در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

فشار فروش بیت کوین؛ افزایش همبستگی با بازار سهام

0 1,514

بیت کوین به روند نزولی خود ادامه داد و به زیر سطح 40000 دلار شکست. این کاهش به دنبال روند نزولی در بازارهای سهام رخ داد. 

قیمت بیت کوین در هفت روز گذشته حدود 14.5 درصد کاهش داشته و خرید 176 میلیون دلاری شرکت ترا که در روز یکشنبه انجام شد نتوانست قیمت این ارز را افزایش دهد.

به نظر می رسد که سرمایه گذاران به خاطر نگرانی از افزایش نرخ تورم و کندتر شدن رشد اقتصادی، در حال کاهش دادن موقعیت های خود در دارایی های پرریسک ، از جمله سهام و ارزهای رمزنگاری، هستند. علاوه بر این، بازده اوراق قرضه 10 ساله آمریکا در روز دوشنبه به 2.78 درصد (بالاترین میزان در سه سال  اخیر) رسید و این باعث کاهش ارزش سهام بخش فناوری شد.

قیمت جهانی طلا در روز دوشنبه افزایش یافت. در حالی که شاخص نوسانات بورس اختیار معامله شیکاگو (CBOE) مشابه اوایل فوریه به بالای 20 رسید. این نشان دهنده عدم اطمینان در بین سرمایه گذاران است.

یکی دیگر از دلایل سقوط بیت کوین افزایش شاخص دلار(DXY) است. این شاخص که ارزش دلار آمریکا را در برابر ارزهای مختلف اندازه گیری می کند، برای اولین بار پس از ماه مه 2020 به بالای عدد 100 بازگشت. در حالی که برخی تحلیلگران افزایش DXY را موقتی می دانند، تاثیر آن بر بازارهای ارز رمزنگاری کاملا مشهود بود. 

قیمت اکثر آلت کوین های بازار نیز کاهش یافته است. اتریوم با 5 درصد کاهش به زیر سطح 3000 دلار رسید. سولانا، کاردانو، ترا و پولکادات به ترتیب حدود 8.5، 8.6، 6.6 و 8 درصد کاهش قیمت داشتند. در حال حاضر، شاخص های تکنیکال منطقه حمایت بیت کوین را در 40000 تا 37500 دلار نشان می دهند که می تواند مانع کاهش بیشتر قیمت شود.

معامله گران کوتاه مدت هنوز تسلیم نشده اند

کاهش قیمت بیت کوین به زیر سطح 43000 دلار منجر به لیکوئید شدن تعداد زیادی از موقعیت های لانگ شد. در حوزه بازار ارزهای رمزنگاری، لیکوئید شدن به این معناست که یک صرافی به دلیل از دست رفتن بخشی یا کل مارجین اولیه معامله‌گر، موقعیت اهرم شده وی را می‌بندد. معامله گرانی که موقعیت لانگ در بیت کوین داشتند، به دلیل کاهش قیمت مجبور به خروج از موقعیت خود شدند که این روند نزولی در بازار اسپات را تسریع کرد.

با این حال، لیکوئید شدن موقعیت های لانگ در چند هفته گذشته (در مقایسه با اوایل مارس) به بالاترین میزان خود نرسیده است. این می تواند به فشار فروش بیشتر اشاره کند، تا زمانی که بیت کوین حرکت نزولی قاطع تری را با حجم بالای معاملات تجربه کند. این معمولا نشان دهنده تسلیم شدن معامله گران کوتاه مدت است.

بیت کوین
کل حجم لیکوئید شده بیت کوین

براساس داده های کوین دسک، حجم معاملات در صرافی های ارز رمزنگاری پایین است. علاوه براین، با وجود کاهش 7 درصدی قیمت بیت کوین در روزهای شنبه و یکشنبه، هیچ افزایشی در حجم معاملات مشاهده نشد. 

نمودار زیر نسبت حجم خرید  به فروش در بازار قراردادهای آتی دائمی بیت کوین (میانگین 30 روزه) را نشان می دهد که نوعی محصول معاملاتی بازار مشتقات است. این نسبت به زیر یک رسیده که احساسات نزولی غالب در بین معامله گران این ارز بزرگ بازار را نشان می دهد.

افزایش همبستگی با بازار سهام

علی رغم رویدادهای خاص در بازار ارز رمزنگاری، مانند خرید 40000 بیت کوین توسط بنیاد لونا، این ارز بزرگ بازار در یک سال گذشته از حرکت بازارهای سهام پیروی کرده است.

نمودار زیر اوج جدیدی را در همبستگی 90 روزه بین بیت کوین و شاخص سهام فناوری نزدک 100 نشان می دهد. در حالی که این همبستگی هنوز نسبتا پایین است، ولی از زمان سقوط تمام بازارها در سال 2020 (به دلیل شیوع کووید 19) تاکنون همچنان بالا باقی مانده است.

نزدک
همبستگی بیت‌کوین بانزدک

ماینرها دلیل فشار فروش اخیر

طبق یک پست منتشر شده توسط شرکت کریپتوکوانت، به نظر می رسد که ماینرهای بیت کوین در فشار فروش اخیر و کاهش قیمت بیت کوین دخیل بوده اند. شاخص “خروجی ماینر” که کل خروجی بیت کوین از کیف پول های تمام ماینرها را اندازه گیری می کند، در هفته های اخیر و درست قبل از فشار فروش افزایش یافته است.

افزایش این شاخص به این معناست که ماینرها تعداد زیادی ارز را از کیف پول خود خارج می کنند و این می تواند یک سیگنال نزولی برای قیمت باشد.

منبع coindesk newsbtc

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.