دادهها نشان میدهند که معاملهگران با توجه به مشکلات نظارتی بایننس و اجرای سیاست اجباری احراز هویت، درباره آینده ارز بایننس کوین نظرات متفاوتی دارند.
قیمت بایننس کوین در دو هفته 30 درصد افزایش یافت و با سطح مقاومت 450 دلار روبرو شد که در نهایت موفق به شکستن این سطح شد. این همان سقف 3 ژوئن است که پس از آن قیمت 48 درصد اصلاح شد و به کف 225 دلار رسید.
با توجه به شباهت این وضعیت با موارد قبلی، سرمایهگذاران دلایلی برای شک و تردید در عملکرد اخیر دارند. به ویژه این که سولانا در 18 آگوست به بالاترین سطح خود رسید.
این حرکت تا حدی به سرمایه گذاری 70 میلیون دلاری اخیر برای پشتیبانی از صرافی غیرمتمرکز آن، یعنی منگو مارکتس، و راه اندازی یک پروژه NFT نسبت داده شده است.
بایننس کوین پس از توقف ناگهانی معاملات توکنهای سهام در 16 جولای و افزایش نگرانی سرمایهگذاران از تاثیر مشکلات نظارتی بر روند رشد صرافی بایننس، واکنش منفی از خود نشان داد.
در اواخر ماه جولای، توقف معاملات مشتقات بایننس برای کاربران اروپایی و هنگ کنگ بر مشکلات بایننس کوین افزود. در 18 آگوست، بانک مرکزی هلند به خاطر فعالیت غیرقانونی به بایننس هشدار داد. این بانک اعلام کرد که این صرافی مطابق با قانون مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم هلند عمل نمیکند.
صفر شدن اختلاف قیمت قراردادهای دائمی بایننس کوین
دادههای مشتقات بینش خوبی را در مورد موقعیت نهنگها و معاملهگران حرفهای بایننس کوین ارائه می دهد. اگرچه قراردادهای آتی لانگ (خریداران) و شورت (فروشندگان) همیشه با هم مطابقت دارند، اهرم آنها ممکن است متفاوت باشد. بنابراین، با بررسی فاندینگ ریت قراردادهای دائمی می توان تعیین کرد که این سرمایهگذاران تا چه حد صعودی یا نزولی هستند.
صرافیهای مشتقات از طرف درخواست کننده اهرم بیشتر، مبلغی دریافت میکنند و آن را به طرف مقابل پرداخت می کنند. فاندینگ ریت معمولا هر 8 ساعت محاسبه می شود، اما برخی صرافی ها مانند افتیایکس ساعتی محاسبه می کنند.
در بازارهای خنثی (نه صعودی و نه نزولی)، فاندینگ ریت از 0 تا 0.03 در جهت مثبت متغیر است. این عدد معادل 0.6 درصد در هفته است و نشان می دهد که دارندگان موقعیت لانگ آن را پرداخت میکنند.
بین 11 تا 17 آگوست، فاندینگ ریت مثبت 0.10 درصد و کمی صعودی بود، اما در چند روز گذشته از بین رفت. اگرچه کاملا متفاوت از منفی 0.15 درصد بازار نزولی اواخر جولای بود، عدد فعلی اعتماد معامله گران اهرم را جلب نمی کند.
نظر معاملهگران حرفهای صعودی نیست
برای تایید این که آیا این دادهها موضوع خاصی را در مورد قراردادهای دائمی منعکس می کنند یا نه، اختلاف قیمت قراردادهای آتی سه ماهه را بررسی می کنیم. معاملهگران جزئی معمولا به دلیل دردسر محاسبه اختلاف قیمت قرارداد آتی یا تغییر دستی موقعیتهای نزدیک به انقضا، از قراردادهای سه ماهه اجتناب می کنند.
برخلاف قراردادهای دائمی، قراردادهای دارای تاریخ ثابت فاندینگ ریت ندارند. بنابراین، عدم تعادل تقاضا با اختلاف قیمت با بازارهای اسپات معمولی نشان داده می شود.
قراردادهای سه ماهه در بازارهای سالم باید 0.2 تا 1 درصد اضافه قیمت داشته باشند، در حالی که منفی شدن این شاخص نشان دهنده وضعیت نزولی است.
دادهها منفی شدن فاندینگ ریت را در اواسط ماه جولای نشان میدهند، زیرا قیمت قراردادهای آتی با تاریخ انقضا ماه سپتامبر، 5 درصد کم تر از بازار اسپات بود. با این حال، قراردادهای سه ماهه طی هفته های گذشته خنثی بودهاند که این نشان دهنده احساس خنثی تا نزولی معاملهگران حرفهای است.