رای نهایی پرونده تلگرام: تلگرام باید 1.2 میلیارد دلار به سرمایه گذاران برگرداند

تلگرام

در تاریخ 26 ژوئن، قاضی کِوین کاستل رای نهایی پرونده تلگرام و کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا را امضا و صادر کرد. مطابق این رای، تلگرام باید 1.2 میلیارد دلار به سرمایه گذاران در عرضه اولیه سکه (ICO) برای عدم موفقیت شبکه باز تلگرام (TON) بپردازد.

آنچه نسبت به رای دیروز تغییر کرده، تایید دادگاه است که به یک پرونده جنجالی پایان داد. این پرونده به درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) برای توقف توزیع توکن های گرام توسط تلگرام باز شد.

طبق اعلامیه SEC در مورد تایید رای امروز:

ما از کسب و کارهای جدید و نوآورانه برای شرکت در بازارهای سرمایه خود استقبال می کنیم. اما آنها نمی توانند این کار را با نقض الزامات قوانین ثبت نام مربوط به اوراق بهادار فدرال انجام دهند.

این که دقیقا چگونه تلگرام یا هر صادر کننده ICO دیگری می تواند  SEC را در این مرحله قانع کند، همچنان یک سوال سرگشاده و پر بحث باقی خواهد ماند.

حسن صادقی

مقالات مرتبط

رشد حجم معاملات همزمان با جهش بیت‌کوین؛ آیا بازار کریپتو از رکود خارج شده؟

حجم معاملات اسپات و آتی ارزهای دیجیتال در آگوست ۲۰۲۶ پس از…

بیت‌کوین بالاترین سطح ۴ ماه اخیر را ثبت کرد؛ تحلیلگران چه می‌گویند؟

عبور بیت‌کوین (BTC) از سطح میانگین متحرک ۵۰ هفته‌ای در طول تاریخ…

بایننس قراردادهای دائمی فارکس را به‌صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته راه‌اندازی کرد

بایننس به جمع صرافی‌های رمزارزی پیوسته که امکان معامله مداوم بازارهای ارز…

دیدگاهتان را بنویسید