صرافی بینگایکس به کاربران ایرانی این امکان را می دهد تا از طریق نسخه وب سایت فارسی و احراز هویت با کارت ملی، تحریم ها را دور بزنند. این صرافی ارز رمزنگاری صراحتا نسخه فارسی وب سایت خود را ارائه کرده و تیم آن در گروه تلگرام به زبان فارسی اظهاراتی را بیان کرده اند.
در یکی از پیام ها در این گروه تلگرامی آمده که صرافی بینگایکس با کاربران ایرانی مشکلی ندارد و حتی با کارت ملی نیز امکان احراز هویت وجود دارد.
بینگایکس همچنین اجازه تبدیل ریال به تتر را در رابط کاربری خود می دهد که براساس قوانین اداره کنترل دارایی های خارجی (OFAC) وزارت خزانه داری آمریکا ممنوع است.

در پست دیگری در صفحه رسمی این صرافی در دیسکورد، یکی از کاربران پرسید که با توجه به فرایند تایید هویت این پلتفرم، آیا “محدودیتی برای ثبت نام از ایران وجود دارد یا نه”. یکی از اعضای بینگایکس پاسخ داد که “مشکلی نیست و فقط دستورالعمل ثبت نام را دنبال کنید.”
تحریم های آمریکا و سازمان ملل علیه ایران
ایران از سال 1979 میلادی تحت تحریمهای مختلف بوده است. ایالات متحده آمریکا و سازمان ملل این کشور را به نقض گسترده قوانین بینالمللی از جمله مصادره اموال متعلق به شرکتهای آمریکایی، تأمین مالی تروریسم و غنیسازی اورانیوم برای ساخت سلاحهای هستهای متهم کردهاند. ایران این ادعاها را رد کرده است.
تحریم ها افراد ساکن در ایران را از استفاده از صرافی های ارز رمزنگاری متمرکز منع می کنند و این صرافی ها در صورت معامله با ایرانیان ممکن است با خطر مسدود شدن روبرو شوند.
براساس قوانین اداره کنترل دارایی های خارجی، در صورتی که موسسات مالی خارجی (FFIs) آگاهانه تراکنش های مربوط به خرید یا فروش ریال را انجام داده یا تسهیل کنند، در معرض تحریم حساب های بانک کارگزار و حساب های بین بانکی و مسدود شدن آنها قرار می گیرند.
صرافی بینگایکس در بین 20 صرافی بزرگ
براساس داده های کوین تلگراف، حجم معاملات روزانه صرافی بینگایکس بیش از 974 میلیون دلار بوده و به همین دلیل این یکی از 20 صرافی بزرگ ارز رمزنگاری در جهان است.
طبق داده های وب سایت رسمی بینگایکس، این صرافی یک شرکت خدمات مالی ثبت شده در کشور لیتوانی بوده که به آن مجوز انجام معاملات در اتحادیه اروپا را می دهد. بینگ ایکس همچنین در استرالیا مجوز صرافی ارز رمزنگاری دارد و دفتر مرکزی آن در سنگاپور است.
مانند همه موسسات مالی جهانی، موسسات و شرکت ها در استرالیا و لیتوانی باید از تحریم های OFAC آمریکا و هرگونه تحریمی که این دو کشور یا اتحادیه اروپا علیه ایران اعمال می کنند، پیروی کنند.