رتبه بندی بلاک چین: اییاس اول، اتریوم دوم و بیت کوین در رتبه پانزدهم

اییاس

چین جدیدترین رتبه بندی ارزهای دیجیتال را به اسپانسری دولت انتشار داد. این رتبه بندی نشان می دهد بیت کوین (BTC) در جایگاه پانزدهم قرار دارد در حالی که اییاس (EOS) رتبه اول را به خود اختصاص داده است. این رتبه بندی در تاریخ 24ام ژانویه در مطبوعات منتشر شد.

این رتبه بندی نخست در ماه مه سال گذشته توسط مرکز توسعه اطلاعات و صنعت چین (CCID) اعلام شد. اییاس در ویرایش نهم این فهرست، همچنان به عنوان برترین بلاک چین جایگاه خود را حفظ کرده است.

طبق گزارشات نوامبر سال گذشته، اییاس مجدد مورد بحث قرار گرفت. این هنگامی بود که شواهد نشان داد، مدل غالب اییاس به گونه ایست که بعضی از تراکنش های تایید شده را برگشت داده است.

جایگاه دوم در این رتبه بندی به اتریوم (ETH) اختصاص دارد. اتریوم در رتبه بندی ماه دسامبر، بعد از تعویق اخیر هارد فورک آن تا اواخر ماه فوریه در همین جایگاه قرار داشت. از سوی دیگر جایگاه فعلی بیت کوین از جایگاه هجدهم در رتبه بندی دسامبر سال گذشته به جایگاه پانزدهم ارتقا یافته است.

ریپل (XRP) که در جایگاه بیستم این رتبه بندی قرار دارد، هفته ی گذشته با همکاری بزرگترین دانشگاه تحقیقاتی چین یک فرصت مطالعاتی بلاک چین را برای دانشجویان راه اندازی کردند.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

سطح حمایت مهم بیت‌کوین شکسته شد؛ احتمال کاهش به 100000 دلار

کاهش قیمت بیت‌کوین به زیر سطح حمایت مهم خود، نگرانی‌ها درباره احتمال افت بیشتر آن تا منطقه ۱۰۰,۰۰۰ دلار را افزایش داده است. کاهش قیمت این ارز در پی ضعیف شدن روند صعودی سهام شرکت‌های فناوری و تغییر شرایط کلی بازار رخ داده است. روز سه‌شنبه، هم‌زمان با سقوط بیت‌کوین به زیر سطح ۱۰۶۰۰۰ دلار برای نخستین بار در بیش از سه هفته گذشته، احساسات سرمایه‌گذاران بازار به‌شدت منفی شد.

کاهش خرید و افزایش فشار فروش در بازار ارزهای رمزنگاری

به گفته‌ی محققان شرکت کریپتوکوانت، پس از روند صعودی بازار ارزهای رمزنگاری در ماه سپتامبر، تقاضا برای بیت‌کوین و اتریوم در ایالات متحده در بازارهای اسپات و مشتقات به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافته است. قیمت بیت‌کوین پس از رسیدن به ۱۱۱,۰۰۰ دلار در روز یکشنبه، اصلاح شد و صبح دوشنبه به حدود ۱۰۷,۰۰۰ دلار کاهش یافت. علاوه بر تازه‌ترین اظهارنظرهای دونالد ترامپ درباره چند موضوع مهم، از جمله تعرفه‌ها، سرمایه‌گذاران قدیمی بیت‌کوین مقادیر زیادی از دارایی‌های خود را به صرافی‌های متمرکز منتقل کرده‌اند و احتمالاً قصد فروش آن‌ها را دارند.

فروش گسترده DOGE توسط نهنگ‌های دوج‌کوین

بر اساس داده‌های جدید درون‌ شبکه‌ای، نهنگ‌ها ۴۴۰ میلیون توکن DOGE را منتقل کرده و به فروش رسانده‌اند. این موضوع باعث تشدید فشار فروش در بازار و افزایش قابل توجه نوسانات قیمت این میم‌کوین شده است. هم‌زمان با کاهش چشمگیر دارایی نهنگ‌ها، قیمت DOGE پس از چند هفته روند نزولی متوالی به سطح ۰.۱۸ دلار سقوط کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید