در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

بیت کوین، اتریوم و ریپل شاید به زودی تنها ارزهای رمزنگاری باقی مانده باشند

2 1,835

بیت کوین، اتریوم  و ریپل می توانند به زودی تنها ارزهای رمز نگاری شده زنده و باقی مانده باشند. طبق اطلاعات وبسایت جمع آوری کننده اطلاعات مربوط به ارزهای رمزنگاری جعلی و پروژه های رها شده، بیش از 800 ارز رمزنگاری اصطلاحا از بین رفته و “مرده” هستند.
در اثر حباب ایجاد شده برای بیت کوین در سال 2017، هزاران ارز رمزنگاری شده جدید وارد بازار شدند و برای جلب توجه سرمایه گذارانی که وارد این بازار شده بودند و چشم اندازی برای افزایش ثروت داشتند، رقابت می کردند.
این پیشنهاداتِ عرضه اولیه سکه (ICO)، پول سرمایه گذاران زودباور را با استفاده از مقالات متعدد و جذاب در مورد جاه طلبی و فرصت رشد این سکه ها به خود جذب کردند.
با این حال ارزش بیت کوین به عنوان ارز رمزنگاری شده پیشتاز، از حدود 19000 دلار در دسامبر سال گذشته با کاهشی چشمگیر امروز به قیمتی در حدود 6000 دلار رسید و سبب شد اشتیاق در مورد ارزهایی که شناخت کمتری در مورد آنها وجود دارد نیز کاهش یابد.
وبسایت Deadcoin.com، مشغول تهیه لیستی از تمام کلاهبرداری های رمزنگاری و پروژه های رها شده است و در حال حاضر 800 ارز رمزنگاری شده تحت عنوان ارز «مرده» در آن وجود دارد که در مقادیری کمتر از 1 سنت معامله می شوند.
این 800 ارز اصطلاحا «مرده» شامل توکن Detector نیز می شود که پس از اینکه در این سایت اعلام شد به علت «عدم مشاهده هیچگونه علاقه یا توییتی در 8 ماه اخیر»،  در این لیست قرار گرفت.
ارز SipsCo  «تنها پس از 10 روز مبادله از بین رفت».
Bchconnect (bchc) تحت عنوان یک «ارز جعلیِ قرضی» توصیف شد.
ارز دیگری با نام اتریوم بیهوده (Useless Ethereum) که در حال حاضر ارزشی برابر با 0.013425$ دارد، در ابتدا به عنوان یک شوخی منتشر شد. این ارز تنها برای نشان دادن این موضوع ایجاد شد که نشان دهد سرمایه گذاران بدون توجه به عواقب و نتیجه کار، پول های نقد خود را در پروژه های مختلف سرمایه گذاری می کنند.
در بخش اصول پایه ای اتریوم بیهوده گفته شد: «شما باید مقداری پول اینترنتی را به صورت تصادفی به شخص دیگری بدهید و آنها می خواهند با استفاده از آن کالایی را خرید کنند».
«صادقانه باید گفت که احتمالا لوازم الکترونیک مانند تلویزیون های بزرگ را خریداری کنند. به طور جدی توصیه می شودکه این توکن ها را نخرید.»
علیرغم این هشدار ، بررسی انجام شده توسط سایت Which نشان داد که سرمایه این ارز به محض آغاز مبادله تا 3000 دلار نیز رسید و با توجه به داده های سایت CoinMarketCap همچنان دارای سرمایه ای با ارزش 53240 دلار است.
انتظار می رود که با شکست این 800 ارز، میلیاردها دلار از بین برود. شرکت های مختلف از طریق ICO در سال 2017 حدود 3.8 میلیارد دلار پول را از دست دادند.
با این حال، با توجه به افزایش سرمایه ICO در شش ماهه اول سال 2018 به 13.7 میلیارد دلار، این خسارت می تواند هنوز افزایش یابد. Cointelegraph در هشداری عنوان کرد که حدود یک میلیارد دلار از این پول های از دست رفته، متعلق به ارزهایی است که در حال حاضر از بین رفته اند.
با توجه به هشدار ماه گذشته بلومبرگ که عنوان کرده بود بیشتر مبالغ به سمت کلاه برداری ها سرازیر شده اند، بد شانسی برای کسانی که پول های خود را بر روی ارزهای رمزنگاری شده گمنام و ناشناخته سرمایه گذاری کرده اند،  ادامه دارد.
تحلیلگر بازار، آرون براون، بدشانسی بیشتری برای سرمایه گذاران پیش بینی می کند و می گوید: «در بازار ICO، تقلب و اغراق قابل توجهی وجود دارد.من بررسی کردم که 80 درصد ICOها کلاه برداری بودند. 10 درصد آنها نیز فاقد زیرساخت های لازم هستند و مدت کمی پس از افزایش سرمایه شکست خورده اند.
قسمت اعظمی از 10% باقی مانده نیز احتمالا شکست خواهند خورد».
داده های گروه Satis که یک شرکت مشاوره و تحلیل ICO است، نشان می دهد که بیش از 80 درصد از ICOهای دارای بازار سرمایه 50 میلیون دلاری و حتی بالاتر، کلاه برداری هستند. طبق تحقیقات انجام شده، 11 درصد دیگر از پروژه ها نیز شکست خورده اند.

منبع express

ارسال یک پاسخ

2 نظر
  1. حمید می گوید

    سلام
    دامینی که تحت عنوان deadcoin.com عنوان کردید برای فروش گذاشته شده و اساسا الان وجود خارجی نداره.اگه آدرس دیگه ای هست که مطالب این دامین رو منتشر میکنه ممنون میشم اطلاع بدید

    1. تیم طراحی می گوید

      منبع خبر در پایین مطلب درج شده و دامنه deadcoin.com در همین منبع درج شده است. ولی احتمالا منظور منبع deadcoins.com بوده است.