هولدرهای زی‌کش با کاهش زمان بلاک به ۲۵ ثانیه و تعویق بازگرداندن توکن‌ها موافقت کردند

هولدرهای زی‌کش در نظرسنجی مربوط به ارتقای NU7، با کاهش زمان تولید بلاک از ۷۵ ثانیه به ۲۵ ثانیه و حفظ برنامه هاوینگ موافقت کردند. همچنین اجرای بخش بازگرداندن توکن‌های سازوکار پایداری شبکه تا فوریه ۲۰۳۱ به تعویق افتاد.

نتایج منتشرشده در روز دوشنبه نشان می‌دهد ۹۹.۹ درصد از آرای مبتنی بر موجودی زی‌کش به کاهش زمان بلاک و ۹۸.۹ درصد به حفظ هاوینگ رأی داده‌اند. هولدرها همچنین از کنار گذاشتن قابلیت‌هایی حمایت کردند که تا ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) آماده اجرا نباشند. تاریخ فعال‌سازی NU7 هنوز مشخص نشده است.

نتایج نظرسنجی به‌روزرسانی NU7 - منبع:  forum.zcashcommunity.com
نتایج نظرسنجی به‌روزرسانی NU7 – منبع: forum.zcashcommunity.com

کاهش زمان بلاک از ۷۵ به ۲۵ ثانیه می‌تواند انتظار برای دریافت نخستین تأیید تراکنش را کوتاه‌تر کند. برای جلوگیری از افزایش میزان انتشار روزانه زی‌کش نیز پاداش هر بلاک نیز کاهش می‌یابد.

این رأی‌گیری جدا از نظرسنجی‌های گروه‌های دیگر جامعه زی‌کش برگزار شد و تنها موجودی قابل‌خرج زی‌کش در استخر محافظت‌شده آیرونوود (Ironwood) در زمان ثبت رأی، مبنای تعیین واجدان شرایط بود.

هولدرهای زی‌کش خواستار تعویق بازگرداندن توکن‌ها شدند

یکی دیگر از موضوعات مهم مورد بررسی برای به‌روزرسانی NU7، سازوکار پایداری شبکه (NSM) بود. این طرح بخشی از کارمزدهای تراکنش زی‌کش را به جای اتکا به پاداش بلاک، برای پاداش‌های آینده شبکه بازتخصیص می‌دهد.

حدود ۹۷ درصد از هولدرها در رأی‌گیری از تعویق اجرای بخش بازگرداندن توکن‌های این سازوکار تا فوریه ۲۰۳۱ حمایت کردند. در مجموع، ۲.۳ میلیون زی‌کش به تعویق آن رأی دادند، در حالی که تنها حدود ۷۰ هزار و ۲۳۹ زی‌کش از اجرای هرچه سریع‌تر این بخش حمایت کردند.

این سازوکار در ژانویه و در واکنش به نگرانی‌ها درباره بودجه امنیت بلندمدت شبکه مطرح شد. با کاهش تدریجی پاداش بلاک، ممکن است انگیزه اقتصادی ماینرها برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها در آینده کافی نباشد. طرح NSM می‌خواهد ۶۰ درصد از کارمزد تراکنش‌ها را بسوزاند یا برای پاداش‌های بلاک آینده بازتخصیص دهد؛ بدون آنکه عرضه کل زی‌کش از سقف ۲۱ میلیون واحد فراتر برود.

منابع:

مقالات مرتبط

ردپای کره شمالی در سرقت میلیاردی از بایننس؛ دارایی‌ها کجا می‌روند؟

اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) هکرهای مرتبط با کره شمالی را مسئول…

هک 6.3 میلیارددلاری صرافی بایننس و سقوط 8 درصدی بایننس‌کوین‌

هک  6.3 میلیارددلاری بایننس بازار ارزهای دیجیتال را وارد موج تازه‌ای از…

9 آبان 1405

جوردی ویسر: آیا رمزارزها از سهام هوش مصنوعی سودآورتر می‌شوند؟

جوردی ویسر(Jordi Visser)، سرمایه‌گذار باسابقه وال‌استریت و بنیان‌گذار شرکت Visser Labs، معتقد…

دیدگاهتان را بنویسید