موافقت دولت با استخراج رمز ارزها

رمز ارز

هیات وزیران در جلسه عصر یکشنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، با استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده به عنوان یک فعالیت صنعتی و با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت کرد.

به موجب این تصمیم، استفاده از رمز ارزها صرفاً با قبول مسئولیت ریسک از سوی متعاملان بوده و مشمول حمایت و ضمانت دولت و سیستم بانکی نمی‌شود و بهره‌گیری از آن در مبادلات داخل کشور نیز مجاز نیست.

همچنین این فعالیت همچون سایر فعالیت‌های صنعتی، مشمول مالیات خواهد بود و شمول معافیت از مالیات، منوط به صدور رمز ارز و بازگرداندن ارز حاصله به چرخه اقتصادی کشور است.

ایمان کیمیایی

مقالات مرتبط

آیا روند صعودی بیت‌کوین پس از سال‌های منفی، در سال 2026 تکرار می‌شود؟

اگرچه بیت‌کوین در ابتدای سال ۲۰۲۵ رشد قابل توجهی داشت، این سال را با کاهش ۶.۳۶ درصد به پایان رساند و شمع سالانه را قرمز بست. بررسی داده‌های گذشته قیمت نشان می‌دهد وقتی این ارز یک سال را منفی به پایان می‌رساند، معمولاً سال بعد رشد قابل توجهی را تجربه می‌کند.

سولانا موبایل تاریخ و جزئیات عرضه توکن SKR و ایردراپ آن را اعلام کرد

شرکت سولانا موبایل، زیرمجموعه شرکت سولانا لبز، اعلام کرد که توکن اختصاصی خود با نماد SKR را در تاریخ ۲۱ ژانویه عرضه خواهد کرد و کاربران گوشی هوشمند سولانا سیکر (Solana Seeker) این شانس را خواهند داشت که از طریق ایردراپ تا ۲۰ درصد از کل عرضه این توکن را دریافت کنند.

ریپل با رشد 25 درصدی بیت کوین و اتریوم را پشت سر گذاشت

توکن پرداختی ریپل، (XRP)، سال ۲۰۲۶ را با یک شروع انفجاری آغاز…

دیدگاهتان را بنویسید