رتبه بندی بلاک چین: اییاس اول، اتریوم دوم و بیت کوین در رتبه پانزدهم

اییاس

چین جدیدترین رتبه بندی ارزهای دیجیتال را به اسپانسری دولت انتشار داد. این رتبه بندی نشان می دهد بیت کوین (BTC) در جایگاه پانزدهم قرار دارد در حالی که اییاس (EOS) رتبه اول را به خود اختصاص داده است. این رتبه بندی در تاریخ 24ام ژانویه در مطبوعات منتشر شد.

این رتبه بندی نخست در ماه مه سال گذشته توسط مرکز توسعه اطلاعات و صنعت چین (CCID) اعلام شد. اییاس در ویرایش نهم این فهرست، همچنان به عنوان برترین بلاک چین جایگاه خود را حفظ کرده است.

طبق گزارشات نوامبر سال گذشته، اییاس مجدد مورد بحث قرار گرفت. این هنگامی بود که شواهد نشان داد، مدل غالب اییاس به گونه ایست که بعضی از تراکنش های تایید شده را برگشت داده است.

جایگاه دوم در این رتبه بندی به اتریوم (ETH) اختصاص دارد. اتریوم در رتبه بندی ماه دسامبر، بعد از تعویق اخیر هارد فورک آن تا اواخر ماه فوریه در همین جایگاه قرار داشت. از سوی دیگر جایگاه فعلی بیت کوین از جایگاه هجدهم در رتبه بندی دسامبر سال گذشته به جایگاه پانزدهم ارتقا یافته است.

ریپل (XRP) که در جایگاه بیستم این رتبه بندی قرار دارد، هفته ی گذشته با همکاری بزرگترین دانشگاه تحقیقاتی چین یک فرصت مطالعاتی بلاک چین را برای دانشجویان راه اندازی کردند.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

ژاپن بلاکچین را به بازار سرمایه آورد؛ تسویه سهام و اوراق در لحظه

ژاپن قصد دارد با همکاری بانک مرکزی، وزارت دارایی و سازمان خدمات…

آسیب‌پذیری لجر؛ کاربران اپلیکیشن اتریوم را فوراً به نسخه ۱.۲۲.۲ به‌روزرسانی کنند

یک آسیب‌پذیری امنیتی در اپلیکیشن اتریوم کیف پول‌های لجر (Ledger) کشف شد؛…

ریپل در نقطه تعیین‌کننده؛ عبور از این مقاومت مسیر روند صعودی را تعیین می‌کند

قیمت ریپل (XRP) پس از رشد حدود ۷۰ درصدی در کمتر از…

2 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید