بیت کوین آماده یک سیکل افزایشی

قیمت بیت کوین

فرانک هولمز، مدیرعامل گلوبال اینوسترز آمریکا و یکی از سرمایه داران منابع طبیعی این کشور بیت کوین را یک جایگزین برای طلا عنوان کرد. اما در عین حال گفت که یک ذخیره ارزش فیزیکی را نسبت به دیجیتال آن ترجیح میدهد. علاوه بر این، او به جوانانی که نتوانستند وظیفه ی خود را در قبال بیت کوین و فلزات گرانبها مانند طلا انجام دهند، هشدار سخت داد.

هولمز در یک مصاحبه با کیتکو، سازمان تجارت فلزات گرانبها، در هفدهم ماه مه به این واقعیت اشاره کرد که علیرغم سقوط قیمت ارزها به دنبال آخرین زمستان بازار رمزنگاری، تعداد کیف پول های بیت کوین و رمزنگاری از سال 2018 افزایش یافته اند.

آنچه که در تمام طول سال 2018 مهم است، افزایش تعداد کیف پول افراد خریدار بیت کوین علیرغم افت 80 الی 90 درصدی قیمت ها بسته به نوع آن دارایی است. این نشان می دهد ما برای سیکل افزایشی بعدی آماده هستیم.

هولمز علاوه بر افزایش پذیرش عمومی دریافت که وضیت سقوط بازار رمزنگاری در ژانویه 2018 برای ورود به یک سیکل نزولی تا حدی مطلوب است. در مقایسه با بازارهای سنتی 2008 که یکی از بدترین رکودهای اقتصادی تاریخ را تجربه کردند، بازار ارزهای رمزنگاری در اوایل 2008 اینگونه نبود و طبق اعتقاد هولمز به آنها اجازه داد تا سریع بهبود یابند.

این اصلاح می تواند تا یک سال طول بکشد. ما به آرامی در حال خارج شدن از آن هستیم. بیت کوین در حال تبدیل شدن به یک کلاس دارایی جایگزین مانند طلا است.

هولمز با وجود پذیرش یک سیکل صعودی برای بیت کوین، می گوید طلا را به بیت کوین ترجیح می دهد. او بیان می کند بیت کوین یک جایگزین برای فلزات گرانبهای واقعی نیست.

هولمز یک پیش بینی دیگر ارائه کرد. او گفت قیمت طلا با فروکش کردن بانک های مرکزی سراسر جهان افزایش خواهد یافت. این موضوع به خصوص در اروپا منجر به کاهش ارزش ارزهای فیات و باعث هدایت کردن معامله گران به سمت فلزات گرانبها می شود. او به جنگ تجاری بین آمریکا و چین اشاره کرد که در نهایت  منجر به پایین آمدن قیمت ها خواهد شد. او بعلاوه دولت های اروپا را برای چاپ پیوسته پول سرزنش کرد.

عدم قطعیت جغرافیایی و سیاسی که در اطراف روابط تجاری چین و آمریکا به وجود آمده نیز می تواند در ایجاد اشتیاق جهت سرمایه گذاری ارزهای رمزنگاری مشارکت کند، زیرا اطمینان اقتصادهای سنتی و ارزهای فیات کمتر است.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

آیا روند صعودی بیت‌کوین پس از سال‌های منفی، در سال 2026 تکرار می‌شود؟

اگرچه بیت‌کوین در ابتدای سال ۲۰۲۵ رشد قابل توجهی داشت، این سال را با کاهش ۶.۳۶ درصد به پایان رساند و شمع سالانه را قرمز بست. بررسی داده‌های گذشته قیمت نشان می‌دهد وقتی این ارز یک سال را منفی به پایان می‌رساند، معمولاً سال بعد رشد قابل توجهی را تجربه می‌کند.

سولانا موبایل تاریخ و جزئیات عرضه توکن SKR و ایردراپ آن را اعلام کرد

شرکت سولانا موبایل، زیرمجموعه شرکت سولانا لبز، اعلام کرد که توکن اختصاصی خود با نماد SKR را در تاریخ ۲۱ ژانویه عرضه خواهد کرد و کاربران گوشی هوشمند سولانا سیکر (Solana Seeker) این شانس را خواهند داشت که از طریق ایردراپ تا ۲۰ درصد از کل عرضه این توکن را دریافت کنند.

ریپل با رشد 25 درصدی بیت کوین و اتریوم را پشت سر گذاشت

توکن پرداختی ریپل، (XRP)، سال ۲۰۲۶ را با یک شروع انفجاری آغاز…

دیدگاهتان را بنویسید