در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

حمایت ایلان ماسک از ارزهای رمزنگاری؛ چه کسانی از محدودیت‌های چین سود می‌برند

0 1,689

با زیر ذره‌بین قرار گرفتن ارزهای رمزنگاری توسط نهادهای نظارتی در سراسر جهان و دخالت آنها برای وضع قوانین در این صنعت، ایلان ماسک از ارزهای رمزپایه حمایت کرده و آنها را فناناپذیر خواند.

براساس گزارش روز سه شنبه سی ان بی سی، ماسک در همایش فناوری کد کنفرانس (Code Conference) در کالیفرنیا درباره ارزهای رمزنگاری و چین صحبت کرد. کارا سویشر (نویسنده روزنامه نیویورک تایمز) از ماسک پرسید که آیا  کار درستی است که دولت‌ها برای بازار ارزهای رمزنگاری قانون وضع کنند و کنترل آن را به دست بگیرند و آیا این کار برای آنها امکان‌پذیر است یا خیر؟ وی در پاسخ به این سوال گفت:

من فکر می‌کنم که دولت ها نمی‌توانند ارزهای رمزپایه را نابود کنند، اما ممکن است پیشرفت این صنعت را کند کنند.

به  گفته مدیرعامل تسلا، ماهیت غیرمتمرکز ارزهای رمزنگاری ممکن است برای دولت چین که جمعه گذشته جنگ جدیدی را علیه آنها اعلام کرد، یک چالش جدی باشد. در این کنفرانس از ماسک درباره ارزهای رمزنگاری در چین و اقدامات دولت این کشور علیه بیت‌کوین و سایر ارزها سوال شد. وی پاسخ داد :

من تصور می‌کنم که ارزهای رمزنگاری اساسا با هدف کاهش قدرت یک دولت متمرکز ایجاد شده‌اند و مقامات چین این را دوست ندارند. 

ماسک بدون بیان دلایلی که باعث می‌شود چین به ارزهای رمزنگاری حمله کند، گفت که چین در زمینه تولید برق مشکلاتی دارد. بخشی از آن در واقع به دلیل کمبود برق در بسیاری از مناطق چین است و در حال حاضر استان های جنوبی این کشور با قطع ناگهانی برق روبرو هستند، زیرا تقاضا برای برق در این مناطق بیشتر از حد انتظار است. احتمالا استخراج ارزهای رمزنگاری در کمبود برق در این کشور نقش داشته‌اند.

نهادهای نظارتی نباید مانع پیشرفت ارزهای رمزنگاری شوند

با وجود این که ماسک خود را “متخصص بزرگ ارزهای رمزنگاری” نمی‌داند، این شخص بانفوذ و تاثیرگذار تاکید کرد که نهادهای نظارتی نباید سرعت پذیرش ارزهای رمزنگاری را کاهش دهند.

از ماسک به طور خاص سوال شد که دولت آمریکا  و SEC در مورد ارزهای رمزنگاری چه کاری باید انجام دهند. البته، قبل از آن گری گنسلر (رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا) پشت تریبون بود و در حین سخنرانی‌اش، ارزهای رمزنگاری را غرب وحشی امور مالی نامید. او تاکید کرد که اگر ارزهای دیجیتال خارج از محدوده نهادهای نظارتی باقی بمانند، پایان خوبی نخواهند داشت. رئیس تسلا در پاسخ گفت:

من می گویم آنها هیچ کاری نباید بکنند.

ماسک در مورد نقش بلند مدت ارزهای رمزنگاری در سیستم‌های مالی صحبت کرد. وی گفت که امیدوارم این ارزها خطا و رکود در سیستم های مالی قدیمی را کاهش دهند.

ماسک در توییتر یک عامل تاثیرگذار بر قیمت ارزهای رمزنگاری به حساب می‌آید، زیرا بسیاری از کارشناسان توییت‌های وی را با حرکت‌های عظیم قیمت توکن‌هایی مانند شیبا اینو، دوج کوین و همچنین بیت‌کوین مرتبط می‌دانند.  پس از تعلیق گزینه پرداخت بیت‌کوین در تسلا به دلیل نگرانی‌های زیست محیطی استخراج این ارز در ماه مه سال جاری، ماسک مورد انتقاد شدید جامعه ارز رمزنگاری قرار گرفت.

