در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

آیا بیت کوین به کف خود رسیده است؛ بررسی 5 استدلال صعودی

0 505

با وجود نوسانات بیت کوین و رسیدن قیمت آن به پایین ترین سطح در پنج ماه گذشته، چند شاخص مهم نشان می دهند که خریداران ممکن است بر بازار مسلط شوند و قیمت این ارز احتمالا دوباره افزایش خواهد یافت.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین

تقویت چشم انداز صعودی با واگرایی قیمت و RSI

بیت کوین در ماه جولای نوسانات زیادی را شاهد بوده و قیمت آن بیش از 10.5 درصد کاهش یافته است. قیمت این ارز بزرگ بازار در 5 جولای به پایین ترین سطح در 53550 دلار رسید. ترس از فروش توسط طلبکاران صرافی ورشکسته ام‌تی گاکس و همچنین دولت آلمان منجر به کاهش شدید قیمت این ارز بزرگ بازار شدند. طبق گزارش ها، صرافی ام‌تی گاکس بازپرداخت بیش از 140000 بیت کوین را به طلبکارانش آغاز کرده است.
شاخص قدرت نسبی (RSI) چیست و چگونه می توان از آن در تحلیل قیمت استفاده کرد؟

کاهش اخیر بیت کوین با واگرایی بین قیمت و شاخص قدرت نسبی (RSI) همراه بود. این واگرایی معمولا حاکی از آن است که فشار فروش در حال کاهش است، اگرچه قیمت همچنان به کاهش خود ادامه می دهد.

در تحلیل تکنیکال، این واگرایی اغلب حاکی از معکوس شدن احتمالی روند یا کاهش سرعت روند نزولی است و نشان می دهد که با صعودی شدن احساسات در بین سرمایه گذاران، قیمت بیت کوین ممکن است به زودی به سطوح بالاتر افزایش یابد.

RSI در منطقه اشباع فروش

دو شاخص تکنیکال دیگر از سناریوی معکوس شدن روند به صعودی حمایت می کنند. بیت کوین در 5 جولای الگوی شمع چکش یا هامر صعودی را تشکیل داد که مشخصه آن یک بدنه کوچک در انتهای بالای شمع روزانه و یک فیتیله بلند در پایین و یک فیتیله بسیار کوچک در بالای بدنه است. در ماه مه شاهد الگوی مشابه آن بودیم.
معرفی و بررسی 12 الگوی شمعی محبوب

شاخص قدرت نسبی روزانه نزدیک به عدد 30 و منطقه اشباع فروش قرار دارد که این اتفاق اغلب قبل از یک دوره تثبیت یا افزایش قیمت رخ می دهد. تحلیلگری با نام مستعار ” Jacob Canfield” پیش بینی می کند که این می تواند نشان دهنده برگشت قیمت به سطوح بالاتر باشد و بیت کوین احتمالا به “سقف منطقه قبلی” خود (یعنی بالای سطح 70000 دلار) برخواهد گشت.

احتمال کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر

افزایش احتمال کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر ممکن است در هفته آتی بیت کوین را تقویت کند و این ارز احتمالا روند صعودی خود را از سر خواهد گرفت.

براساس داده های جمع آوری شده توسط CME، تا 7 جولای معامله گران وال استریت احتمال کاهش 0.25 درصدی نرخ بهره توسط فدارل رزور را 72 درصد پیش بینی کردند. یک ماه قبل، احتمال آن 46.60 درصد بود.

احتمال کاهش نرخ بهره به دلیل کاهش نرخ استخدام در ایالات متحده افزایش یافته است. هنگامی که بازار کار آمریکا ضعیف می شود، فدرال رزرو اغلب کاهش نرخ بهره را برای تحریک فعالیت های اقتصادی مد نظر قرار می دهد. نرخ بهره پایین تر معمولا برای بیت کوین و سایر دارایی های ریسکی صعودی است، چون جذابیت سرمایه گذاری های سنتی مانند اوراق قرضه ایالات متحده را کم تر می کند.

