درآمد 2 میلیارد دلاری کوین بیس از هزینه تراکنش ها

کوین بیس

برایان آرمسترانگ، مدیرعامل صرافی آمریکایی کوین بیس گفت که این صرافی از زمان تاسیس در سال 2012 تا به امروز نزدیک به 2 میلیارد دلار از هزینه انجام تراکنش ها درآمد داشته است.

در روز گذشته بنیانگذار و مدیرعامل صرافی بزرگ رمزنگاری و ارائه دهنده کیف پول کوین بیس در اجلاسی به نام ونیتی فایر گفت که تمرکز کوین بیس همیشه بر روی فناوری بوده است که بخشی از انگیزه آن کسب درآمد و سودآوری است.

کوین بیس از سال 2017 سوددهی دارد و از زمان تاسیس در سال 2012 نزدیک به 2 میلیارد دلار تنها از طریق هزینه تراکنش ها درآمد داشته است. آرمسترانگ افزود:

بیشتر این سودها برای ایجاد و تولید محصولات جدید استفاده می شود. من می‌خواهم کوین بیس شرکتی در زمینه استفاده از نوآوری های قابل تکرار باشد.

قانونگذاران آمریکا باید از لیبرا استقبال کنند

آرمسترانگ همچنین گفت که از  واکنش منفی قانون گذاران به راه اندازی برنامه ریزی شده لیبرا فیس‌بوک متعجب شده است. وی گفت:

من واقعا دوست دارم که ایالات متحده  از این نوآوری استقبال کند.

افراد بسیاری در جهان هستند که از بانک ها استفاده نمی کنند. امید من این است که ایالات متحده این نوآوری را بپذیرد، حتی اگر شرکتی مانند فیس بوک آن را ارائه دهد.

کوین بیس یکی از 21 شرکتی است که در انجمن لیبرا باقی مانده است. اخیرا هفت شرکت مهم از جمله ای بی، ویزا و مسترکارت از این انجمن خارج شدند.

ایمان کیمیایی

مقالات مرتبط

بازگشت مثبت ETFهای بیت‌کوین با پیشتازی فیدلیتی و بلک‌راک

جریان ورودی سرمایه به صندوق‌های ETF اسپات بیت‌کوین در روز سه‌شنبه همزمان…

بازار بیت‌کوین با سقوط به زیر ۶۳ هزار دلار، وارد فاز تسلیم کامل شد

فروش وحشت‌زده هولدرهای کوتاه‌مدت و نزدیک شدن RSI به کف‌های تاریخی، همگی…

دیدگاهتان را بنویسید