک چین ها دارد. ضمن این که شبکه های ترون، اتریوم و سولانا همچنان در رتبه اول تا سوم هستند.
سولانا چیست؟ آنچه باید درباره این شبکه و توکن SOL بدانید
با توجه به این کلاهبرداری جدید، به صرافی ها و کاربران توصیه می شود هوشیار باشند و هرگونه فعالیت غیرعادی و مشکوک را زیر نظر بگیرند.