در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

دلایل جهش ناگهانی قیمت ریپل چیست؟

0 2,129

در طول هفته گذشته قیمت آلت کوین ریپل از سقف مورد انتظار عبور کرد. طی هفت روز گذشته ریپل رشد بی سابقه 140 درصدی داشت و در حال حاضر با قیمت حدود 0.58 دلار در حال معامله است.
ریپل تا جایی رشد داشت که برای مدتی اتریوم را پشت سر گذاشت و به رتبه دوم از نظر حجم سرمایه بازار رسید(در حال حاضر به رتبه سوم بازگشته است). چه چیزی باعث چنین افزایش و رشدی شده است؟ در حال حاضر پاسخی قطعی برای این سوال وجود ندارد، اما برخی پیشینه ها و نظریه ها در این مورد ذکر شده است.
سوابق: چه چیز ریپل را وارد جدول کرده است؟
ریپل یک شبکه پرداخت کالیفرنیایی است که پروتکل آن در سال 2012 تاسیس شد و اساسا بر تسهیل انتقال بین شرکت های بزرگ مالی متمرکز است. ریپل یک ارز رمزنگاری کامل محسوب نمی شود و در حقیقت برخی ممکن است معتقد باشند که این یک ارز رمزنگاری کلاسیک و تمام رمزنگاری نیست. ریپل قهرمان یک ایدئولوژی کمتر متعارف برای صنعت است. ریپل نمی خواهد دولت را همراه با بانک از سیستم و مدار خارج کند. برعکس این شرکت از همان ابتدا سعی داشته تا با بازیکنان مالی اصلی کار کند. برد گارلینگهوس، مدیر عامل شرکت ریپل، می گوید:

ما از همان ابتدا به دنبال چگونه کار کردن با دولت ها و بانک ها بودیم. من فکر می کنم در جامعه رمزنگاری ارزهای زیادی به دنبال این مسئله بوده اند که چگونه دولت ها را حذف کنند یا چگونه بانک ها را خارج کنند.

گارلینگهوس معتقد است که دولت ها هرگز خارج نخواهند شد و می گوید:

فکر نمی کنم در طول عمر من این اتفاق بیافتد. به همین دلیل است که منطقی است با آنها همکاری داشته باشیم و در چارچوب قانون موجود کار کنیم.

این نگرش به شرکت ریپل کمک شایانی کرده تا بین دیگر ارزها بتوانند با بازیکنان مهم مالی کار کنند. ازجمله ارائه دهنده خدمات پرداخت چینی لیان لیان، سازمان پولی عربستان سعودی و اتحادیه های غربی.
توکن ریپل XRP است. با این حال شرکت خط بین این دو را ترسیم می کند: ریپل خود را به عنوان یک شرکت فناوری معرفی می کند. در حالی که XRP یک دارایی دیجیتال مستقل است که بر اساس فناوری منبع باز بلاک چین با نام XRP Ledger، ساخته شده است. همانطور که در وبسایت این شرکت ذکر شده، ریپل از هردو XRP و XRP Ledger در محصولاتش مانند xRapid استفاده می کند و خود دارای 60 میلیارد XRP است. با این حال مدعی است که نه توکن و نه فناوری را کنترل نمی کند.
نظریه اول: راه اندازی xRapid
xRapid یک ابزار پشتیبانی بلاک چین است که توسط ریپل برای سهولت انتقالات پولی بین مرزی در بین موسسات مالی طراحی شده است.
ریپل امیدوار است تا از آن برای پیشبرد سیستم مالی اصلی استفاده کند. پس از آزمایش پلتفرم برای اجرای پرداخت های بین ایالات متحده و مکزیک در ماه مه، مشخص شد که در هزینه های معاملاتی بین 40 تا 70 درصد صرفه جویی می شود. xRapid ضمن دورزدن ارائه دهندگان ارز خارجی معمول، سرعت انتقال را افزایش می دهد و این فرایند تنها در دو دقیقه انجام می شود. در مقایسه بر طبق تحقیقات مک کینزی، پرداخت های معمولی بین سه تا پنج روز کاری طول خواهد کشید.
این افزایش سرعت و تسهیل با اعلام اخیر شرکت که عنوان کرد که xRapid در ماه آینده یا زودتر راه اندازی می شود، شرکت های مالی را خبردار کرده و توجهات را جلب می کند. این خبر توسط رئیس روابط قانونی آسیا-اقیانوسیه این شرکت، ساگار ساربهای، در 17 سپتامبر اعلام شد:

من اطمینان دارم که تا یک ماه آینده و یا نزدیک به همان زمان شما خبرهای خوبی را در مورد راه اندازی این محصول خواهید شنید.

در ماه آگوست ریپل با سه صرافی رمزنگاری بین المللی شامل بیترکس آمریکا، بیتسو مکزیک و کوینس پی اچ فیلیپین، برای بخشی از راه حل xRapid جهت ایجاد اکوسیستمی سالم جهت مبادلات دارایی های دیجیتال، شریک شد. این همکاری xRapid را قادر می سازد تا بتوانند XRP را به دلار آمریکا، پزوی مکزیک و پزوی فیلیپین تبدیل نماید. علاوه بر این جرمی لایت، معاون رئیس حساب های اسراتژیک ریپل در اتحادیه اروپا، طی مصاحبه ای در تاریخ 15 آگوست گفت که ریپل قصد دارد وارد بازار چین شود تا فناوری DLT(فناوری دفترحساب توزیع شده) خود را به پرداخت های بین مرزی تبدیل کند.
در مورد جهش غیرمنتظره اخیر XRP،برخی از کاربران Reddit معتقدند که xRapid بی سر و صدا راه اندازی شده است، در حالی که خود شرکت اعلام کرده راه اندازی آن در چند مدت آینده رخ خواهد داد. یکی از کاربران نوشت:

من فکر می کنم آنها به تک تک بانک ها اجازه ورود به بازار XRP را می دهند تا از جهش ناگهانی جلوگیری کنند.

