شرکت مانسا که خدمات پرداخت بین المللی ارائه میدهد، توانسته است 10 میلیون دلار سرمایه جذب کند. تتر، ناشر ارز پایدار USDT، رهبری این دور سرمایهگذاری را بر عهده گرفته است. این سرمایهگذاری به گسترش جهانی مانسا و تقویت راهحلهای نقدینگی مبتنی بر زنجیره این شرکت کمک خواهد کرد.
تتر (USDT) چیست؟ راهنمای کامل تتر
تتر، پیشگام در توسعه خدمات پرداخت با استفاده از ارز پایدار
تتر قبلا در دور پیش، سرمایه گذاری به ارزش 3 میلیون دلار، در مانسا انجام داده بود. علاوه بر تتر، شرکتهای دیگری مانند پولیمورفیک کپتال، اکتررا کپتال، فاکلتی گروپ و تریو دیجیتال نیز در این سرمایهگذاری شرکت داشتهاند. علاوه بر این، مانسا 7 میلیون دلار تامین نقدینگی دیگر از سرمایهگذاران نهادی دریافت کرده است.
استفاده از USDT برای حل چالشهای نقدینگی در پرداختهای بینالمللی
مانسا از تتر برای تسهیل و تسریع پرداختهای بینالمللی استفاده میکند. هدف این شرکت، رفع چالشهای نقدینگی در تراکنشهای فرامرزی است تا کسبوکارها بتوانند به راحتی و با هزینه کمتر تراکنشهای خود را انجام دهند.
پاولو آردوئینو، مدیرعامل تتر، در اینباره گفت: دیدگاه مانسا در رفع مشکلات نقدینگی در پرداختهای بینالمللی با ماموریت ما برای ایجاد یک سیستم مالی کارآمدتر و فراگیرتر همراستا است. با استفاده از USDT برای پرداختهای آنی و تسویهحساب فوری، مانسا توانسته است مشکلات حیاتی شرکتهای پرداخت در بازارهای نوظهور را حل کند.
برنامههای گسترش جهانی مانسا با تامین سرمایه جدید
با جذب سرمایه جدید، مانسا قصد دارد به گسترش خود در مناطقی مانند آمریکای لاتین و آسیای جنوب شرقی بپردازد.
این مناطق معمولاً با مشکلات نقدینگی در عملیاتهای پرداخت بینالمللی مواجه هستند. مانسا از زمان راهاندازی در اوت 2024، شراکتهایی را با ارائهدهندگان خدمات پرداخت در آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی ایجاد کرده است و تاکنون حدود 31 میلیون دلار حجم تراکنش پردازش کرده است.
نقش رو به رشد ارزهای پایدار در تحول صنعت مالی جهانی
این دور از سرمایهگذاری نشاندهنده نقش مهم ارزهای پایدار مانند USDT در تحول صنعت مالی جانی است. شرکتهایی مانند مانسا از فناوری بلاکچین برای بهبود و تسهیل تراکنشهای بینالمللی و افزایش دسترسی مالی در مناطق مختلف استفاده میکنند.
همکاری استراتژیک تتر با قانونگذاران آمریکایی برای تدوین مقررات ارزهای پایدار