انتقال بیت کوین های هک شده صرافی بیت فینکس

صرافی بیت فینکس

هکرها در روز دوشنبه 2500 بیت کوین به ارزش 28 میلیون دلار انتقال دادند.این بیت کوین ها در سال 2016 از صرافی بیت فینکس به سرقت رفته اند.

روز گذشته قیمت در صرافی بیت فینکس تا سطح 11379 دلار افزایش یافت .طبق آمارهای ارائه شده توسط Whale-alert.io هکرها شش ساعت قبل از این افزایش قیمت 25 میلیون دلار بیت کوین به بخش های مختلف انتقال دادند.

بیت کوین های انتقال داده شده توسط هکر در سال 2016 از بیت فینکس به کیف پول های ناشناس ارسال شده اند.

تعداد بیت کوین های برخی تراکنش ها بین 85 تا 174 عدد بود. در حالی که برخی دیگر حاوی 400 بیت کوین بودند. یک سری از تراکنش ها در ساعت 21:11  و تعدادی هم در ساعت 22:19 روز دوشنبه انجام شدند.

بیت کوین
رسیدن قیمت بیت کوین به سطح 11379 دلار در صرافی بیت فینکس

ارزش کل بیت کوین های انتقال داده شده

هکرها در مجموع 2550 بیت کوین انتقال دادند. در زمان انتقال، قیمت در سطح 10350 دلار بود. هکرها در سال 2016 به سیستم امنیتی صرافی بیت فینکس دسترسی پیدا کردند. در این اقدام 120000 بیت کوین از این صرافی به سرقت رفت.

در آن زمان، ارزش کل بیت کوین های به سرقت رفته حدود 72 میلیون دلار بود. اما ارزش آنها با قیمت فعلی تقریبا 1.3 میلیارد دلار است. 

بیت فینکس هنوز هم یک صرافی معروف است. این صرافی با ایجاد یک توکن پشتیبانی شده، خسارت مشتریان را جبران کرد.

بیت کوین های به سرقت رفته بیتفنیکس همیشه موضوع مورد بحث ناظران بوده است. افراد هم توجه بیشتری به وجوه خود دارند. این بیت کوین ها اخیرا انتقال داده شده اند. اما هکرها آنها را سال ها در کیف پول های خود نگه داشته اند.

هکرها در تاریخ 11 ژوئن نیز 5 میلیون دلار بیت کوین در 20 تراکنش جداگانه جابجا کردند. البته انتقال روز گذشته یکی از بزرگترین انتقال ها تاکنون بوده است.

حسن صادقی

مقالات مرتبط

رشد قابل‌توجه توکن UNI پس از شروع رأی‌گیری در مورد یک پیشنهاد مهم

قیمت توکن UNI هم‌زمان با آغاز رأی‌گیری درون‌زنجیره‌ای درباره پیشنهادی برای فعال‌سازی کارمزدهای پروتکل یونی‌سواپ و سوزاندن توکن‌ها، طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۹ درصد رشد کرد.پیشنهاد «یونیفیکیشن یا Unification» با هدف هم‌راستا کردن یونی سواپ‌لبز، بنیاد یونی‌سواپ و مدیریت پروتکل حول یک ساختار مشترکِ کارمزد و مشوق‌ها ارائه شده است. نتایج اولیه رأی‌گیری نشان‌دهنده حمایت قاطع از این پیشنهاد است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت اکسدوس را به‌دلیل نقض تحریم‌های ایران جریمه کرد

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (OFAC) وزارت خزانه‌داری آمریکا در ۱۶ دسامبر اعلام کرد که شرکت اکسدوس موومنت (Exodus Movement) با پرداخت ۳,۱۰۳,۳۶۰ دلار، پرونده حقوقی مسئولیت مدنی خود بابت ۲۵۴ مورد نقض تحریم‌های ایران را حل و فصل کرده است. این شرکت از اکتبر ۲۰۱۷ تا ژانویه ۲۰۱۹خدمات پشتیبانی مشتریان را به کاربران در ایران ارائه می‌کرد که در برخی موارد آن‌ها را قادر می‌ساخت تا از طریق نرم‌افزار کیف‌پول اکسدوس به صرافی‌های ارز رمزنگاری دسترسی داشته باشند. OFAC با توجه به این توافق اعلام کرد که شرکت اکسدوس این نقض‌ها را به صورت داوطلبانه گزارش نکرده و ۱۲ مورد از ۲۵۴ نقض، بسیار جدی بوده‌اند.

نهنگ‌های جدید، بازار بیت‌کوین را بازنویسی می‌کنند

داده‌های پلتفرم CryptoQuant نشان می‌دهد آدرس‌هایی که در دسته «نهنگ‌های جدید» طبقه‌بندی…

دیدگاهتان را بنویسید