در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

مراقب کیف پول های جعلی و اپلیکیشن های کلاهبرداری ارز رمزنگاری در گوگل پلی استور باشید

1 733

خانم ماریا واکا از ایالت فلوریدا در 13 آگوست در دادگاه ایالتی کالیفرنیا از گوگل شکایت کرد و مدعی شد که یک اپلیکیشن کیف پول ارز رمزنگاری از گوگل پلی استور (Google Play Store) دانلود کرده که مخرب بوده و باعث شده تا مجرمان سایبری 5 میلیون دلار ارز رمزنگاری را از وی سرقت کنند. 

خانم واکا ادعا کرد که اپلیکیشن “Yobit Pro” از گوگل و پلتفرم امن پلی استور سوء استفاده کرده و باعث سرقت دارایی های ارز رمزنگاری وی شده است. این شکایت سوالاتی را در مورد آگاهی گوگل از این اپلیکیشن کلاهبرداری و مدت زمان آن در این پلتفرم ایجاد می کند. شکایت خانم واکا شامل ادعای سهل انگاری، قصور و نقض قوانین تبلیغات کاذب و حمایت از مصرف کننده کالیفرنیا توسط گوگل است. 

گوگل
بخشی از شکایت خانم واکا

گوگل بعد از سه ماه اپلیکیشن مخرب را حذف کرد

این شکایت نشان می دهد که تعداد زیادی از مجرمان سایبری از ارزهای رمزنگاری برای کلاهبرداری از افراد استفاده می کنند و بر نیاز به قوانین و نظارت سختگیرانه در بازار ارز رمزنگاری تاکید می کند.

طبق ادعای خانم واکا، گوگل اپلیکیشن کلاهبرداری “Yobit Pro” را پس از سه ماه از پلتفرم گوگل پلی استور حذف کرده است و به غیر از وی، 5 کاربر دیگر نیز قربانی این اپلیکیشن مخرب شده اند.

اپلیکیشن “Yobit Pro” یک کیف پول کلاهبرداری بوده که مجرمان سایبری آن را کنترل می کردند. خانم واکا گفت که بین فوریه تا جولای 2023 مقدار 4.6 میلیون دلار به این اپلیکیشن انتقال داده است و پس از رسیدن دارایی هایش به 7 میلیون دلار اقدام به برداشت کرده، اما اپلیکیشن “Yobit Pro” وی را ملزم به واریز 500 هزار دلار برای پرداخت مالیات کرد.

خانم واکا این مبلغ را ارسال کرد، اما اپلیکیشن دوباره از وی خواست که 2 میلیون دلار بابت تایید ارسال کند. خانم واکا این درخواست را نپذیرفت و ادعا کرد که بعد از آن مجرمان سایبری پیام هایی را برایش فرستادند و تهدید کردند که در صورت عدم واریز این وجه، وی را می کشند.

مراقب باشید

پیش از این نیز در مورد وجود کیف پول های جعلی و بدافزار در پلی استور هشدار داده شده بود. این بدافزارها به هکرها اجازه می دهند تا به سایر برنامه های تلفن همراه قربانیانی که اطلاعات کافی ندارند، دسترسی داشته باشند. این برنامه های مخرب بر روی برداشت و جای گذاری اطلاعات در تلفن همراه تمرکز دارند که می توانند اطلاعات حساس و مهم را به طور مستقیم به هکر منتقل کنند.

منبع news.bitcoin cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. مهدی می گوید

    این نشون میده بر خلاف ادعای آمریکایی‌ها، هیچ امنیتی در اپلیکیشن ها و سایت‌های آنها وجود نداره و فقط بر چسب امنیت رو دارند.

    بعد از سه ماه پاکش کردند؟!!!
    یعنی اوسکول پیش اینا دکترا داره.