در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

5 معیاری که باید قبل از سرمایه گذاری در یک پروژه در بازار نزولی در نظر گرفت

0 1,242

بازارهای نزولی ارزش پرتفوی (سبد) ارز رمزنگاری را به شدت کاهش می دهند و گاهی اوقات ممکن است بر خلاف انتظارات، بیش از حد طولانی شوند. خوشبختانه، یکی از جنبه های مثبت روندهای نزولی این است که به سرمایه گذاران فرصت می دهد تا دوباره تمرکز کنند و وقت خود را صرف تحقیق در پروژه هایی کنند که با صعودی شدن روند، دوباره رونق می گیرند و به رشد خود ادامه می دهند.
برای درک بهتر بازار نزولی و صعودی به مطلب زیر رجوع کنید:
بازار صعودی (گاوی) و بازار نزولی (خرسی) چه هستند؟ چگونه می توان در این بازارها معامله کرد؟

در این مطلب پنج فاکتور را بررسی می کنیم که باید آنها را هنگام تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری در یک پروژه رمزنگاری در بازار نزولی در نظر بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پرتفوی ارز رمزنگاری، مطلب زیر را مطالعه نمایید:
پرتفوی ارز رمزنگاری چیست؟ چگونه یک پرتفوی متعادل بسازیم؟

آیا پروژه در دنیای واقعی کاربرد دارد؟

بازار ارز رمزنگاری مملو از پروتکل های فریبنده و وعده های پر زرق و برق است، اما در حقیقت تعداد انگشت شماری از پروژه ها هستند که محصولی را ارائه کرده اند که در دنیای واقعی دارای تقاضا و کاربرد است.

هنگام تصمیم گیری درباره این که آیا به نگهداری یک توکن باید ادامه داد یا خیر، این سوال مهم پیش می آید که “چرا این پروژه راه اندازی شده است؟”

اگر پاسخ روشنی برای این سوال وجود نداشته باشد یا راه حل های ارائه شده توسط پروتکل واقعا یک مشکل مبرم را حل نکنند، به احتمال زیاد این پروژه پذیرش طولانی مدتی را که برای بقا به آن نیاز دارد، به دست نخواهد آورد.

آیا پروژه مزیت رقابتی نسبت به سایر رقبا دارد؟

در صورتی که پروژه موارد استفاده واقعی و ماندگار داشته باشد، باید آن را با سایر پروژه هایی که راه حل های مشابهی برای یک مشکل ارائه می کنند، مقایسه کرد.

آیا این پروژه راه حل بهتر یا ساده تری نسبت به رقبای خود ارائه می دهد یا این که فقط یک پروتکل زاید و غیرضروری است که هیچ محصول جدیدی برای ارائه ندارد؟

یک نمونه از پروتکل زاید و غیرضروری، بخش اوراکل بازار ارز رمزنگاری است که طی سه سال گذشته چندین پروتکل در این حوزه راه اندازی شده اند. با وجود افزایش تعداد این پروتکل ها، چین لینک (LINK) همچنان قدیمی ترین وبزرگ ترین راه حل اوراکل است و قوی ترین رقیب در این بخش است.

آیا پروتکل درآمد را تضمین می کند و چگونه؟

نقل قول ” اگر یک ایده تجاری داشته باشید که نتایج خوبی به همراه داشته باشد، افراد زیادی به سمت آن هجوم خواهند آورد” یک عبارت کلیشه ای است که در محافل فناوری زیاد به کار برده می شود، اما این همیشه به معنی پذیرش ارزهای رمزنگاری در دنیای واقعی نیست.

راه اندازی و اداره یک پروتکل بلاک چین به زمان و هزینه نیاز دارد؛ به این معنی که تنها پروتکل های دارای درآمد یا بودجه کافی می توانند در بازار نزولی دوام بیاورند و به کار خود ادامه دهند.

شناسایی این که آیا یک پروژه سودآور است یا خیر و این که درآمد حاصل از کجا به دست می آید، می تواند به هدایت سرمایه گذارانی که علاقه مند به خرید توکن های دیفای هستند، کمک زیادی کند.

سرمایه گذاری
پروژه های دارای بیشترین درآمد

اگر فعالیت و درآمد یک پروژه کم باشد، ممکن است زمانی خوبی برای شروع ارزیابی این باشد که آیا ارزش این پروژه کم تر از ارزش واقعی آن است یا این که از سرمایه گذاری در آن باید خودداری کرد.

آیا پروژه ذخایر نقدی دارد؟

هر استارتاپی باید یک صندوق ذخیره نقدی برای روز مبادا داشته باشد، زیرا قبل از سرمایه گذارای، مهم است که مشخص شود آیا پروژه دارای بودجه کافی برای ادامه کار در طول روند نزولی است یا خیر، به خصوص اگر ارائه بازدهی در دارایی های قفل شده انگیزه اصلی برای جذب نقدینگی باشد.

همانطور که قبلا ذکر شد، اداره یک پروتکل بلاک چین هزینه زیادی دارد و اکثر پروتکل های موجود در بازار ممکن است به اندازه کافی نقدینگی نداشته باشند تا بتوانند در یک بازار نزولی طولانی دوام بیاورند.

در حالت ایده آل، یک پروژه دیفای باید ذخایر زیادی داشته باشد و شامل انواع دارایی ها مانند بیت کوین، اتریوم و ارزهای پایدار قابل اعتمادتر نظیر یو اس دی کوین و تدر (تتر) باشد.

داشتن یک صندوق ذخیره با موجودی کافی و دارایی های متنوع که بتوان در شرایط بحرانی و سخت از آن برداشت کرد، بسیار مهم است و همانطور که “trawberry Sith$” می گوید، پروژه ها باید یاد بگیرند که چه زمانی سیو سود کنند و اکثر صندوق ذخیره پروتکل را به اتریوم یا توکن بومی پلتفرم اختصاص ندهند.

آیا پروژه مطابق با نقشه راه خود پیش می رود؟

در حالی که عملکرد گذشته لزوما نتایج آینده را تضمین نمی کند، سابقه پروژه در عمل کردن طبق نقشه راه و رعایت ضرب الاجل های مهم می تواند بینش ارزشمندی را در مورد آمادگی آن برای تحمل روزهای سخت ارائه دهد.

علاوه بر پیگیری مرحله به مرحله نقشه راه، وب سایت هایی مانند “CryptoMiso” و “GitHub” می توانند به سرمایه گذاران کمک کنند تا روند توسعه و فعالیت توسعه دهندگان یک پروتکل را بررسی کنند.

اگر موعد عملیاتی شدن برنامه های تعیین شده در نقشه راه فرا رسد و  پایان یابد و تیم توسعه فعالیت کمی داشته باشد یا اصلا فعالیتی نداشته باشد، باید این احتمال را در نظر گرفت که “کلاهبرداری راگ پول” در حال رخ دادن است و قبل از متحمل شدن ضررهای سنگین، باید سرمایه خود را از آن پروژه خارج کنید.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.