در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

سهم کشورهای جهان از نرخ هش بیت کوین چقدر است؟

0 1,977

گزارش جدید شرکت تحقیقاتی ارز رمزنگاری بیتودا( Bitooda) ادعا می کند که چین تنها 50 درصد و ایالات متحده آمریکا 14 درصد از ظرفیت جهانی استخراج بیت کوین را در اختیار دارند.

این داده ها با یافته های قبلی دانشگاه کمبریج برای امور مالی جایگزین (CCAF) کاملا مغایر هستند. طبق یافته های این دانشگاه سهم چین و آمریکا از نرخ هش جهانی بیت کوین به ترتیب 65 و 7.2 درصد است.

شرکت بیتودا در گزارش 15 جولای ( که با پشتیبانی مدیر دارایی فیدلتی اینوستمنتس تهیه شده) خاطر نشان کرد که چندین منبع عمومی از جمله “مکالمات محرمانه” با استخراج کنندگان، تولید کنندگان ریگ های استخراج و معامله گران را برای تعیین مناطق دارای بیشترین ظرفیت استخراج بررسی کرده است. این شرکت افزود:

با بررسی داده های قیمت برق ارائه شده به صورت ناشناس، توانستیم 4.1 گیگاوات برق از 153 سایت استخراج از جمله 67 سایت با حدود 3 گیگاوات برق مکان یابی کنیم.

نتیجه این بررسی معلوم کرد که چین 50 درصد از کل نرخ هش جهانی را در اختیار دارد. به نظر می رسد که این نتیجه تخمین های قبلی و همچنین این دیدگاه متداول که چین درصد بالایی از ظرفیت استخراج را به خود اختصاص داده، تضعیف می کند.

به نظر می رسد که آمریکا با در اختیار داشتن 14 درصد از ظرفیت جهانی استخراج به سرعت در حال تبدیل شدن به یک مرکز بزرگ استخراج است. ایران، روسیه و قزاقستان هر کدام 8 درصد، کانادا 7 درصد ، ایسلند 2 درصد و بقیه جهان 3 درصد از ظرفیت استخراج بیت کوین را به خود اختصاص داده اند.

شرکت بیتودا اذعان کرد که یک نکته مبهم وجود دارد. گفتگوهای ما باعث شد تا باور کنیم که آمریکا، کانادا و ایسلند بیشترین ظرفیت استخراج را در اختیار دارند، اما فقط بخش خیلی کمی در اختیار چین و بقیه سایت های استخراج در جهان قرار دارد.

این شرکت با بررسی هزینه برق دریافت که در حال حاضر نیمی از استخراج کنندگان بیت کوین به طور متوسط 0.03 دلار برای هر کیلو وات ساعت می پردازند. این مبلغ در سال 2018 0.06 دلار برای هر کیلو وات ساعت بود. به طور متوسط، هزینه استخراج یک بیت کوین برای استخراج کنندگان 5000 دلار است، اما قیمت برق برای دستگاه های استخراج قدیمی باید زیر 0.02 دلار برای هر کیلو وات ساعت باشد تا هزینه استخراج سر به سر شود.

در کشور چین، بخش قابل توجهی از ظرفیت استخراج به استان هایی مانند سیچو آن و یون نان انتقال داده شده تا از قیمت پایین تر برق در فصل بارانی ( از ماه مه تا اکتبر) بهره ببرند. در این مدت، باران بیش از حد منجر به تولید زیاد برق آبی (هیدرو الکتریسیته) می شود و به همین دلیل استخراج کنندگان بیت کوین برای هر کیلو وات ساعت کمتر از 0.01 دلار پرداخت می کنند.

شرکت بیتودا توضیح داد که استدلال ما بر خلاف دانش سنتی است که نشان می دهد قیمت پایین برق باعث رشد نرخ هش شبکه بیت کوین در طول فصل بارانی می شود.

این شرکت افزود:

از نظر ما فصل بارانی یا برق آبی هزینه های استخراج را به مدت 6 ماه پایین می آورد که این باعث فروش کمتر بیت کوین برای تامین هزینه های عملیات استخراج می شود و استخراج کنندگان برای تامین بودجه رشد ظرفیت به جمع آوری سرمایه روی می آورند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.