ماسک با اعلام خرید1.5 میلیارد دلار بیت‌کوین در ماه فوریه، موجب روند صعودی قوی در بازار ارزهای رمزنگاری شد.

چه کسانی از ممنوعیت ارزهای رمزنگاری در چین سود می‌برند؟

شرکت علی بابا تبلیغات و فروش ریگ‌های استخراج را ممنوع کرد. وب‌سایت‌های CoinMarketCap،TradingView  و CoinGecko توسط “فایروال عظیم چین” در لیست سیاه قرار گرفته‌اند. صرافی‌های بایننس و هووبی حساب‌های کاربران چینی را بستند. حالا چه کسانی ممکن است از این ممنوعیت گسترده میلیاردها دلار سود کسب کنند. 

آمریکا نباید فرصت را از دست بدهد

هربار که مقامات چینی اقدامی علیه ارزهای رمزنگاری انجام داده‌اند، بیشترین سود نصیب ایالات متحده آمریکا شده است. در ماه مه سال جاری، هنگامی که چین استخراج ارزهای رمزنگاری را ممنوع کرد، آمریکا اولین مقصد برای بسیاری از استخراج‌کنندگان مهاجر بود. 

در حال حاضر، بسیاری از سیاستمداران و کارشناسان صنعت، از جمله سناتور پت تومی، جِرِمی آلیر (مدیرعامل شرکت ارز رمزنگاری Circle)، آنتونی پوملیانو از مورگان کریک دیجیتال، ممنوعیت اخیر ارزهای رمزنگاری در چین را یک “فرصت ایده آل” برای آمریکا می‌دانند.

سناتور تومی تاکید کرد که ایالات متحده می‌تواند ” برتری ساختاری سیستم اقتصاد” خود را بر سیستم اقتصادی کاملا متمرکز چین نشان دهد. چون این کشور تلاش می‌کند تا آزادی اینترنت و ارزهای رمزنگاری را سرکوب کند.

ممنوعیت چین کاتالیزوری برای دیفای

بسیاری از صرافی‌های ارز رمزنگاری برای رعایت کردن الزامات نظارتی اخیر در چین، ارائه خدمات خود را به کاربران ساکن این کشور متوقف می‌کنند. در روزهای اخیر صرافی هووبی استفاده از خدمات خود را برای معامله‌گران چینی ممنوع کرد. در حالی که صرافی بایننس ثبت نام کاربران جدید این کشور را متوقف کرد.

در نتیجه این اقدامات، بسیاری از علاقه‌مندان به ارزهای رمزنگاری به صرافی‌های غیرمتمرکز مانند وان‌اینج، دی‌وای‌دی‌ایکس و یونی‌سواپ کوچ خواهند کرد.

طبق داده‌های کوین مارکت کپ (CoinMarketCap )، حجم معاملات صرافی غیرمتمرکز دی‌وای‌دی‌ایکس در 24 ساعت گذشته تقریبا 50 درصد افزایش یافت و  برای اولین بار از مرز 11 میلیارد دلار عبور کرد.  در حالی که کرو فایننس دیفای شاهد جهش 127 درصدی یک شبه بود.

استقبال تلگرام از کاربران رسانه‌های اجتماعی چین

با توجه به این که چین کلیه مشاغل را از ارائه خدمات به کاربران ارزهای رمزنگاری منع کرده، ویبو  و ویچت ( بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی این کشور) نیز مشمول این محدودیت‌های شدید شدند. به همین دلیل، علاقه‌مندان به ارزهای رمزنگاری در حال ترک این پلتفرم‌ها و مهاجرت به پیام‌رسان تلگرام هستند.

کالین وو در توییتی در 27 سپتامبر نوشت:

سرمایه‌گذاران ارزهای رمزنگاری در چین در حال انحلال گروه‌های خود در پلتفرم ویچت و پیوستن به پیام‌رسان تلگرام هستند.

وو همچنین افزود که این ” مهاجرت” یک اقدام پیشگیرانه است، زیرا هیچ‌یک از رسانه های اجتماعی هنوز خبری در مورد بستن گروه‌ها و چت‌های مرتبط با ارز رمزنگاری منتشر نکرده‌اند.

منبع Cointelegraph u.today

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.