در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

ساتوشی ناکاموتو همچنان بزرگترین نهنگ بیت کوین است

0 1,928

تحلیلگران تخمین می زنند که ارزش بیت کوین هایی که ساتوشی ناکاموتو برای حفظ امنیت شبکه استخراج کرده به 10.9 میلیارد دلار می رسد. اما آیا این ارزها فروخته نخواهند شد؟

گزارش اخیر Whale Alert ، ارائه دهنده تحلیل ها و ردیابی های بلاک چین، نشان داد که پاتوشی در اولین روزهای پیدایش بیت کوین 1125150 بیت کوین به ارزش 10.9 میلیارد دلار (با قیمت فعلی) استخراج کرده تا از شبکه این ارز در برابر حمله 51 درصد محافظت کند.

تایید شده که پاتوشی همان ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس بیت کوین است و همچنین بلاک های اولیه استخراج شده  توسط پاتوشی شامل اولین تراکنش بیت کوین به هال فینی (برنامه نویس معروف و مشارکت کننده در شبکه بیت کوین) است.

Whale Alert با بررسی تحقیقات قبلی انجام شده توسط سرخیو لرنر ، رمز نویس و پژوهشگر مستقل ، به این نتیجه رسید. لرنر اصطلاح پاتوشی را اختراع کرد. این الگو نشان می دهد که اکثر  بیت کوین های اولیه توسط یک نفر و با دسترسی به نرم افزار استخراج تغییر یافته تولید شده اند.

الگوی پاتوشی
الگوی پاتوشی

در نمودار بالا، الگوی پاتوشی تصویرسازی شده است و نشان می دهد که خطوط مستقیم از نرم افزار استاندارد استخراج  استفاده می کنند و خطوط ” مورب دندانه دار” به پاتوشی نسبت داده شده اند.

Whale Alert با استفاده از همین الگو کشف کرد که پاتوشی “سرعت بین بلاک ها ” را تنظیم کرده تا متوسط زمان تولید بلاک در 0.6 بلاک در هر10 دقیقه حفظ شود.

Whale Alert همچنین با بررسی الگوهای به جامانده از این استخراج کننده بر روی برخی از کدهای موجود در هر بلاک، به این نتیجه رسید که در عملیات اولیه استخراج از 48 کامپیوتر استفاده شده و یکی از آنها برای هماهنگ سازی به کار رفته است.

چرا الگوی پاتوشی منحصر بفرد است

طبق گزارش Whale Alert، دو دلیل برای تنظیم سرعت وجود دارد. یا این که زمان تولید بلاک در حدود 10 دقیقه نگه داشته شود یا از شبکه در برابر حمله 51 درصد محافظت شود.

 ساتوشی با رشد شبکه، سهم  نرخ هش خود را در 60 درصد ثابت نگه داشت، در حالی که یک حمله 51 درصد در آن زمان تهدید بزرگی برای شبکه بیت کوین بود. البته در این اواخر این حمله تهدیدی برای ارز رمزهای جدید نیز بوده است.

به نظر می رسد که ساتوشی تلاش کرده تا از شبکه بیت کوین محافظت کند، اما وی با کمتر شدن حملات مخرب، نرخ تولید بلاک های پاتوشی را به یک بلاک در هر 10 دقیقه کاهش داده است.

بسیاری از تحلیلگران معتقدند زمانی که ساتوشی اطمینان حاصل کرده که شبکه به اندازه کافی غیر متمرکز شده، عملیات استخراج را در بلاک 54316 متوقف کرده است. البته بی نظمی هایی در بلاک های بعدی وجود داشته که تا ماه مه سال 2010 یا بلاک 112500 ادامه یافته اند، اما در حال حاضر، این موارد نمی توانند موید پاتوشی یا ساتوشی بودن باشند.

آیا ساتوشی بیت کوین های خود را در آینده خواهد فروخت؟

به نظر می رسد که اقدامات پاتوشی به دقت بررسی شده و در راستای حفاظت از شبکه به کار گرفته شده اند، به طوری که نرخ هش جهانی بیت کوین افزایش یافته و عملیات استخراج سرعت گرفته اند. بعید است که این شخص بخواهد مقداری از بیت کوین های خود را بفروشد، چون فروش آنها تاثیر نامطلوبی بر شبکه بیت کوین خواهد گذاشت. Whale Alert به این نتیجه رسید که:

زمان توقف عملیات استخراج، روش استخراج، کاهش منظم سرعت استخراج و عدم فروش نشان می دهند که ساتوشی فقط علاقمند به توسعه و محافظت از شبکه نوپای بیت کوین بوده است. بیت کوین های استخراج شده توسط پاتوشی احتمالا نتیجه محض این تلاش ها بوده و بعید به نظر می رسد که این شخص  بخواهد بیت کوین های خود را بفروشد. اگرچه این سوال همچنان باقی است که چرا ساتوشی آنها را نفروخته است؟

طبق گفته یکی از برنامه نویسان اولیه بیت کوین، ساتوشی به حدی از حمله 51 درصد می ترسید که حتی یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) برای محافظت از شبکه آماده کرده بود. هرچند که از آن برای متعادل نگه داشتن عملیات استخراج استفاده نکرده است.

لرنر معتقد است که اقدامات پاتوشی برای کسب سود صورت نگرفته اند و ساتوشی هرگز از بیت کوین های خود استفاده نخواهد کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.