شبکه سولانا با افزایش فعالیتهای کلاهبرداری مواجه شده و مشخص نیست چه زمانی این فعالیتها متوقف میشوند. پروژه “Mangofarm” در این شبکه یک طرح کلاهبرداری است.
سولانا چیست؟ آنچه باید درباره این شبکه و توکن SOL بدانید
سرقت از کیفپولهای کاربران توسط “Mangofarm”
به نظر میرسد توسعه دهنده پروژه “Mangofarm” (پروژهای در بلاکچین سولانا) همان فردی است که طرح پانزی “Banana Miner” را طراحی کرده است. تداوم این طرح پانزی باعث ایجاد نگرانیهای جدی در بین جامعه ارزهای رمزنگاری شده است.
طرح پانزی چیست و چگونه می توان آن را تشخیص داد؟
پس از گزارش فعالیتهای غیرمعمول مرتبط با “Mangofarm” توسط کاربران در پلتفرم ایکس، زنگهای خطر در مورد این طرح پانزی به صدا درآمد. طبق گزارشها، وجوه کیفپولهایی که به این پلتفرم متصل شدهاند، سرقت شده است. این پروژه بدون اجازه از کیفپولهای کاربران برداشت وجه میکند و الگوی برداشت آن شباهت زیادی به فعالیتهای کلاهبرداری کلاسیک در بازار ارز رمزنگاری دارد.
بررسی نظرات در پایگاه کد “Mangofarm”، در ابتدا نگرانیهایی را در مورد تهدید و اجبار برانگیخت. اما بررسی دقیقتر آنها نشان میدهد که این اظهار نظرها احتمالا نوعی تمسخر است؛ تمسخری تحقیرآمیز که هدف آن کسانی است که قربانی این کلاهبرداریها شدهاند.
با توجه به الگوهای رفتاری مرتبط با چنین طرحهایی، بسیار بعید است که این پیامها منعکسکننده یک درخواست کمک واقعی باشند. بلکه، به نظر میرسد این تاکتیکی از سوی یک کلاهبردار سریالی برای سوء استفاده از اعتماد کاربران باشد.
هشدار به کاربران ارز رمزنگاری
در حالی که پیامهای ارسالی را می توان روشی جدید برای کلاهبرداری از طریق بازی با احساسات عمومی تفسیر کرد، آنها بر ریسکهای مرتبط با پروژههای تایید نشده در بازار ارز رمزنگاری تاکید میکنند.
از جامعه سولانا و سرمایهگذاران خواسته شده تا بیشتر احتیاط کنند. به کاربرانی که با پروژه “Mangofarm ” یا هر پروژه مرتبط دیگر ارتباط داشتهاند، توصیه میشود که وجوه خود را فورا به یک کیفپول امن منتقل کنند.
متاسفانه هویت اصلی این کلاهبردار سریالی مشخص نیست و در حال حاضر تنها کاری که باید انجام شود لغو هرگونه مجوز برداشت، انتقال وجوه از کیفپولهای متصل شده به “Mangofarm” به یک کیفپول امن دیگر و احتیاط در آینده است.