ورودی سرمایه به ETFهای اسپات

یکی دیگر از شاخص های صعودی برای بیت کوین، از سرگیری ورودی سرمایه به ETFهای اسپات آن پس از دو روز خروج متوالی است.
صندوق قابل معامله در بورس یا ETF چیست و چگونه کار می کند

طبق داده های فارساید اینوسترز (Farside Investors)، پس از انتشار داده های نرخ بیکاری در 5 جولای، ETFهای اسپات در مجموع 143.10 میلیون دلار بیت کوین را جذب کردند که این نشان دهنده افزایش ریسک پذیری در بین سرمایه گذاران وال استریت است.

صندوق FBTC شرکت فیدلیتی با ورودی 117 میلیون دلار  پیشتاز بود. صندوق BITB شرکت بیت وایز، صندوق ARKB شرکت آرک اینوست و صندوق HODL شرکت ون‌اک به ترتیب، 30.2، 11.3 و 12.8 میلیون دلار ورودی داشتند. در مقابل، صندوق GBTC شرکت گری اسکیل خروجی خالص 28.6 میلیون دلار را ثبت کرد.

افزایش شاخص عرضه پول آمریکا

نشانه های صعودی بیشتر برای بیت کوین از افزایش اخیر عرضه پول M2 آمریکا ناشی می شود. شاخص عرضه پول یا حجم نقدینگی شامل پول نقد، سپرده های بانکی، سپرده های پس انداز، اوراق بهادار و سایر سپرده های بلند مدت است.

شاخص عرضه پول M2 تا ماه مه 2024 تقریبا 0.82 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت. این شاخص در ماه مه 93.2 میلیارد دلار نسبت به ماه آوریل افزایش داشت و به 20.963 تریلیون دلار رسید.

افزایش شاخص M2 برای بیت کوین صعودی است، زیرا حجم نقدینگی را در اقتصاد افزایش می دهد. هر چه پول بیشتری در چرخه گردش باشد، سرمایه گذاری در دارایی های پرریسک تر مانند بیت کوین بیشتر می شود، چون سرمایه گذاری های سنتی مانند پس اندازها و اوراق قرضه بازده کم تری دارند.

تسلیم ماینرها به کف قیمت بیت کوین اشاره می کند

شاخص تسلیم ماینرهای بیت کوین به سطوح مشاهده شده در اواخر سال 2022 (زمان سقوط صرافی اف‌تی‌ایکس و رسیدن قیمت این ارز به پایین ترین سطح خود) نزدیک می شود و این نشان می دهد که قیمت ممکن است به کف خود رسیده باشد. تسلیم ماینر زمانی اتفاق می افتد که ماینرها عملیات استخراج را به دلیل عدم سودآوری کاهش می دهند یا بخشی از کوین های استخراج شده و ذخایر خود را برای پوشش هزینه های  استخراج یا کسب سود می فروشند.

تحلیل‌گران بازار طی یک ماه گذشته که قیمت بیت کوین از سطح 68791 دلار به حدود 53550 دلار سقوط کرد، چندین نشانه از تسلیم شدن ماینرها را شناسایی کرده اند. یکی از این نشانه ها، کاهش قابل توجه نرخ هش شبکه این ارز است.
نرخ هش یا قدرت هش بیت کوین چیست؟

نرخ هش بیت کوین پس از ثبت رکورد در 27 آوریل، 7.7 درصد کاهش یافته و به پایین ترین سطح چهار ماهه خود در 576 اگزاهش در ثانیه رسیده است. این نشان می دهد که برخی از ماینرها در حال کاهش دادن فعالیت استخراج هستند و این حاکی از فشار شدید مالی در جامعه ماینرها پس از هاوینگ است.

زمانی که ماینرهای ضعیف تر از بازار خارج می شوند یا فعالیت استخراج خود را کاهش می دهند، ماینرهای قوی تر شاهد سود بیشتری خواهند بود، بنابراین آنها عملیات خود را تقویت می کنند و کم‌تر می فروشند. این شاخص ها نشان می دهند که بیت کوین ممکن است به کف خود نزدیک شود؛ درست مشابه چرخه های قبلی که فشار فروش ماینرها و کاهش فعالیت های استخراج قبل از افزایش قیمت اتفاق افتادند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.