در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

ساتوشی ناکاموتو ممکن است خالق مونرو نیز باشد

0 1,215

در حالی که هیچ کس نمی داند ساتوشی ناکاموتو واقعا چه کسی است، اسناد ارائه شده توسط یک تحقیق نشان می دهد که خالق بیت کوین ممکن است ایجاد کننده ارز رمزنگاری دیگری نیز باشد. ارز مونرو.

حرکت ناکاموتو برای بهبود الگوریتم بیت کوین

نتیجه تحقیقات جدید Monero Outreach نشان می دهد که خالق بیت کوین و مونرو ممکن است یک شخص یا گروه باشد. مونرو ارز رمزنگاری است که در سال 2014 ارائه شد تا مسئله مربوط به خصوصی بودن آدرس های بیت کوین را حل کند. در حالی که سازنده آن از یک دفتر حساب عمومی(public ledger) استفاده کرده، هیچ کس قادر به رهگیری تراکنش ها بر روی آن نیست. این باعث شده تا مونرو بیشترین استفاده را در بین کاربران دارک وب داشته باشد.

وایت پیپر مونرو در تاریخ 12 دسامبر 2012، حدود سه سال پس از پیدایش بلاک بیت کوین، منتشر شد. نویسنده این وایت پیپر، نیکلاس ون سابرهاگن، نام داشت. همانطور که حدس می زنید، این یک نام مستعار و ناشناس است. بنابراین هیچ کس نمیداند سازنده مونرو واقعا کیست.

Monero Outreach نشان می دهد که ساتوشی ناکاموتو و نیکلاس ون سابرهاگن می توانند یک نفر باشند. استدلال اصلی ارائه شده توسط نویسندگان این تحقیق آن است که ساتوشی ناکاموتو انگیزه کافی را برای انتشار وایت پیپر CryptoNote، سند ارائه دهنده مفهوم مونرو، داشته است. در آگوست سال 2010 و در انجمن بیت کوین تاک، ناکاموتو اولین مفاهیم خصوصی شدن تراکنش ها را به اشتراک گذاشت. مفاهیمی که بعدا در وایت پیپر مونرو ارائه می شود. مفاهیمی مانند آدرس های مخفی و امضاهای حلقه ای که آدرس فرستنده و گیرنده مونرو را پنهان می کند.

علاوه بر این، زمانی که CryptoNote 1.0 ارائه شد، ساتوشی ناکاموتو قبلا تاثیر تغییرات اندازه بلاک بیت کوین و نصف شدن پاداش استخراج را مشاهده و بررسی کرده بود. آدرس های بلاک چین مونرو به این موارد می پردازند. همچنین الگوریتم اثبات کار را بهبود بخشید تا استخراج مونرو در دسترس هر کسی با استفاده از یک GPU معمولی قرار گیرد.

نظریه استیلومتری از این نتیجه پشتیبانی می کند

هنگام تجزیه و تحلیل سبک نوشتاری(استیلومتری) در هر دو وایت پیپر، می توانید تشابه و ارتباط زیادی بین این دو نوشته مشاهده کنید. نویسندگان این تحقیق از استیلومتری، یک برنامه نرم افزاری به نام JGAAP، استفاده کرده و فهمیدند که نویسنده وایت پیپر CryptoNote، بیشتر از سایر 15 نفر دیگری که احتمال می رفت ارائه دهنده مونرو باشند، با ناکاموتو تشابه در ادبیات نوشتاری دارد. 

برخی از این شباهت ها به راحتی قابل مشاهده است. به عنوان مثال در تصویر وایت پیپر هر دو از املاء کلمه “favour/favourable” استفاده شده است. همچنین کلمه “can’t” به جای سبک معمولی که در فرمت مقالات علمی استفاده می شود، به کار رفته و نیز در هر دو از عبارت “In this paper, we…” استفاده شده است.

وایت پیپر

تاندروسا، سرپرست تحقیق Monero Outreach، اظهار داشت:

وقتی برای اولین بار به این دو سند نگاه می کنید، می توانید شباهت های زیادی را مشاهده نمایید. شاید از این پس باید به این نویسنده بگوییم ساتوشی ون سابرهاگن.

با این حال نویسندگان این تحقیق انتظار ندارند که جامعه بیت کوین یا مونرو نتایج این تحقیق را بپذیرند. ایکسمرهالن، موسس Monero Outreach می گوید:

من هم مثل خیلی ها در حال بررسی این تحقیق هستم. با این حال با اطمینان می گویم که اگر ساتوشی ناکاموتو همان نیکلاس ون سابرهاگن باشد، مونرو بزرگترین ساخته ساتوشی بوده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.