در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

روبرو شدن بیت کوین با مقاومت در خط روند نزولی بلند مدت خود

0 1,001

قیمت بیت کوین از 9 سپتامبر روند صعودی خود را آغاز کرد و تقریبا با 16 درصد افزایش به مقاومت خط روند نزولی بلندمدت در حدود سطح 23000 دلار رسیده است. روندهای صعودی قبلی در نزدیک این خط روند نزولی متوقف شده اند.
بیت کوین چیست؟ آموزش کامل بیت کوین

بیت کوین
نمودار روزانه بیت کوین

شاید بیت کوین و در کل بازار ارز رمزنگاری در آستانه به روزرسانی Merge اتریوم (که برای 13 تا 16 سپتامبر برنامه ریزی شده) روند صعودی داشته باشند یا این که در نهایت به کف خود برسند. داده های نمودار هفتگی تریدینگ ویو نشان می دهد که شاخص قدرت نسبی بیت کوین در 27 ژوئن و 15 آگوست به پایین ترین سطح خود رسیده که از سال 2019 تاکنون مشاهده نشده است.

در حال حاضر، شاخص قدرت نسبی از عدد 31 (منطقه اشباع فروش) به 38.5 بازگشته است. برخی از معامله گران همچنین ممکن است به واگرایی صعودی در این شاخص توجه کنند، که در آن RSI یک خط روند صعودی را دنبال می کند، در حالی که شمع های هفتگی بیت کوین نزولی هستند. میانگین متحرک واگرایی همگرایی نیز با افزایش حجم خرید و تلاش بیت کوین برای خروج از منطقه 90 روزه فعلی خود، صلیب تشکیل داده است.

بیت کوین در یک منطقه 90 روزه

از 21 ژانویه تاکنون، بیت کوین در منطقه ای معامله می شود که منجر به ایجاد پرچم های نزولی پی در پی و ادامه روند نزولی به سمت پایین ترین سطح های سال شده است. قیمت در 90 روز گذشته به طور مداوم با مقاومت قوی در خط روند نزولی مواجه بوده است.

خط روند نزولی
پرچم های نزولی متوالی در نمودار روزانه

معامله گران باید بیت کوین را زیر نظر بگیرند تا چند شمع روزانه را در بالای مقاومت خط روند نزولی ببندد و در بالای سطح 25400 سقفی بالاتر از سقف قبلی (higher high ) تشکیل دهد یا حتی به بالای میانگین متحرک 200 روزه در 30000 دلار بشکند، تا بینش بهتری در مورد تغییر روند یا حداقل افزایش به یک منطقه جدید ارائه کند. تا زمانی که این اتفاق رخ ندهد، شیوه معمول در بین معامله گران این است که در نزدیک مقاومت بلند مدت وارد موقعیت لانگ نشوند و منتظر بمانند تا ببینند آیا روند صعودی حفظ می شود یا این که روند نزولی غالب ادامه می یابد.
موقعیت خرید (long) یا فروش (short) چیست؟ چگونه می توان از آنها استفاده کرد؟

رویدادهای مهم برای بازار

سرمایه گذاران منتظر انتشار داده های شاخص قیمت مصرف کننده (نرخ تورم) ماه آگوست آمریکا در 13 سپتامبر و نشست دو روزه (20 تا 21 سپتامبر) کمیته بازار آزاد فدرال رزرو برای تصمیم گیری در مورد نرخ بهره هستند. تحلیلگران افزایش 0.75 درصدی نرخ بهره را پیش بینی کرده اند.

بازار ارز رمزنگاری نیز منتظر دو رویداد مهم در روزهای آتی است. به روزرسانی Merge در شبکه اتریوم (بین 13 تا 16 دسامبر) و هاردفورک واسیل کاردانو ( برنامه ریزی شده برای 22 سپتامبر) می توانند موجب افزایش نوسانات در چند ارز رمزنگاری شوند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.