کاربر دیگری معتقد است که اگر xRapid در حال استفاده باشد تعجب نخواهد کرد. زیرا پس از افزایش قیمت، اغلب افراد سعی در فروش داشتند اما بازار همچنان رو به صعود بود. اگر فقط سرمایه گذاران باشند، پس باید یک بازار جدید ایجاد شود که تعداد زیادی از افراد به طور ناگهانی اقدام به فروش کنند که بعید به نظر می رسد. در هر صورت انتشار xRapid اتفاقی بزرگ خواهد بود و خبری مثبت برای XRP.
نظریه دوم: پیوستن PNC به RippleNet
خبرهای مرتبط با ریپل این هفته از PNC، یکی از ده بانک بزرگ ایالات متحده با 8 میلیون مشتری و شعبه های کوچکتر در 19 ایالت، شروع شد. در روز چهارشنبه 19 سپتامبر، ریپل اعلام کرد که PNC به RippleNet پیوسته است تا پردازش های بین المللی را برای مشتریان خود انجام دهد. ریپل در توییتی گفت:

این بانک یکی از اولین بانک های بزرگ ایالات متحده است که از فناوری بلاک چین برای تسهیل در پرداخت های داخل و خارج از کشور استفاده می کند.

RippleNet یک شبکه غیرمتمرکز از بانک ها و ارائه دهندگان جهت پرداخت ها است که از طریق راه حل ریپل، مانند xCurrent، به شبکه متصل می شوند. به طور خاص بانک PNC از xCurrent برای سرعت بخشیدن به معاملات خارج از کشور برای مشتریان تجاری خود استفاده خواهد کرد.
ریپل تاکید می کند که این راه حل این امکان را برای مشتریان تجاری PNC فراهم می کند تا بلافاصله پس از ارائه فاکتور و صورتحساب خود، پرداخت انجام شود. معاون ارشد مدیریت محصول ریپل، آشیش بیرلا، معتقد است که استفاده از xCurrent در بانکداری مقدمه ای جهت پذیرش محصولات ریپل مانند xRapid است.
بدیهی است که xCurrent مانند xRapid کل مکاتبات و فرایندها را قطع نمی کند، بلکه سیستم متعارف، بیشتر اصلاح شده و کاملا تغییر نمی کند. xRapid یک پروتکل interledger تغییر ناپذیر بوده که یک دفترحساب توزیع نشده است و توسط دیوید شوارتز، رمزنگار ارشد ریپل تایید و ارائه شده است. وی در مورد استفاده بانک ها از xCurrent برای پرداخت های بین مرزی تردید داشت. او در مصاحبه ای در ماه ژوئن گفته بود که بعید است بانک ها به دلیل عدم مقیاس پذیری و مشکلات مربوط به حریم خصوصی از این تکنولوژی استفاده کنند.
با این وجود اخبار نشان می دهد که این تکنولوژی در حال گسترش است. قابل توجه است که صنایع بلک راک، یک شرکت سرمایه گذاری بین المللی بزرگ، که در سال های 1995 تا 1999 یک شرکت تابعه PNC بود. در حال حاضر PNC بزرگترین سهامدار بلک راک است که دارای 21.45 درصد سهام این شرکت است.
نظریه سوم: ریپل از برچسب امنیتی طفره می رود.
ساربای در مصاحبه اخیر خود با CNBC از این که احتمالا ریپل تحت طبقه بندی امنیتی ایالات متحده قرار گیرد، ابراز نگرانی کرد.
در دفاع از توکن اصیل شرکت، وی به پروتکل منبع باز XRP و مستقل بودن آن از شرکت اشاره کرد و تاکید کرد که ریپل تنها هفت درصد از نودهای معتبر عملیاتی شبکه را کنترل می کند. وی می گوید که کشورهایی مثل استرالیا، فیلیپین و تایلند، ریپل را به عنوان یک کالا دسته بندی می کنند.
بنابراین مانند بیت کوین و اتریوم، ریپل نیز ممکن است توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا(SEC) به عنوان یک ارزغیر امنیتی اعلام شود، که ثابت شده در گذشته باعث افزایش و صعود ارزهای رمزنگاری شده است.
تئوری چهارم: ترس از دست دادن فرصت خرید(FOMO)
افزایش شدید قیمت می تواند باعث ایجاد احساس ترس از دست دادن فرصت خرید یا FOMO شود، که یک نیروی بسیار قدرتمند در بازار رمزنگاری است. این علت به نظر می رسد که مهم ترین دلیل ذکر شده در Reddit باشد. با توجه به این نظریه به محض این که ریپل در 18 سپتامبر اولین جهش را تجربه کرد، سرمایه گذاران به این بازار روی آوردند و از آنجا این افزایش شروع شد.

منبع cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.