40 کشور در راه شرکت در اجلاس بریکس

بریکس

نشست بریکس امروز در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی آغاز می شود. رهبران اتحادیه برای شرکت در این اجلاس با استقبال باشکوه سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی وارد ژوهانسبورگ شدند. آنیل سوکلال، سفیر بریکس تایید کرد، که رامافوسا برای 69 کشور دعوتنامه برای شرکت در این اجلاس ارسال کرده است.

رهبران در مورد استفاده از ارزهای محلی برای تجارت بین المللی بحث خواهند کرد و به دنبال راه هایی برای تقویت اقتصاد بومی خود خواهند بود. این ائتلاف همچنین تلاش‌های توسعه را مورد بحث قرار خواهد داد و به کشورهای همفکر اجازه ورود به بلوک را خواهد داد. که 40 کشور این دعوت را پذیرفته اند و امروز در اجلاس بریکس شرکت خواهند کرد. علاوه بر این، ائتلاف برای ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی دعوت نامه ای برای شرکت در اجلاس ارسال نکرده است. نشست سران گروه بریکس امروز سه‌شنبه در ژوهانسبورگ، پایتخت آفریقای جنوبی آغاز و تا روز پنج‌شنبه ادامه خواهد داشت.

به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های چین اعلام کردند «شیء جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور این کشور برای شرکت در پانزدهمین نشست سران «بریکس» ساعاتی پیش با استقبال «سیریل رامافوسا»، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی وارد ژوهانسبورگ، پایتخت آفریقای جنوبی شد.

نشست «بریکس 2023» امروز سه‌شنبه با شرکت سران 5 کشور این گروه یعنی روسیه، چین، هند، آفریقای جنوبی و برزیل آغاز و تا روز پنج‌شنبه ادامه خواهد داشت.

«نارندا مودی»، نخست‌وزیر هند و «لولا داسیلوا»، «شی جین پینگ»، و «سیریل رامافوسا» رؤسای جمهور برزیل، چین و آفریقای جنوبی به صورت حضوری و «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه نیز به صورت ارتباط تصویری در این نشست شرکت می‌کنند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه دیروز دوشنبه با انشتار مقاله‌ای در مجله «اوبونتو» آفریقای جنوبی نوشت که بریکس روند تبدیل شدن به یکی از ستون‌های نظم نوین جهانی را آغاز کرده است. روسیه به طور مداوم در مسیر توسعه تعامل بریکس با دیگر کشورها همکاری می‌کند. به ویژه، یکی از اولویت‌های آفریقای جنوبی به عنوان ریاست فعلی بریکس تقویت همکاری با کشورهای آفریقایی است. روسیه نیز کاملاً با این رویکرد موافق است.

به نوشته لاوروف بریکس متشکل از کشورهای همفکر در سراسر جهان است و به عنوان یک نیروی مثبت تلقی می‌شود که می‌تواند همبستگی جهانی را تقویت کند و به یکی از ستون‌های نظم نوین جهانی تبدیل شود.

وزارت خارجه چین نیز در آستانه برگزاری نشست سران «بریکس» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه بریکس از چندجانبه‌گرایی در جهان حمایت می‌کند. در این بیانیه تأکید شده است که «گروه کشورهای بریکس متعهد به دفاع از چندجانبه‌گرایی و اصلاح نظام حاکم بر جهان است. بریکس سکو و چارچوبی مهم برای همکاری بین کشورهای درحال‌توسعه است.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که «گروه بریکس به عنوان یک سکوی مهم برای همکاری با بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه، به دنبال حمایت از کثرت‌گرایی است و سخت در تلاش است تا با افزایش نمایندگی بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه، و تقویت حق رأی آنها، اصلاحات در سیستم حکمرانی جهانی را انجام دهد.»

گروه بریکس هم‌ اکنون متشکل از کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین، و آفریقای جنوبی است. آنها در این نشست در مورد استفاده از ارزهای محلی برای تجارت بین المللی بحث خواهند کرد و به دنبال راه هایی برای تقویت اقتصاد بومی خود خواهند بود. این ائتلاف همچنین تلاش‌ها برای توسعه را مورد بحث قرار خواهد داد و به کشورهای همفکر اجازه ورود به بلوک را خواهد داد.

همچنین رییس جمهور ایران به منظور شرکت در نشست سران «بریکس» که به میزبانی آفریقای جنوبی برگزار می‌شود چهارشنبه عازم ژوهانسبورگ می‌شود.

سحر شریفی

مقالات مرتبط

سیگنال تسلیم در میم‌کوین‌ها؛ آیا روند صعودی نزدیک است؟

طبق تحلیل شرکت سانتیمنت، تجربه‌های گذشته نشان می‌دهد که حتی با ادامه روند نزولی و نوسانات گسترده در بازار ارزهای رمزنگاری، ممکن است قیمت میم‌کوین‌ها زودتر از انتظار تریدرها دوباره رشد کند. سانتیمنت در گزارشی که روز جمعه منتشر شد نوشت این روزها بحث‌ها درباره میم‌کوین‌ها بیشتر مربوط به گذشته آن‌ها است و بسیاری از معامله‌گران با این بازار طوری رفتار می‌کنند که گویی دیگر مانند قبل پویا نیست و جذابیتی برای سرمایه‌گذاری ندارد.

نزولی شدن 10 شاخص‌ مهم آنچین بیت‌کوین

برخی از شاخص‌های مهم آنچین (درون‌زنجیره‌ای) بیت‌کوین  در حال نشان دادن سیگنال‌های منفی هستند؛ موضوعی که می‌تواند بیانگر حاکم بودن شرایط نزولی و احتمال کاهش بیشتر قیمت این ارز باشد.
پس از انتشار داده‌های CPI، قیمت بیت‌کوین از سطح 69000 دلار عبور کرد و در پی آن، طی چهار ساعت حدود ۹۲ میلیون دلار از موقعیت‌های شورت لیکوئید شد.

ویتالیک بوترین: زمان آن رسیده کنترل دستگاه‌ها و داده‌هایمان را پس بگیریم

ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم، گفت سال ۲۰۲۶ سالی است که کاربران باید دوباره کنترل شخصی خود بر داده‌ها و دستگاه‌هایشان را به دست آورند و افزود که او این کار را با دستگاه‌های خود آغاز می‌کند. «دو تغییر عمده» که بوترین در سال ۲۰۲۵ در نرم‌افزارهای خود اعمال کرد، شامل انتقال «تقریباً کامل» به فایل‌ورس (Fileverse)، یک پلتفرم اسناد متن‌باز و غیرمتمرکز مانند گوگل داکس (Google Docs) با حفظ حریم خصوصی و  انتقال «کامل» به اپلیکیشن پیام‌رسان سیگنال (Signal) بود.

دیدگاهتان را بنویسید